üles
Neljapäev, 3. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

Tuule Kalamees, 7.a klass, 5. aprill 2022

Üle-eelmisel nädalal külastasid meie kooli õpilased ja õpetajad Bulgaariast, Portugalist, Türgist ja Leedust seoses Erasmus+ projektiga „Teachers and Students Experiencing the Meaning of STEM“. Projekti eesmärgiks on tõsta projektis osalejate teadlikkust globaalsetest probleemidest ning ökoloogiast. Seekord oli teemaks valgusreostus. Saime teadmisi erinevate maade valgusreostuse probleemide kohta, esitlesime Saaremaa ja Eesti kohta oma nägemust valgusreostuse esinemisest. Nädala jooksul näitasime külalistele meie kodusaart ning tutvustasime oma kultuuri. Kõige põnevam osa oli, et külalistega saime suhelda ainult inglise keele vahendusel.

Artikkel / ÕppetööÕpirändel kevadises Itaalias
Kersti Kirs, 5. aprill 2022

14.–18. märtsil osales viis 8. klassi õpilast õpirändel Erasmus+ projekti (MARKA – innovation and inclusion in the construction of an identity curriculum 2020/2023) raames Itaalia pealinnas Roomas. Lisaks Kuressaare Nooruse Koolile osalesid partnerkoolid Portugalist, Itaaliast, Põhja-Makedooniast ning teadustööga seotud FPCE Ülikool Porto. Antud projekti eesmärk on regionaalse identiteedi laiaulatuslik sidumine kooli õppekavaga.

Anu Liik, 4. aprill 2022

Šoti kirjaniku Robert Louis Stevensoni noorteromaanis „Aarete saar“ otsib teismeline Jim aardekaardi järgi koos oma sõpradega kaugel saarel mereröövlite aaret. Sama pealkirjaga loo kirjutas tunnis Trevor.

Madli-Maria Naulainen, 4. aprill 2022

14.–18. märtsil toimus Erasmus+ projekti „Our Future Life in Digital World“ 3. õpiränne Saksamaal, väikses Neuwiedi linnas. Fookuseks oli digitaliseeruv tööstus. Reisil osalesid meie kooli 9. klasside õpilased. 

Annely Oolup, 4. aprill 2022

TV 10 Olümpiastarti III vabariiklk etapp toimus laupäeval, 26. märtsil Tartu Ülikooli kergejõustikuhallis. Meie kooli esindasid Karl-Arthur Sepp (4.b), Mihkel Kaju (4.c), Andro Jürisson (6.b), Karl-Martin Kremm (6.b) ja Marili Paimre (7.a).

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Günther Reindorffi jäljendamine / Emma KruuserGünther Reindorffi jäljendamine / Angel EllermaaGünther Reindorffi jäljendamine / Liisa Sall
Ene Pidmann, 2. aprill 2022

Õpilased jäljendasid Eesti graafiku Günther Reindorffi töid. Joonistuste autoriteks on Emma Kruuser ja Angel Ellermaa 9.a klassist ning Liisa Sall 8.b klassist.

Anita Kangur, 1. aprill 2022

Kolmapäeval, 30. märtsil toimus Nooruse kooli algklasside mõõduvõtt laulmises Nooruse Täheke 2022, kus osales kokku 42 lauljat.

Jaana Puksa, Gert Lutter, 1. aprill 2022

Mida põnevat jäi meediaringi õpilastele silma 28. märtsil toimunud Playbackil, oli võimalik juba fotogaleriist vaadata. Nüüd saab näha ka videokatkendeid põnevatest etteastetest!

Anabel Lanna, 9.c, 1. aprill 2022

Üldsusele teadaolevalt pole Saaremaa Gümnaasiumi loomine läinud kuigi valutult ja nii on hetkel jõutud olukorda, kus kaalutakse tõsiselt Kuressaare Gümnaasiumi ja Saaremaa Ühisgümnaasiumi taasloomist.

Henri Lember, 9.c, 1. aprill 2022

Täna, 1. aprillil 2022 esitas kauaaegne Kuressaare Nooruse Kooli direktor Toomas Takkis lahkumisavalduse ning teatas, et asub peagi tööle Sinimäe Põhikooli direktorina.

Uudis / ÕppetööSuvevaheaeg lüheneb?
Triinu Kips, 7.d klass, 1. aprill 2022

30. märtsil võeti Riigikogus vastu otsus lühendada suvevaheaega. Põhjusena on välja toodud juba üle kahe aasta kestnud koroonaviiruse puhangu negatiivne mõju õpilaste haridusele.

Valitsuse nimel kommenteeris otsust peaminister, kelle sõnul ollakse sunnitud rakendama karme meetmed, kuna ohus on meie riigi tulevik.

Anu Liik, 31. märts 2022

Jack Londoni raamatus „Valgekihv“ saab hundikoopas sündinud väikesest sõbralikust kutsikast algul kelgukoer, siis aga võitluskoer. Sellest olukorrast pääseb ta tänu uuele peremehele. Sanderi samanimeline lugu jutustab kassist ja teistestki.

Artikkel / Klassilood1.a tulbid
Tulbid / 1.a klassTulbid / 1.a klass
Ülle Jasmin, 31. märts 2022

Tulpide voltimine tõi klassi mõnusa kevadmeeleolu. Nüüd ootame, millal aias tulbid õitsema hakkavad.

Reet Lasn, 31. märts 2022

Teatripäeva Esimene Vaatus on I kooliastme õpilastele esimene lavale minek näidendiga. Seepärast astumegi üles viimastena, et veel harjutada ja viimistleda näidendeid.

Esimene Vaatus toimub neljapäeval, 7. aprillil ja meie teemaks on „Mäng on väikese inimese töö“. Vaatame, mis kell ja millises järjekorras lavale tullakse.

Raina Tiidovee, 30. märts 2022

Alates 2019. aastast on meie kool liitunud VEPA Käitumisoskuste Mängu programmiga, mille eesmärk on kaasa aidata õpilaste eneseregulatsiooni ja sotsiaal-emotsionaalsete oskuste arengule. Meie koolis rakendavad VEPA metoodikat paljud I kooliastme õpetajad ning mõned II kooliastme õpetajad.

Reet Lasn, 30. märts 2022

Üllatus! Kui sünnipäevalaps koolimajja jõudis, olid lilled, fotograaf, head sõnad ja armsad sõbrad juba ootamas.

Palju õnne, täna tähistab oma viielist juubelisünnipäeva Sirje Mehik!

Kristin Lauri, 30. märts 2022

28. märtsil toimus meie kooli aulas traditsiooniline Playback. Valiti välja grand prix ja kaks laureaati.

Aire Siinvert, 29. märts 2022

21.–25. märtsil toimus Erasmus+ projekti „Eco-Friendly Robotics for the Future Green Word“ raames õpiränne Läti Vabariiki, võõrustajateks Eastern Latvia Technology High School asukohaga Rezeknes.

Lehekülg: eelmine /366 järgmine

Kuulutused

Galerii