üles
Kolmapäev, 2. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

9. oktoober

Rubriik: Uudis
Tiia Kuusk, mõttespordi olümpiaadi koolipoolne kontaktisik, 1. detsember 2017

20.–23. novembrini toimus vabariikliku mõttespordi olümpiaadi I etapp, sel korral on osavõtjaid 68 koolist. Kuressaare Gümnaasiumi õpilased osalevad olümpiaadil neljandat korda. Sel aastal on meil võistlejaid jällegi kõikidest kooliastmetest, kokku 27 õpilast. Mängitakse nelja mõttemängu: malet, vene kabet, gomokut (viis ritta) ja sudokut. Võistlus on arvutipõhine ja toimub keskkonnas vint.ee.

Olle Arak, 27. november 2017

24.–26. novembril toimus Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses Euroopa suurim robotivõistlus Robotex 2017. Meie õpilaste loodud Lego sumo robotid olid võistlustules reedel ning pühapäeval esineti joonejärgimises.

Maidu Varik, 27. november 2017

12. klassi õpilastel oli hiljuti võimalus tutvuda lähemalt bioanalüütiku ja medõe erialaga. Noortejaamas toimunud virtuaalreaalses töötoas said osalised võimaluse asuda bioanalüütiku ja meditsiiniõe töövarjuks, kogedes nende igapäevast töökeskkonda. Töötoa praktilises osas prooviti nende ametite töövõtteid (pipeteerimine, preparaatide vaatamine mikroskoobis, bakterikolooniate uurimine, esmaabi andmine jms) professionaalide käe all.

Marta Rõõm, 12.b klass, 24. november 2017

Grand prix 12.a ''Täna ei juhtu midagi''

Laureaadid11.a ''Reaalsuse silmapiir'', 12.b ''Rüperaal''

Lavastajapreemia 10.a ''Mõttemeister''

Eve Tuisk, 24. november 2017

Reedel, 17. novembril korraldatud kodutütarde ja noorkotkaste omaloomingupäeval Orissaares kuulutati aasta noorkotkaks juba teist aastat järjest KG noorkotkaste rühma kuuluv Otto-Endel Paakspuu.

Anni Haandi, 23. november 2017

14. novembril oli meie kooli abituuriumil võimalus osaleda Euroopa Parlamendi simulatsioonimängus.

Madli-Maria Naulainen, 16. november 2017

Kutsume õpilasi esitama oma uurimistööd 2018. aasta õpilaste teadustööde riiklikule konkursile! Konkursitööde esitamise tähtaeg on muutunud tavapärasest varasemaks ja on nüüd 20. veebruaril! Konkursi lõppvooru kutsutakse kuni 100 parima töö autorid oma töid stendiettekannetena esitlema ja konkursi auhindade kätteandmine toimub õpilaste teadusfestivalil 12.–13. aprillil 2018 Tartus Eesti Rahva Muuseumis.

Maidu Varik, 15. november 2017

Kuigi võib arvata, et põhikoolilõpetaja edasise koolitee valikul ei ole infomessid kõige tähtsamateks mõjuriteks, on KG kindlasti kohal ka selleaastasel Tuleviku Kompassil.

Kõige paremini esindavad kooli loomulikult meie õpilased. KG messiboksis võtavad külalisi vastu õpilasesindus, robotiehitajad ja projektigrupi õpilased. Inspira huvikooli esindavad Cheeri tantsutüdrukud. Hiina keele ja kultuuriga aitavad huvilistel tutvuda meie hiina keele õpetajad.

Mai Rand, 14. november 2017

Pärimusmuusika aida kontsertide tuuri raames esinesid reedel, 10. novembril õpilastele ja tutvustasid pärimusmuusikat Eeva ja Villu Talsi.

Anu Liik, 14. november 2017

Täna, 14. novembril tähistatakse maailmakuulsa Rootsi lastekirjaniku Astrid Lindgreni 110. sünnipäeva. Seetõttu on ka meie koolimajas kolme päeva jooksul veidi teistmoodi tegevusi.

Eve Tuisk, 10. november 2017

Neljapäeva õhtul toimunud Väikesel Teatriõhtul nägi laval suurepärast näitlejatööd, leidlikke lahendusi, toredaid tegelasi Eno Raua loomingust. Õhtu tulemustest saad lugeda siit.

Rauno Rauniste, 11.a klass, 9. november 2017

Oktoobris toimusid 10.–12. klasside arvestuses jalgpallimeistrivõistlused ning selgitati välja kooli osavaimate jalgpalluritega klassid.

Olle Arak, 3. november 2017

Konkursss „Ventspilsi IT-väljakutse 2017” paneb proovile noorte teadmised ja oskused digitehnoloogiate kasutamises. Osalejateks on 4.–12. klassi õpilased nii Eestist, Lätist kui ka Leedust.

Eve Tuisk, 2. november 2017

Kuressaare Gümnaasiumi esimese korruse pikas koridoris võib novembrikuus vaadata fotonäitust, mis on pühendatud Naiskodukaitse 90. aastapäevale.

Maidu Varik, 1. november 2017

Neljapäeval, 2. novembril saab teoks järjekordne teadushappening, millele on oma jälje jätnud ka halloween.

Avamisel kell 18 astub talveaias esmakordselt üles tantsulabor oma erakordse impro-etendusega. Sellele järgneb pisut õudne teadusviktoriin, õudselt ilus loodusfotonäitus koos õudselt ägedate lauludega. Ka järgnevad töötoad on õudselt põnevad.

Uudis / ÕppetööÕpioskuste olümpiaad
Ruth Rist, 31. oktoober 2017

6.a klassi meeskond osales edukalt maakondlikul õpioskuste olümpiaadil.

Kristin Lauri, 30. oktoober 2017

TORE (Tugiõpilaste Oma Ring Eestis) eesmärk on suurendada koolis selliste õpilaste hulka, kes oskavad ja tahavad leevendada kaaslaste muresid, ning parandada kooli õhkkonda. Tugiõpilased on õpetajate koostööpartnerid igapäevases koolielus.

Uudis / ÕppetööKogu KG loeb
Kogu KG loeb! / Gert Lutter5.c klassi õpilased meisterdasid kirjandustunnis endale kirjanduslike nimedega järjehoidjad / Eve Tuisk5.c klassi õpilased meisterdasid kirjandustunnis endale kirjanduslike nimedega järjehoidjad / Eve Tuisk
Eve Tuisk, 30. oktoober 2017

Kooli juubeliaastal kutsub humanitaarosakond kõiki lugema ja oma lugemiselamust teistega jagama: selleks soovitame täita loetud raamatute kohta teost tutvustavad tagasisidelehed ja jagada oma emotsioone ning mõtteid Meie KG vahendusel või erinevatel raamatustendidel. Täpsemat infot projekti „Kogu KG loeb“ kohta oskab jagada eesti keele õpetaja.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii