üles
Kolmapäev, 2. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

9. oktoober

Rubriik: Uudis
Uudis / VariaTekliaktus
Galerii!
Merle Rekaya, 15. september 2017

Meie püüdlused Kuressaare Gümnaasiumis, meie visioon, meie ideaal on kokku võetud kolme sõnasse: VABADUS, ILU, TÕDE – me õpetajad püüavad töötada nõnda, et meie oma edasises elus püüdleksime nendes sõnades väljendatud ideaali poole.

Laine Lehto, 8. september 2017

Neljapäeval, 7. septembril olid meil külas Tampere Linnainmaa kooli 9. klassi muusikagrupi õpilased. Koos tütarlastekooriga Vocaliisa ja gümnaasiumi bändiga Ocean Credit anti koolirahvale meeleolukas ühiskontsert. Pärast seda said külalised ringkäigul meie majaga tutvuda ning lõunat süüa. Kingituseks toodi meie koolile kena kõlaga ukulele.

Eve Tuisk, 5. september 2017

Esmaspäeval tutvustas linnapea Madis Kallas Kuressaare Gümnaasiumi õpetajatele, hoolekogu liikmetele ja teistele kuulajatele võimalikke muudatusi meie koolivõrgus. Õpetajad said küsida, linnapea sai vastata. Linnapeale oponeeris direktor Toomas Takkis, kes juhtis tähelepanu mitmele kitsaskohale, millele pole koolivõrgu muudatuste puhul mõeldud.

Eve Tuisk, 4. september 2017

Kas silme ees on juba kirju ja kõik on segamini, kes meie maja uued õpetajad-töötajad siis õigupoolest on? Pole hullu, siit saad teada. See õppeaasta toob KGsse juurde kuus uut töötajat. Kõigi nende lood on üleval „Personaalia“ rubriigis, aga saab ka siit artiklist lingi kaudu õige loo juurde liikuda.

Grete Põldemaa, 30. august 2017

Sel sügisel saavad Kuressaare Gümnaasiumi juhtimisel alguse kaks suurt koolidevahelist Erasmus+ strateegilise koostöö projekti. Projektijuhi Grete Põldemaa sõnul on tulemus väga üllatav, kuna mõlemad meie kirjutatud projektid võistlesid ühes voorus nii omavahel kui ka kokku 25 projektiga üldhariduskoolidest üle Eesti. Seda suurem on rõõm, et mõlemad meie projektid said rahastuse.

Eve Tuisk, 26. august 2017

Meie kool pälvis Kuressaare linnavalitsuse 2017. aasta kauni kodu konkursil kaunima ettevõtte-ühiskondliku objekti tiitli.

Marit Tarkin, 27. juuni 2017

39. lennu lõpuaktus nüüd ka järelvaadatav, kauneid hetki saab nautida siitsamast artiklist ja video leiab ka kooli Youtube kanalilt.

Samuti on kooli kodulehel arhiveeritud lennu lõpufotod nii tutipäevalt kui lõpuaktuselt.

Maidu Varik, 22. juuni 2017

KG 10. klassidesse esitati 127 sisseastumisavaldust. Praeguseks hetkeks on komplekteeritud 3 klassi 100 uue kümnendikuga.

Lisaks KG enda õpilastele on kõige arvukamalt (15) sissesaanuid Kuressaare Vanalinna Koolist, järgnevad Lümanda (5), SÜG (4), Salme ja Kärla (3), 2 sisseastujaga on esindatud Aste, Leisi, Mustjala, Tornimäe, Valjala. Mandri-Eestist tuleb aga Kuressaarde õppijaid Järvamaa Laupa koolist ja Tallinnast.

Merle Rekaya, 15. juuni 2017

Tartu Ülikooli I kursuse tudeng, KG vilistlane Svea Tarkin pälvis hiljuti Voldemar Siimoni Mälestusfondi stipendiumi.

Ülle Räim, 6. juuni 2017

Õppeaasta kokkuvõtete tegemisel on paslik heita pilk ka toimunud klasssidevahelisele võistlusele läbi spordi.

Lisa-Martina Jäe, 8.b klass, 5. juuni 2017

27. mail toimus Tallinnas ERKI moeshow, mis tähistas tänavu oma 30. juubelit.

Uudis / ÕppetööFotoprojekt käsitöös
Galerii!
Raili Kaubi, 2. juuni 2017

Veerandi viimasel nädalal said õpilased ülesande iseseisvaks tööks – pildistada ja Instagrami keskkonda üles laadida lahedaid fotosid.

Uudis / ÕppetööKaitse End ja Aita Teist
Kristel Paju, 30. mai 2017

Täna algas Torgus juba 9. korda toimuv 6. klasside võistlusmäng KEAT. Meie kooli esindab 3 kaheksaliikmelist võistkonda, kokku on tulnud 14 võistkonda üle maakonna. Hoiame omadele põialt!

Markus Andero Grubnik, 8.b klass, 25. mai 2017

25. mail, neljapäeval toimus klassidevaheline korvpallimäng, kus mängisid omavahel 11.c ja 10.a tüdrukud.

Madli-Maria Naulainen, 25. mai 2017

Seoses Kuressaare tänavafestivaliga läks KG kaasa toreda algatusega värvida kive, mis linnarahvale ja külalistele naeratuse suule tooks. Kivid paigutatakse linnaruumi tänavafestivali raames. Loodetavasti toovad need teile naeratuse suule! Aitäh 2.c klassi tublidele kivimaalijatele ja klassijuhatajale.

Uudis / ÕppetööKG katsetas e-külalistunde
Maidu Varik, 25. mai 2017

Tagasi Kooli projektimeeskond kavandab Eesti Vabariigi 100. aastapäevaks kinkida 100 uudses vormis e-külalistundi. E-külalistund on 15–25minutiline otseülekanne koolidesse, millele järgneb juhendatud õppetegevus klassis. Sel kevadel toimub e-külalistundide formaadi katsetamine koos põnevate esinejatega.

Lotta Meet, 8.b klass, 25. mai 2017

Kolmapäeval, 24. mail vaatasid 8.b klassi õpilased eesti keele tunnis enda filmitud erinevaid reklaame Kuressaare Gümnaasiumist ja sellega seonduvast. Nende koostamisel oli lisaks reklaami keelelise mõjutuse vahendite kasutamisele oluline ka raamist välja mõtlemine.

Peeter Kaju, 8.b klass, 23. mai 2017

19. mail korraldati Titerannas Saaremaa esimene kettagolfikoolitus, milles osales üle saja noore vanuses 12–19 aastat. Koolituse viis läbi kettagolfiklubi DK Saaremaa Rähnid.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii