üles
Kolmapäev, 3. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. juuli

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

Töötajate sünnipäevad

3. juuli

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Reportaaż
Reportaaż / SportTeine päev suusalaagris
Suusalaagris / Käti SaarSuusalaagris / Käti Saar
Aristel Toomjärv ja Käti Saar, 8.c klass, 6. veebruar 2019

Käärikul on kaheksandikel suusatamine täies hoos.

Angeelika Siinor, 8.b klass, 5. veebruar 2019

4. veebruari varahommikul alustasime oma lennuga sõitu suusalaagrisse. Sõit kulges kahes bussis (A- ja C-klass suures ning B-klass väikeses bussis.) Meie ehk B-klassi sõit kulges lõbusalt muusika ja mõnusa seltskonna saatel.

Juhan Kolk, 11. detsember 2018

Värske Kuressaare Gümnaasiumi ujula statistika näitab, et sellel õppeaastal on basseinikasutajaid tabanud "unustamiste puhang" – ujulasse unustab enda asja(d) iga teine ujulakasutaja.

Madli-Maria Naulainen, 15. oktoober 2018

Oktoobri esimesel nädalal olid 8. klasside õpilased Käti Saar ja Thomas Hendrik Liiv Erasmus+ koostööprojekti Wonderful World of Words raames Bulgaaria pealinnas Sofias. Reisiseltskonnas olid veel õpetaja Madli-Maria Naulainen ning kooli projektijuht Viktoria Bubukin. Õpirände projekti raames ööbisid õpilased kohalikes peredes ja osalesid tegevustes, mis toimusid Sofia 51. Elisaveta Bagryana nimelises koolis.

Reportaaż / Klassilood9. klasside viimane päev Venemaal
9. klassid Venemaal / Irene-Liis Saar9. klassid Venemaal / Irene-Liis Saar
Irene-Liis Saar, 9.b klass, 26. september 2018

Kätte oli tulnud Venemaa reisi neljas päev, mis osutus ka meie viimaseks.

Reportaaż / KultuurKG 9. klassid Peterburis
Anni Liisi Lauk, 9.c klass, 21. september 2018

19. september läksime meie, KG üheksandikud, Peterburgi. A- ja b-klassid sattusid ühte bussi ja hotelli ning c-klass teise bussi ja teise hotelli. Tutvusime kõigepealt Kroonlinnaga, mille nimi tuleb heast pudrust, mis sinna selle vallutamisel maha oli jäetud.

Kätriin Rohulaid, 8.c klass, 22. mai 2018

Neljapäeval, 17. mail toimus Kuressaare Gümnaasiumis klassidevaheline teatevõistlus KG Pentatlon, kus osalesid õpilased esimesest kuni 12. klassini ja ootatud olid nii vilistlased kui ka lapsevanemad. Küsisime osalejatelt, kuidas enesetunne enne starti on ja kuidas ning kui lihtne oli valida aladele osalejaid.

Kristin Lauri, 19. aprill 2018

Teisipäeval, 17. aprillil toimus Kuressaare Gümnaasiumi aulas 1.–4. klasside maakondlik näitemängupäev, kus astusid lavale kuue kooli esindajad oma etendustega. Kuressaare Gümnaasiumi lava sai täidetud lustakate tegelastega, kes pakkusid publikule mõnusaid elamusi.

Irene-Liis Saar, 8.b klass, 16. märts 2018

9. märtsil käisid meie kooli 8. klasside õpilased koos klassijuhatajatega Kuressaare Ametikooli Oskuste Päeva töötubades, mille eesmärgiks oli tutvustada karjääriõppe raames ameteid, mida ametikoolis kutsehariduse tasemel omandada saab.

Irene-Liis Saar 8.b klass, Anni Liisi Lauk 8.c klass, 9. veebruar 2018

Nädal on kiirelt mööda läinud ja käes on laagri eelviimane päev. Endiselt ärkasime kell 7.30 ning korrastasime oma toad. Peagi toimus tubade kontroll ning veidi hiljem ka kogunemine fuajees. Arutasime päevaplaane ning juba veidi hiljem startisid ülejäänud grupid, kes polnud veel suusamuuseumit või veskit külastanud. Kes maha jäid, kiirustasid juba sissesõidetud suusaradadele, mida kattis värske lumekiht.

Elise-Maria Trei ja Paula Nõmme, 8.a klass, 8. veebruar 2018

Täna hommikul ärkasime nagu igal teiselgi hommikul 7.30 ja tegime veel viimased viimistlused oma toa korrastamisel ning harjutasime oma kitarri-lauluesitust. Esitasime asjakohast "Vana klaverit". Peale söömist läksime suusamägesid vallutama. Õues oli mõnus ilm – päike paistis ning temperatuur polnud ei liiga külm ega liiga jahe. Lund sadas. Muidugi oli täna suusatamine juba rohkem käpas kui eile ning kõrgete puude all liuglemist sai rohkem nautida.

Anni Liisi Lauk ja Marit Algo, 8.c klass, 7. veebruar 2018

Teine päev suusalaagris algas hommikul umbes kell 7, kui kõik ärkasid ning hakkasid oma tubasid toakontrolli jaoks korda tegema. Peaaegu kõik said oma tubade eest maksimumpunktid. Maksimum ei tähenda aga peaaegu kunagi seda kõige viimast piiri. Igal toal oli võimalik teenida boonuspunkte, esitades etteasteid või pakkudes küpsist või mis iganes pähe tuli. Ühes toas mängiti isegi kitarri.

Reportaaż / Sport1. päev suusalaagris
Irene-Liis Saar ja Meeli Kombe, 8.b klass, 6. veebruar 2018

Kätte on jõudnud Kuressaare Gümnaasiumi 8. klasside 14. suusalaager, mis on meie koolil suureks traditsiooniks saanud.

Reportaaż / Klassilood7.c muljed osaluskohvikust
Arvajad pole veel jõudnud, aga lauad on valmis! / Grete MilpakNoored arvajad on vestlushoos! / Kaur Aaso
Käti Saar, 7.c klass, 13. november 2017

Meie käisime eelmisel neljapäeval osaluskohvikus, kus arutlesime erinevate teemade üle.

Kristin Lauri, 19. oktoober 2017

Käesolevast õppeaastast on esmakordselt huvikool Inspira ridades kokandusring Väikesed Kondiitrid, kus teeme selgeks küpsetamise ja magusamaailma põhitõed.

Reportaaż / VariaKG õpetajate päevast
Youtube video!Galerii!
Merle Rekaya, 6. oktoober 2017

KG 40. lend korraldas õpetajatele ja õpilastele armsa õpetajate päeva. Aitäh teile! KG meediakursuse õpilased filmisid üles mõned mõtisklused.

Reportaaż / KlassiloodTervitusi sügisesest Peterburist!
Madli-Maria Naulainen, 30. september 2017

9. klassid sõitsid neljapäeva varahommikul Peterburgi ja on õppereisiga jõudnud poole peale. Esimesel päeval külastati Kroonlinna. Teisel päeval toimus linnaekskursioon Peterburis, mille käigus nähti palju erinevaid vaatamisväärsuseid, muuhulgas külastati Peeter-Pauli kindlust, sõideti kanalitel ja Neeval. Laupäeval on plaanis Ermitaaži ning Iisaku katedraali külastus ning pühapäeval enne tagasisõitu Peterhof.

Galerii!
Merle Rekaya, 26. september 2017

Kuressaare Gümnaasiumi õpilaste jaoks ei olnud reede, 22. september tavaline päev – see oli nende jaoks lõbusalt sportlik reedene päev. Päev algas rongkäiguga läbi kesklinna lossihoovi, mis oli täis kilkeid ja naeru. Kõigil olid rõõmsad näod ning palju energiat. Lossihoovis lauldi ühiselt koolilaulu, mis tekitas paljudes kohe sooja tunde. Muidugi ei puudunud ka spordipäevalt tants, Jukude vande andmine, teatejooks ning ka juba traditsiooniks saanud iga-aastane mullitajatega mullitamine.

Lehekülg: eelmine /12 järgmine

Kuulutused

Galerii