üles
Neljapäev, 3. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

Rubriik: Uudis
Melani Nõu, 11.a klass, 19. veebruar 2016

19. veebruaril kogunesid KG 11. klassid kooli aulasse kuulama kindral Ants Laaneotsa. Ta kuulub praeguse riigikogu koosseisu ja on Reformierakonna liige.

Uudis / KlassiloodTervislikud kommid
Maris Rebel, 1.a klassi lapsevanem, 19. veebruar 2016

KG 1.a veetis teisipäeval tervisliku õhtupooliku kommide keskel.

Kaasatud olid ka lapsevanemad. Laual oli palju erinevaid seemneid, kuivatatud marju, puuvilju ja pähkleid, mett ja kookospiima. Iga laps sai vastavalt oma soovile valmistada isikliku kommi ja lõpus tegime nii, et segasime kokku kõik mis laual oli järgi jäänud. Nii saimegi ühise kommipommi plahvatuse. Komme oli kohe nii suur hulk, et nendega sai kostitada sõprusklassi.

Uudis / ÕppetööKG edukad NUPUTAjad
Heidi Carolina Martinsaari, 17. veebruar 2016

Kolmapäeval, 17. veebruaril toimus NUPUTA võistluse maakondlik voor, millelt Kuressaare Gümnaasium tõi koju kaks esikolmiku kohta! Muuseas, NUPUTA on matemaatikavõistlus, kus võisteldakse 3–4liikmelistes gruppides, arendades sellega meeskonnatööoskust ja matemaatilise arutluse oskust.

Marju Kirss, 12. veebruar 2016

Keemiaolümpiaadi žürii on läbi vaadanud maakonna keemiaolümpiaadi tööd ja välja selgitanud iga klassi edukaimad lahendajad. Meie koolist pääses parimate hulka Eliisa Täht 8.b klassist. 9.–12. klassi õpilastele korraldatakse ka olümpiaadi vabariiklik voor, 8. klassi õpilased aga enam võistu lahendama ei pea, neile korraldatakse 8. aprillil huvipäev Tartus.

Palju õnne Eliisale tubli saavutuse puhul!

Merle Rekaya, 12. veebruar 2016

Rootsis Hudiksvallis toimuvatel jääpurjetamise võistlustel Montüüp XV klassis võitis meie Juhan Kolk koos venna Otiga Euroopa meistritiitli. Palju õnne!!!

Gerta Nurk, 10. veebruar 2016

06. veebruaril toimus Saaremaa Ühisgümnaasiumis 6.–12. klassi õpilastele bioloogiaolümpiaadi maakondlik voor. Olümpiaadil osales maakonna erinevatest koolidest 115 õpilast.

Katrin Liiv, 3. veebruar 2016

Maakondlikul etlejate konkursil 4.–6.klasside arvestuses olid parimad

Angeelika Siinor, 5.b – laureaat (juhendaja Grete Pihl),

Irene-Liis Saar, 6.b – eripreemia (juhendaja Ruth Rist),

Carlchriztoper Luke Roi 4.b – särava esituse preemia (juhendaja Liivi Erlenbach).

Palju õnne!

Alice Berens, 11.b klass, 3. veebruar 2016

Tähelepanu, kõik karvased ja sulelised! Playback tuleb taas!

Sellel aastal toimub üritus reedel, 19. veebruaril KG aulas. Algusajaks on märgitud 13.00 ning täpsem ajakava selgub juba registreerimise alusel.

Uudis / KonkurssBEE või BII või PIE?
Riina Haljas, 28. jaanuar 2016

26. jaanuaril viidi Kuressaare Gümnaasiumis läbi 6.–7. klasside inglise keele maakondlik Spelling Bee võistlus. Meie kooli esindas edukalt Märten Martinson 6. klassist.

Sander Suurhans, 28. jaanuar 2016

Teisipäeval 19. jaanuaril toimusid Kuressaare spordihoones Saaremaa koolinoorte meistrivõistlused võrkpallis 10.–12. klassi õpilastele. Lubatud oli väljakul kolm neidu ja kolm noormeesti ning lisaks kaks varumängijat. Võistlustulle asusid Kuressaare Gümnaasium, Saaremaa Ühisgümnaasium ning Kuressaare Ametikool. Kõik mängisid omavahel läbi.

Marju Kirss, 25. jaanuar 2016

23. jaanuaril toimus meie koolimajas keemiaolümpiaadi maakondlik voor 8.–12. klassi õpilastele. Olümpiaadil osales 54 õpilast maakonna 7 koolist. KG õpilased esinesid olümpiaadil edukalt. Esikolmikusse jõudsid Kuressaare Gümnaasiumist 6 õpilast: 8. klassist Eliisa Täht – I koht, Kaie Ennemuist – II koht, Gerly Ots – III koht, 11. klassist Ingrid Pruunlep – II koht, Richard Kesküla – III–IV koht ja 12. klassist Sander Tamm – I koht.

Maidu Varik, 12. jaanuar 2016

Esimesel poolaastal on kõik kursused läbinud ainult hindele väga hea Melani Nõu (11.a), Ingrid Pruunlepp (11.b), Grete Kaal (11.c), Sander Tamm (12.a).

Malle Tiitson, 20. detsember 2015

11. detsembril võistlesid olümpiaadil maakonna parimad geograafiatundjad ja selgitati parimate seast parimad.

Uudis / VariaMegaaaju 2016 algas
Maidu Varik, 20. detsember 2015

Megaaju 19. hooaeg sai alguse. I vooru võitjaks osutus eelmise aasta õpetajate võiduvõistkond, sel aastal Valge Honda nime all 5 punktiga, 4 punktiga järgnes 10.a klass ja neile omakorda 3 punktiga 6.b, 9.up, 12.a ja 13.sport. Järgmised voorud juba uuel aastal!

Maidu Varik, 17. detsember 2015

Rahvusvahelisel hiina keele õppijate konkursil Chinese Bridge edukalt esinenud Maria Pihlas sai stipendiumi õppimiseks Hiina ülikoolis. Stipendium katab tema poole aasta õppe- ja elamiskulud. Ülikooli osas on võimalikud ka teatud valikud, aga peamiseks võimalikuks kandidaadiks on maailma suurima linna Shanghai rahvusvaheline ülikool.

Uudis / ÕppetööArchimedes tunnustas KGd
Maidu Varik, 10. detsember 2015

9. detsembril toimunud SA Archimedese tänuüritusel tunnustati parimaid haridusalaseid õpirände ja koostööprojekte, praktikalugusid, haridusvideoid, nuti- ja disainitegusid.

Anu Rand, 9. detsember 2015

21. novembril Tallinnas toimunud judoturniiril lastele võitis meie kooli 1.c klassi õpilane Ramon Mägi pronksmedali.

5. detsembril Saaremaa meistrivõistlustel judos oli aga Ramon esimese järgu diplomi ja kuldmedali vääriline.

Edu tublile spordipoisile edaspidiseks!

Madli-Maria Naulainen, 9. detsember 2015

Alates 18. novembrist on huvilistel olnud võimalus külastada Kuressaare Kunstikooli fotonäitust "Kujundid vedelikel". Oma töödega on seal esindatud ka meie kooli 11. klassi õpilane Triin Truumure. Näituse keskmeks olid vedelikud ja sellest paistab palju põnevaid detaile, müstikat, mõistatust ja erinevaid vaateid. Näitus on Kuressaare Täiskasvanute Gümnaasiumi kohvikus avatud käesoleva aasta lõpuni. Põnevat avastamist!

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii