üles
Neljapäev, 3. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

Rubriik: Uudis
Renate Pihl, 24. oktoober 2014

21.- 22. oktoobril väisas Elva Gümnaasiumi koolipere 50- liikmeline delegatsioon koos Elva abilinnapeaga Saaremaad, Kuressaaret ning tutvusid Saaremaa Ühisgümnaasiumi ja Kuressaare Gümnaasiumi tööde-tegemiste-majadega.

Uudis / KultuurVäike Teatriõhtu
Heidi Truu, 21. oktoober 2014

KG teatrikuu avab Väike Teatriõhtu. Teisipäeval, 11. novembril kell 17:00 toimub KG aulas Väike Teatriõhtu.

Reene Kanemägi, 14. oktoober 2014

2014. aasta on keskkonnavaldkonnas kuulutatud rahvusvaheliseks Soome lahe aastaks, et teha ühiseid jõupingutusi mereseisundi parandamiseks.

Ave Jõgi, 14. oktoober 2014

13. oktoobril kogunesid Saare maavalitsuse saali need õppijad, õpetajad ja koolitajad, kes koolitamise, õppimise ja õpetamisega silma on paistnud ja keda esitati 2014. õppeaastal erinevatele tiitlitele alates aasta klassiõpetajast, klassijuhatajast, gümnaasiumiõpetajast ja lõpetades aasta õppijate ja koolitajatega

Helina Laidla, 13. oktoober 2014

Lugupeetud Kuressaare Gümnaasiumi õpilased ja lapsevanemad. Kuressaare Gümnaasiumi hoolekogu tänab teid 17.02.-10.04.2014 toimunud kooliga rahulolu küsimustiku täitmise ja kommenteeritud vastuste eest! See on nii meile kui ka kooli juhtkonnale suureks abiks edaspidise tegevuse paremaks planeerimiseks ja otsuste täideviimiseks.

Ave Mägi, 10.a klass, 13. oktoober 2014

Neljapäeval ja reedel toimusid õpilasesinduse valimised. Hääled on loetud ja nüüd on aeg need avalikustada!

Renate Pihl, 10. oktoober 2014

Imelised noored!

Üksteist aastat tagasi tekkis vajadus ja kihk pakkuda Eesti noorele midagi vägevat, midagi emotsionaalset ja võimast. Tänaseks on noortekonverents läbinud kümnendi ning jõudnud uude faasi, uuele inspireerivale rajale – kuhu tahame Sindki kaasa kutsuda.

Ave Mägi, 10.a, 9. oktoober 2014

Õpilasesinduse valimised toimuvad juba sel neljapäeval, 9. oktoobril ja reedel, 10. oktoobril. Alates teisest vahetunnist, kell 9:45 kuni 13:00 on vahetundide ajal avatud valimiskast teise korruse huvijuhi kabineti ees. Kuidas ja keda valida?

Toomas Takkis, 8. oktoober 2014

Täna külastasid meie kooli Jaapani suursaadik Eestis hr Tetsuro Kai, Jaapani saatkonna töötajad hr Naoki Hayashi ja hr Takashi Ato. Neid saatis Kuressaare linnnapea hr Hannes Hanso. Mida külalised meil tegid, nägid ja arvasid - sellest edaspidi juba pikemalt.

Laine Lehto, 8. oktoober 2014

Teisipäeval, 7. oktoobril toimus Kuressaare muusikakoolis festivali "Estoonlastelt saarlastele" lastegala proov. Esimest korda said ühisharjutuseks kokku nii lauljad kui pillimängijad. Kontserdi läbimäng andis noortele esmase kogemuse ja ülevaate repertuaarist, mis täpselt nädala pärast, 15. oktoobril juba publikuküpsena Kuressaare Spordikeskusesse kerkival festivalilaval ette kantakse.

Uudis / SportMalevõistlustest
Maidu Varik, 1. oktoober 2014

Spordipäeval toimunud malevõistlustest võttis osa 20 õpilast 7.- 12. klassini. Turniiril saavutas I koha Robin Väli (7.c), talle järgesid Jan-Martin Jäe (9.b), Morten Mägi Ravn (12.c) ja parima tüdrukuna Liisi Kippak (12.a).

Maidu Varik, 1. oktoober 2014

Laupäeval, 27. septembril käis bussitäis KG VI-XI klassi õpilasi Tallinnas, et osa saada ülemaailmsest Konfutsiuse Instituudi sünnipäevapeost.

Uudis / KonkurssTaimeseade konkurss
Maria Koppel, 30. september 2014

18. oktoobril toimus koolis taimeseade konkurss. Osalejaid oli väga palju. Seaded olid väga huvitavad ja sügisesed. Žürii valis välja kõige omanäolisemad ja silmapaistvamad tööd.

Marit Tarkin, 25. september 2014

23. septembril esindasid meie kooli maakonna taimeseade konkursil Katrin Kane ja Gerli Nelis 10.b klassist, kes eelnevalt olid võitnud I koha koolisisesel taimeseadmisel. Neidude töö pälvis tähelepanu viimistletuse ja puhta kujundusega. Koolis valminud karikas läks tänutäheks Kuressaare linnavalitsusele abi eest spordipäeva korraldamises.

Uudis / Klassilood3.b klassi talvevarud
Merle Tustit, 24. september 2014

Sügis võib tulla. 3.b klassil on kõik talvevarud purkidesse saanud.

Eve Tuisk, 24. september 2014

19. septembril, KG tervisespordipäeval, osales meie kooli kodutütar Elena-Liis Lember hoopis kodutütarde kooliolümpiamängudel Paides. Tulemuseks hõbemedal nooleviskes.

Uudis / KlassiloodSügisnäitus 3.c klassis
Anu Rand, 22. september 2014

22. septembri hommikul olid 3.c klassi õpilaste koolikotid pungil sügisandidest.

Algamas oli meie klassi sügisnäitus.

Merike Kivilo, 22. september 2014

KG tervisespordipäeva „Reipalt koolipinki“ võõrkeelte osakonna orienteerumismatk toimus lossipargi ja koolimaja ümbruses. Õpilased 4.-11. klassidest said päikest nautides jalutada ja tutvuda ajalooliste faktidega lossipargis. Samuti said infot selle ümbruses asuvate ehitiste kohta ning tuletada meelde ka oma kooli puudutavaid tähtsamaid fakte.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii