üles
Neljapäev, 3. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

Rubriik: Uudis
Raili Kaubi, 27. aprill 2015

Juba mõnda aega on teise korruse näitusevitriinis näha 12. klassi õpilase Kristina Vallaste huvitavaid nõelvilditud ja polümeersavist meisterdatud fantaasialoomi, mis on väga detailirohked ja perfektse teostusega.

Sirje Metsküll, 24. aprill 2015

Kevadkross toimus teisipäeval, 21.aprillil Kärla jooksurajal. Meie kool oli esindatud kooli parimate jooksjatega. Kuigi ilm ei olnud eelnevalt jooksjaid soosinud ja jooksukilomeetreid ei olnud kõik piisavalt kogunud, tulime tagasi mitmete tublide tulemustega ja tõime koju ka 5 medalit.

Olle Arak, 24. aprill 2015

18. aprillil toimus Võrus kooliõpilastele mõeldud programmeerimise- ja robootikavõistlus Võru Roboti Tsõõr ja RoboMiku lahing 2015. Võistlusel astus meie kooli esindus üles Scratchis tehtud programmiga ning Legodest ja ka muudest vahenditest valmistatud robotitega.

Inge Jalakas, 23. aprill 2015

KG III Quatlonil osales 32 klassi võistkonda ja 1 õpetajate võistkond. Kõik olid välja pannud oma ala tipud, mille tõttu võistluskäik kujunes väga põnevaks.

Raili Kaubi, 22. aprill 2015

Reedel osalesid Mona Schiff (9.a) ja Karl Jakob Toplaan (9.b) Tallinna Ülikooli poolt korraldatud käsitöö ning tehnoloogiaõpetuse konkursi vabariiklikul voorul.

Olle Arak, 20. aprill 2015

8. aprillil toimus veebipõhine füüsikaviktoriin "Spekter". Füüsikateadmistes võistlesid sajad 8. - 10. klasside õpilased üle Eesti. Meie parim tulemus oli 8. -12. koht 10. klasside arvestuses, mille saavutas Arne Ingalt 10.a klassist.

Ave Mägi, 10.a klass, 17. aprill 2015

Žürii koosseisus Margus Muld, Mikk Rand, Mart Vares, Arun Tamm ja Andres Kõpper tegi oma töö neljapäevasel seansil. Žürii hindas loovust, loo jutustamise oskust, näitlemisoskust, kunstilist ambitsiooni ja tehnilist teostust.

Tiia Kuusk, 17. aprill 2015

9. aprillil lõppes vabariiklik mõttespordi online olümpiaad koolidele. Olümpiaadi korraldavad Eesi Mõttespordi Liit, Eesti mõttespordi portaal Vint.ee, Eesti Kabeliit, Eesti Maleliit, Eesti Renjuliit ja AS Kuma. Olümpiaadi korraldamisega soovitakse kooliõpilaste seas mõttesporti tutvustada ja populariseerida.

Uudis / ÕppetööJärjepidevus viib sihile
Signe Vahkal, 14. aprill 2015

4. aprillil toimus vabariiklik matemaatikaolümpiaad. Sinna oli kutsutud ka meie kooli 11.a klassi õpilane Sander Tamm, kes saavutas tubli 9. koha. Õnnitleme teda eduka kooli esindamise puhul!

Helle Rand, 14. aprill 2015

Laupäeval, 11. aprillil toimus Tartu Miina Härma Gümnaasiumis Eesti Meestelaulu Seltsi IX üleriigilise poiste-solistide lauluvõistluse Poistelaul 2015 finaal. KG huvikooli Inspira kasvandik Oliver Leppik saavutas finaalis 2.koha.

Maidu Varik, 10. aprill 2015

9. aprillil korraldasid Teadusmaa 12. ja 11. klassi projektigrupi õpilased AB-kooli lõpetajatele mõeldud "Võta või jäta KG" erisaate, mille käigus tehti katseid magneesiumi, elektri, tule ja veega, näidati suuri mulle ja roboteid ning sai tegeleda huvitavate asjadega töötubades.

Uudis / VariaTööd koolihoovis
Tiiu Smidt, 10. aprill 2015

Juba mõned päevad on kooli õues näha askeldamas neoonvestides töömehi.

Virge Lember, 9. aprill 2015

Teisipäeval, 7. aprillil toimus Aste klubis Saare maakonna põhikoolide 17. näitemängupäev, kus osales ka meie kooli 5.c klass oma näidendiga „Meie Volli“.

Maidu Varik, 6. aprill 2015

Meeleoluka 1. aprilli vooruga jõudis Megaaju turniir eelviimase vooru künnisele. Kokkuvõttes juhib endiselt võistkond "Must maastur", kellele tihedalt järgnevad 12.b, 13õ ja 7.c. Seega on viimastes voorudes oodata tihedat rebimist. Aprilli vahevooru aitas läbi viia 1.d klass - küsimused olid üllatavad, vastajate teadmised hämmastavad - ning kõik võistkonnad saavad lisapunkti.

Maidu Varik, 6. aprill 2015

KG õpilastel on viimasel ajal olnud palju võimalusi saada teadmisi nö reaalsest elust. Õpilastega on kohtumas käinud poliitikuid, ametnikke, teadlasi, kirjanikke jpt.

Eve Tuisk, 2. aprill 2015

Neljapäeval, 2. aprillil SÜG-is korraldatud 15. vendade Liivide luulekonkursil pälvis Kristina Liiv (juh Eve Tuisk) grand prix' ning Liis Sannik (juh Maret Laurson) eripreemia. KG-d esindasid väärikalt veel Alice Berens, Gert Tammel, Ott Pukk (kõigi juhendaja Marit Tarkin) ning Sandra Väli (juh Eve Tuisk). Etlejate tase oli tõesti väga hea ja ühtlane.

Ott Pukk, 11.a, 2. aprill 2015

„Oleee, oleee, oleee, oleee ... KG, KG!“ Just nii tuligi eile, 1. aprillil võit Nooruse 1 hoovi. Mu daamid ja härrad, hetkel öeldud info ei ole kuidagi seotud aprillinaljaga!

Mai Rand, 1. aprill 2015

31. märtsi õhtul oli meie kooli aula muusikat täis - toimus järjekorras juba 21. KG Laululind. Kahel erineval võistluskontserdil võtsid omavahel mõõtu kokku 48 algklasside tublit solisti.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii