üles
Neljapäev, 3. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

Eve Tuisk, 7. september 2022

Enne kui viimane õppeaasta tõsise hoo sisse saab, kohtusid 9. klassid Karujärvel, et eesootavaks ühist hingamist saavutada. Tundub, et see täitis oma eesmärki. Tavapärased laagritegevused – lipuheiskamine, ühine laagrireeglite sõnastamine, matk, rühmatööd ja -arutelud, disko, tähtede vaatlemine, hommikuvõimlemine ja nii edasi ja edasi – suutsid üheksandikud omavahel mõnusalt suhtlema ning ühise eesmärgi nimel pingutama panna. Mida arvavad laagrist õpilased ise?

Kristi Sillart, Kuressaare Nooruse Kooli hoolekogu esimees, 6. september 2022

Armsad õpilased, austatud õpetajad ja koolitöötajad, lugupeetud lapsevanemad!

Õnnitlen teid kõiki algava õppeaasta puhul! Вітаю вас з початком навчального року!

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Lennukat uut kooliaastat! / Kristel SaldaLennukat uut kooliaastat! / Keira TuiskLennukat uut kooliaastat! / Lisete Kuusk
Ene Pidmann, 2. september 2022

Lennukat uut kooliaastat! Eelmise õppeaasta 7. klasside viimased kevadtööd, mille autoriteks on Kristel Salda, Keira Tuisk ja Lisete Kuusk.

Mihkel Vendel ja Tanel Ting, 2. september 2022

Meie oleme Tanel Ting ja Mihkel Vendel ning kutsume näitekunstihuvilisi Inspira teatristuudiosse õppeaastaks 2022/23.

Oleme otsustanud, et soovime anda võimaluse Saaremaa noortele (Nooruse, Vanalinna ja Hariduse koolist) tulla teatristuudiosse, et üheskoos luua lavastusi ja tutvuda näitlemisega. Oleme ühendanud jõud ja Saaremaa valla heakskiidul loodame, et erinevatest koolidest 6.–9. klassidest tulevad kõik näitlemishuviga noored kokku Inspira huvikooli teatristuudiosse.

Arvamus / ÕppetööAlgab uus kooliaasta
Aire Siinvert, 1. september 2022

Kuressaare Nooruse Kool alustab oma teist tegutsemisaastat. Kuid kool on siin hoones tegutsenud natuke pikemat aega. 4. novembril 1976. aastal pandi nurgakivi uuele koolimajale Nooruse tänaval ning ametlikult algas koolitöö 1978. aastal, kui 1. septembril alustas siin koolimajas esimene lend õpilasi.

Vast on põhjust suvel kokku tulla ja meenutada toredaid aegu?

Kristel Paju, 1. september 2022

Sel sügisel toimub Kuressaare Nooruse Kooli 4.–9. klasside õpilastele Rakett 69 õpihuvilaager. Registreerimine lõpeb 9. oktoobril

Gert Lutter, 31. august 2022

1994. aastast meie koolis eesti keele ja kirjanduse õpetajana töötanud Marit Tarkin võttis eelmisel õppeaastal vastu põneva väljakutse ehitada uut kooli – kogukonnajuhina vastloodud Saaremaa Gümnaasiumis.

Nooruse tänaval asub Marit Tarkin taas tööle 17. oktoobrist ning seda juba koolijuhina.

Kersti Truverk, 31. august 2022

2023. aasta noorte laulu- ja tantsupidu kannab juhtmõtet „Püha on maa“. Kui sina ka soovid osaleda sellel peol, siis nüüd on sul võimalus.

Rein Orn, akordionist, 31. august 2022

Selle aasta maikuus lõpetasid esimesed õpilased – kuigi poolikuks jäänud õppeaasta – huvikooli Inspira akordioniringi. Õppeaasta lühidusele vaatamata võis rahuldustundega nentida, et kõik akordioni õppimisega alustanud (nii õpilased kui ka täiskasvanud) tegid pillimängu oskuste omandamisel märkimisväärse arengu, mis vastas just iga mängija individuaalsetele võimetele. Kevadel oli paljudele endilegi üllatuseks, et kui õpinguid alustades ei osatud veel pilligi süles hoida, siis esimese õppeaasta lõpus mängiti juba nii mõnigi lugu, mille õppimisega sai tihti üsna tõsist vaeva nähtud.

Eve Tuisk, 26. august 2022

25. augustil Triigi Filharmoonias toimunud Saare maakonna hariduskonverentsi lõpus tunnustati käesoleva aasta maakonna parimaid haridustöötajaid. Meie suureks rõõmuks pälvis aasta hariduse sõbra tiitli Inspira juhataja Inge Jalakas.

Toomas Takkis pälvis Haridus- ja Teadusministeeriumi tänukirja pikaajalise eduka töö ja 35 tööaasta täitumise eest koolijuhina.

Lisaks sellele olid mitmed meie kooli õpetajad nomineeritud teistes aasta õpetaja kategooriates. Palju õnne teile kõigile, oleme väga uhked!

Gert Lutter, 24. august 2022

Kas päikesel võib olla sünnipäev? Võib küll, sest just sooja ja südamliku, särava ja rõõmsa päikesega võrdlevad Mariat sõbrad ja kolleegid, kellelt tema ümmarguse sünnipäevaloo jaoks pühendust palun.

Annette Rungi, 24. august 2022

Tere, tantsuhuvilised noored! Ehk oled juba märganud, et sel aastal on Inspira tantsugruppides paar väikest muudatust. Kui eelmisel aastal sai gümnaasiumi grupp endale nime, siis sel aastal saavad uued nimed endale kõik tantsugrupid!

Teade / ÕppetööPeagi on käes 1. september
Kristin Lauri, 17. august 2022

Kooliaasta algus kohe on käes.

Vaata ringi, mida sa näed?

Algamas sügis nii kena ja tore –

ega selle vastu meil midagi pole.

Ütlen head aega, vahva suvi,

kool ja sügis nüüd pakub meil huvi.

Ootamas ees on kooliaasta tuus.

Kõik septembris on jällegi uus!

Tiina Kaup, 16. august 2022

Järgmisel nädalal hakatakse laenutama õpikuid kooli raamatukogus kell 9.00–15.00. Seda tehakse järgmistel kuupäevadel:

Jaana Puksa, Gert Lutter, 18. juuli 2022

Täna tähistab oma juubelisünnipäeva Marvi Alder. Kas teate, kes on Marvi? Näeme ja teretame koolimajas teda pea iga päev. Kui meie hommikul vara tööle-kooli jõuame, tuleb tema juba tavaliselt aulast. Suure koolimaja koridoride ja ruumide korrashoidmine pole lihtne töö, aga kas oskate usinate korrahaldjate nime ja näo kokku viia? Seepärast saamegi tuttavaks! Marvi lähedased avavad meile tema olemust ja arvavad, missugune tähendus on ümmargusel sünnipäeval juubilarile endale.

Uudis / ÕppetööÜkssarved kohtusid Viimsis
Madli-Maria Naulainen, 6. juuli 2022

Möödunud nädalal kohtus Viimsi koolis üle 400 tehnoloogiahuvilise tüdruku, noored, kes kõik on osalenud oma kodukohas ükssarvede huviringis. Meie koolis on tüdrukutel olnud võimalus huviringis osaleda juba neljal järjestikusel aastal.

Artikkel / PersonaaliaSisemine tuli põlegu vabalt
Anu Liik, 3. juuli 2022

E ttevõtlikkus

L ahtised käed

I lumeel

S upernaine!

See on meie tänane sünnipäevalaps Elis. Traditsioonilise horoskoobi järgi Vähk, indiaani horoskoobis aga on tema tootemiks rähn. Indiaanlased usuvad, et inimesed kannavad oma tootemitega sarnaseid iseloomujooni.

Gert Lutter, 1. juuli 2022

Möödunud õppeaastal juhtis Kuressaare Nooruse Kooli hoolekogu Melani Veelaid. Melani lõpetas üle-eelmisel õppeaastal meie koolis 10. klassi. Samaaegselt hoolekogu juhtimisega õppis ta Saaremaa Gümnaasiumis. On esmakordne, et hoolekogu tööd juhib teises koolis õppiv gümnasist.

Mida arvab oma tööst Melani ise ja milliste teemadega hoolekogu töös tuli rinda pista?

Lehekülg: eelmine /366 järgmine

Kuulutused

Galerii