üles
Kolmapäev, 2. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

9. oktoober

Rubriik: Uudis
Merle Rekaya, 17. juuni 2016

Neljapäeval, 16. juunil kogunesid kõik KG õpetajad aulasse, et kuulata ettekandeid sellest, millega õppeaasta jooksul meie majas tegeleti.

Maidu Varik, 14. juuni 2016

Merekultuuriaasta jooksul toimunud põnevad üritused ja projektid said ajendiks, et mereharidus ja merendus saaksid noorte saarlaste koolitöös senisest rohkem tähelepanu edaspidigi.

Ühe uue algatusena on KGl plaanis alustada koostöös Saaremaa Merispordiseltsiga purjetamisõpetust II klassi õpilastele. Gümnaasiumiõpilaste jaoks on väljatöötamisel valikkursus, mis sisaldaks endast nii mereohutustõpet ja -treeninguid kui ka väikelaevajuhtimise väljaõpet.

Raili Kaubi, 2. juuni 2016

Eelmisel neljapäeval avati pidulikult üle pika aja Kuressaare linnuse näitusesaalis Saare maakonna õpilastööde näitus.

Aija Lember, 4.b klass, 31. mai 2016

4.b klassi tüdrukud käisid Saaremaa kunstistuudios näitusel nimega "Interaktiivsed lood tekstiilil", mille autor on Kristi Kuusk.

Robin Väli, 8.c klass, 30. mai 2016

Kaheksa Kuressaare Gümnaasiumi õpilast lõpetasid 17. mail Kuressare muusikakooli.

Kevin Pärn, 8.c klass, 20. mai 2016

Õpilased ei kanna vahetusjalatseid. See on probleemiks nii meie kui ka teistes koolides.

Rahel Kirs, 8.c klass, 17. mai 2016

Me kõik mäletame endist Kuressaare Gümnaasiumi kõrval asunud kunstmuruväljakut, mille ajahambast puretud muru oli kulunud ja tuli tükk tüki haaval betooni küljest lahti. Nüüdseks on see asendunud ilusa uue kunstmuruväljakuga.

Kristiine Saart, 8.c klass, 17. mai 2016

Kevad on käes. Linnud laulavad, puud on lehtes ja päike paistab. Kõnnid rahulikult tänaval ja kuuled järsku hirmsat kolinat.

Malle Tiitson, 16. mai 2016

6.–7. mail toimus Paides vabariiklik geograafiaolümpiaad, kuhu kutsuti igast vanuseklassist 20 õpilast üle Eesti maakondlikes voorudes saadud punktide alusel.

Taavi Rauniste, Kuressaare Linnavolikogu liige ja arengukomisjoni esimees, 16. mai 2016

Alanud on Kuressaare kaasava eelarve ettepanekute hääletamine, mis kestab 29. mai südaööni. Kuidas kasutaksid sina 30 000 € linna hüvanguks?

Hääletada saavad kõik Kuressaare linna kodanikud alates 16. eluaastast. Kõigil on kasutada kuni 3 häält (erinevatele ettepanekutele). Kõikide ettepanekute saadud hääled on kuni hääletuse lõpuni nähtavad.

Sandra Aav, 8.c klass, 14. mai 2016

Inspira galakonterdil astus esimest korda üles Kuressaare Gümnaasiumi noortest koosnev bänd Everix.

Merle Rekaya, 10. mai 2016

Eesti meistriks võrkpallis krooniti Selver Tallinna rivistuses KG 32. lennu vilistlane Mihkel Tanila ja KGs põhikooli lõpetanud Karli Allik, Denis Losnikov ja Johan Vahter. Palju õnne!

Maidu Varik, 5. mai 2016

Kuressaare politseijaoskonna eestvedamisel saab 5. mail teoks merehariduspäev, mille raames viiakse läbi praktiline tund Politsei- ja Piirivalveameti laeval L-112 VALVE. Lisaks lähemale tutvumisele politsei- ja piirivalvetööga, laeva erinevate ametite ja spetsiaalsete seadmetega merepäästetöödeks, toimuvad ka praktilised merepäästeharjutused, natuke jääb osalevatel 10. klassi õpilastel aega ka Ruhnu saarega tutvumiseks.

Maidu Varik, 4. mai 2016

Merekultuuriaasta haridusprogrammi "Näoga mere poole" raames käivad merendusvaldkonna inimesed koolides rääkimas selle valdkonna haridus- ja karjäärivalikutest. Eelmisel reedel kohtus KG praeguste õpilastega meie kooli vilistlane Hannes Lilp, kes on suure laevaremondi ja -ehitusfirma SRC Group juhatuse esimees ja üks suuromanikest.

Madli-Maria Naulainen, 4. mai 2016

Tartu ülikooli haridusteaduste instituudi videokonkursi „Kui ma oleksin õpetaja…” eesmärk on ergutada gümnaasiumiõpilasi proovima õpetajaametit ning andma tehtud tööle professionaalset tagasisidet. Konkursi peaauhind on GoPro Hero HD seikluskaamera.

Maidu Varik, 26. aprill 2016

KG vilistlane, ettevõtja, Taxify looja ja arendaja Martin Villig kohtus 22. aprillil meie 10.–11. klasside õpilastega. Martin rääkis oma senisest tegevusest ettevõtlusmaailmas, aga andis noortele ka nõu ja näpunäiteid oma ideede realiseerimiseks.

Raili Kaubi, 24. aprill 2016

Laupäeval, 23. aprillil toimus Tallinnas Kultuurikatlas HITSA tehnoloogiapäev koos õpilaskonkursside superfinaaliga.

Raili Kaubi, 22. aprill 2016

Eelmisel laupäeval toimus Viimsi Koolis juba kaheksandat korda üleriigiline koolinoorte moekonkurss "Moeaken 2016".

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii