üles
Neljapäev, 3. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

Rubriik: Uudis
Maidu Varik, 22. aprill 2016

Kolmandat korda sai teoks AB-kooli lõpetajate avastusretk Teadusmaale. Seekord said kooliastujad ka ise kaasa lüüa kahes teadmisi jagavas telesaateprojektis: teadussaade "Osoon" ja võistlusmäng "Me armastame KGd".

Teadusmaa projektigrupi liikmed 11. ja 12. klassist tegid põnevaid katseid keemiast, füüsikast ja näitasid huvitavaid trikke. Järgnenud töötubades uuriti roboteid ja hologramme, pandi tahvelarvutiga oma pildid elama, õpiti natuke ka hiina keelt ja mängiti huvitavaid mänge.

Lelet Aavik-Part, 20. aprill 2016

19. aprillil toimunud algklasside näitemängupäeval tunnistati grand prix vääriliseks Kuressaare Gümnaasiumi 2.d klass. Meie kooli 4.c klass märgiti ära lavalise terviku eest eripreemiaga "Õnnestunud kompositsion".

Sander Suurhans, 18. aprill 2016

12. aprillil toimus Pärnus võrkpalli Miniliiga Lääne regiooni turniir, kus olid esindatud ka Kuressaare Gümnaasiumi poiste ja tüdrukute võistkonnad. Turniiri kaks paremat tüdrukute ja kaks paremat poiste tiimi tagasid edasipääsu finaalturniirile, mis peetakse Rakveres 27. aprillil.

Maidu Varik, 14. aprill 2016

Minifilmifestivalile on registreerunud 18 filmi! Varasemate festivalidega võrreldes on osalejate geograafia seekord märkimisväärselt laiem. Tulemas on põnevad filmipäevad.

Filmi-gala toimub 16. aprilli õhtul kell 19 Kuressaare Linnateatris! Samal päeval alates 10st koolimajas filmi-töötoad Eesti tunnustatud noorte filmitegijatega (http://www.minifilm.ee/workshopid/)

Juhan Kolk, 9. aprill 2016

7. aprillil toimusid Kuressaare gümnaasiumi meistrivõistlused ujumises. Meistrivõistlus peeti klassidevahelises teateujumises kui ka individuaalalade arvestuses.

Anni Haandi, 6. aprill 2016

Üldajaloo kursuse lõpetuseks valmistasid 10. klassid interaktiivseid ajalehti. Ajalehtede koostamiseks võis katsetada kodulehe loomist wix.com või weebly.com keskkonnas. Tööde esitlemine toimus pressikonverentsi vormis.

Uudis / ÕppetööReaalainetega edukaks
Maidu Varik, 1. aprill 2016

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu "Tagasi kooli" algatus IKT sektoris "Reaalainetega edukaks" tõi meie kooli esinema KG 22. lennu vilistlase, praegu Skype'is töötava Andrel Vahteri.

Maidu Varik, 1. aprill 2016

31. märtsil oli KGs külas Tallinna Tehnikaülikooli esindus. Abiturientidele selgitati ülikooli õppesüsteemis eesseisvaid muutusi ja sisseastumistingimusi. Lähemalt tutvustati ka TTÜ Eesti Mereakadeemia pakutavaid erialasid.

Maidu Varik, 1. aprill 2016

30. märtsil oli KG õpilastel võimalus kohtuda riigikogu liikme, ajakirjaniku ja turundusspetsialisti Tanel Talvega. Jutuks tulid nii ajakirjanikutöö eripärad kui ka poliitikuks saamise võimalused ning loomulikult ka ameerika autod ja võimsad tsiklid.

Madli-Maria Naulainen, 31. märts 2016

30. märtsil külastas KGd riigikogu liige Marko Mihkelson, kes analüüsis praeguses maailmas aktuaalset julgeoleku teemat. Külaline rääkis hetkeolukorrast ning võimalikest ohtudest nii Eesti, Euroopa kui kogu maailma kontekstis. Juttu tuli Hiina kasvavast võimsusest, Venemaa poliitikast ja Eestist suure naabri kõrval, rändekriisist ja selle võimalikust mõjust Euroopa murenemisele, Suurbritannia referendumist ja valimistest, mis on üsna pea toimumas suurriikides, USAs, Prantsusmaal ja Saksamaal.

Uudis / ÕppetööNäitus tuli külla!
Anni Haandi, 29. märts 2016

Sellel nädalal (29.03–01.04) on kõigil huvilistel võimalik külastada Inimõiguste Instituudi rändnäitust „Inimõigustest nõukogude ühiskonnas“. Näituse eesmärgiks on tutvustada õpilastele inimõiguste olemust ning kajastumist Nõukogude Eestis. Näitust külastatakse ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse tundide raames ning on avatud kõigile huvilistele kolmapäevast reedeni vahetundide ajal aulas.

Merle Rekaya, 24. märts 2016

Eelvoor toimus 13. veebruaril viies Eesti linnas, k.a Kuressaares. Lõppvooru pääses 155 osaleja seast 40 parimat, Sander Tamm (12.a) oli eelvooru tulemusete põhjal kaheteistkümnes. Lingvistikaolümpiaadi lõppvoor toimub Tartus 23. ja 24. aprillil.

Raili Kaubi, 21. märts 2016

Laupäeval, 19. märtsil käis ligi 40liikmeline seltskond Kuressaare Gümnaasiumist esitlemas saarlaste moeloomingut Paides üleriigilisel koolinoorte moekonkursil MoeP.A.R.K. 2016.

Uudis / KlassiloodTervislik auhind
Sirje Mehik, 17. märts 2016

1.a klass osales veebruaris Selveri ja eKooli korraldatud konkursil „Kõige parem tervisesnäkk”.

Tegime koos vanematega kuivatatud puuviljadest ja pähklitest komme. Saime kaksikvõidu koos Tera Peedu kooliga. Auhinnaks paar kastitäit puuvilju.

1.a klass

Maidu Varik, 16. märts 2016

2016. a üleriigilisel keskkonnaalaste uurimistööde konkursil saavutasid 8.–9. klasside arvestuses V koha KG 8.a klassi õpilased Diana Ley ja Rebeca Lember oma tööga "Kuressaare linnaruumi ja lähiümbruse valgusreostus". Töö juhendajaks oli bioloog Maie Meius.

Merle Rekaya, 14. märts 2016

Veebruari keskpaigast 9. märtsini kestis Meie KG esimene arvamuslugude konkurss "Tahan öelda ...". Kirjutamisest võtsid osa 6.–11. klassi õpilased, parimad lood ilmuvad Meie KGs. Tulemustest loe edasi ...

Maidu Varik, 7. märts 2016

Meie tublid vilistlased on muutnud tavapäraseks selle, et Eesti laulu lõppvõistlustel on KG alati esindatud. Nii ka sel aastal. Aga lisaks tublidele lauljatele Kristel Aaslaiule, Grete Paiale, Marvi Vallastele, Tuuli Rannale, Kaia Oidekivile, Diana Varikule ja helilooja Priit Uustulndile oli selleaastase võiduloo lavakujunduse autoriks ja samuti ka Jüri Pootsmanni "Play" video režissööriks kunstiteaduste doktorant KG 32. lennu vilistlane Elise Eimre!

Palju edu kõigile meie vilistlastele!

Eneli Vahar, 3. märts 2016

27.02. toimus meie koolis 2016. aasta piirkondlik füüsikaolümpiaad. Osalejaid oli kokku 36 kuuest maakonna koolist.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii