üles
Reede, 4. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

11. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

11. oktoober

Eve Tuisk, 17. märts 2022

Millist tegevust väljendavad sõnad kittima ja vitsutama? Mis häält teeb tuul? Kes Eesti presidentidest on valitud emakeeleõpetuse sõbraks? Mida tähendab väljend „konti murdma“? Neile ja paljudele teistele küsimustele said Nooruse kooli õpilased vastata emakeelepäevale pühendatud küsikilval.

Maria Pae, 7.b klass, 17. märts 2022

Meie kooli sööklas on võimalus süüa igal koolihommikul hommikuputru. See võimalus on kõigile ja täiesti tasuta, esimese kahe vahetunni ajal.

Ene Pidmann, 16. märts 2022

Maakondlikul kunstiolümpiaadil saavutas 9.b klassi õpilane Birgit Andreas 2. koha.

Kunstiolümpiaad koosnes kolmest osast: teooriast, kohapeal valminud praktilisest loovtööst ja kodus tehtud omaloomingulisest kunstitööst.

Eve Tuisk, 16. märts 2022

Teisipäeval, 15. märtsil korraldatud maakondlikul etlemiskonkursil saavutasid Nooruse kooli etlejad mitmeid auhinnalisi kohti eripreemiast suure auhinnani. Noorema vanuseastme etlejad võtsid mõõtu Vanalinna koolis, keskmise ja vanema astme etlejad astusid publiku ette Saaremaa Gümnaasiumis.

Gert Lutter, 15. märts 2022

Sel nädalal saavad Kuressaare Nooruse Kooli õpetajad ja õpilased katsetada erinevate ainetundide läbiviimist virtuaalkeskkonnas. TalTech Mektory Innovatsiooni- ja ettevõtluskeskusest renditud VR-seadmed Oculus Quest leiavad kasutamist näiteks keemia, füüsika, bioloogia ja inglise keele tundides.

Raina Tiidovee, 15. märts 2022

Lõppes järjekordne voor Tähekese viktoriinist. Seekord olid parimad Tähekese tundjad 1. klassidest Mia-Loviise Ivalo ja Mairold Kivi, 2. klassidest Nora Org ja Mirell Voksepp, 3. klassidest Eerik Elias Rekaya ja Andero Tamm. Suure kiituse on ära teeninud kõik osalejad, sest vastuste leidmine pole sugugi lihtne. Uued küsimused ootavad juba varsti vastamist.

Johannes Aus, 6.c klass, 14. märts 2022

Kaotatud ese: Huawei FreeBuds Pro

Unustati talveaias laua peale 10.03.2022 kell 09.57.

Ausale leidjale VAEVATASU!

Telefon: 55555145

Inga Engso, 14. märts 2022

Millised mõtted ja emotsioonid tekkisid 3.a klassi lastel Kuressaare lossi joonistades?

Raili Kaubi, käsitöö ja kodunduse õpetaja, 11. märts 2022

Ajakiri Käsitöö kuulutas välja konkursi „Kõige kaunim põll“ ning just valmisid ka 8.b klassi tüdrukute põlled. Seega otsustasime osaleda konkursil ...

Lisette Sepp / erakoguÕpetaja Helle Rand ja Lisette Sepp / Lisette SeppAuhinnad / Lisette Sepp
Helle Rand, Lisette muusikaõpetaja, 11. märts 2022

Sellel ajal kui kogu koolipere kogus jõudu uueks õppenädalaks, valmistus 7.b klassi õpilane Lisette Sepp vabariiklikuks muusikaolümpiaadiks. See toimus 4.–5. märtsil Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias ja oli oma järjekorralt juba XI üleriigiline muusikaolümpiaad, mis kutsuti ellu aastal 2002, et väärtustada muusikaõpetust kui ainet. Selline mõõduvõtmine tublide ja musikaalsete õpilaste vahel leiab aset üle kahe aasta.

Gert Lutter, 10. märts 2022

Piirkondlikul keemiaolümpiaadil saavutas 9.c klassi õpilane Siim Tiitson 9. klasside arvestuses 1. koha. Tema juhendajaks on Eneli Vahar.

Füüsikaolümpiaadi piirkonnavoorus aga jäid 9. klasside arvestuses jagama 2.–3. kohta Andri Karpu 9.a klassist ja jällegi Siim Tiitson 9.c klassist. Nende juhendajaks on Olle Arak.

Anu Liik, 10. märts 2022

„Sel aastal tuleb kevad teisiti,

tiu-tiu! ja teisiti, see aasta teisiti,

ja kevad teisiti ja tuleb teisiti,

tiu-tiu! ja teisiti ja hoopis teisiti.“

Nii kirjutas umbes saja aasta eest luuletaja Henrik Visnapuu. Kuidas ta küll teadis?

Linda Männik, 7.a klass, 10. märts 2022

Muusikatunni raames kirjutasime me vahvaid jutukesi.

Virge Lember, 9. märts 2022

Oleme jõudnud Megaaju lahinguga täpselt poole peale. Ees on ootamas kolm vooru ja finaal, nii et kõik on veel võimalik, kui hoida tähelepanu erksana.

Eve Tuisk, 8. märts 2022

Kuulutasime jaanuarikuus välja nimekonkursi, leidmaks uue kooli teatripäevadele sobivaid nimesid. Nimepakkumisi tuli paarikümne ringis, neid esitasid nii õpetajad, õpilased kui ka vilistlased. Teatrikuu alguseks valisid teatripäevade korraldajad uued nimed välja. Teatripäevade ristivanema hõikame välja teise kooliastme teatripäeval!

Seniks aga saate lugeda, millised need uued nimed on ja kuidas ristivanem neid ise lahti seletab.

Tiina Kaup, 8. märts 2022

Terje Homutov Giannikou „Õnnelooma seiklused” on lugu sellest, et mitte kedagi teist ei saa õnnelikuks teha, vaid õnn on peidus meis endis. Tuleb olla vaid piisavalt julge, et see endas ära tunda. Ja kõige olulisem on teha seda, mida üle kõige maailmas armastad.

Terje on, muide, meie 18. lennu vilistlane!

Kärt Keert, 7. märts 2022

Neljanda korruse keeleklasside juures asuval stendil saab tutvuda Briti kuninganna Elizabethi 70. valitsemisaastale pühendatud väljapanekuga. Külasta ja uudista!

Intervjuu / PersonaaliaKuidas läheb?
Eve Tuisk ja Gert Lutter, 4. märts 2022

„Kuidas läheb?“ on uus rubriik, kus koolileht Nooruse Meridiaan uurib, kuidas läheb meie sõpradel, kooliga tihedalt seotud (olnud) inimestel ... sest me päriselt tahame teada, kuidas teil läheb!

Sarja neljandas loos räägivad meile oma tegemistest Urve Aedma, Maret Martinson ja Genadi Noa.

Lehekülg: eelmine /366 järgmine

Kuulutused

Galerii