üles
Esmaspäev, 1. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

1. juuli

3. juuli

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

Töötajate sünnipäevad

3. juuli

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Teade
Raina Tiidovee, 20. detsember 2022

Seekordses Tähekese viktoriinis edestasid teisi Mirell Voksepp 3. klassist, Theodor Vabar 2. klassist ja Tomi Sepp 1. klassist.

Tiiu Smidt, 6. detsember 2022

23. detsember – 1. jaanuar koolimaja suletud. Häid pühi!

Jaana Puksa, 1. detsember 2022

Märts 2023 on teatrikuu. III kooliastme teatriõhtu Kolmas Vaatus jõuab lavale 23. märtsil 2023 ning kannab pealkirja „Laul ja lugu“.

Virge Lember, 11. november 2022

Olla õnneliku välimusega on õnneasi, osata aga lugeda ja kirjutada on looduseand. Need targad sõnad on öelnud William Shakespeare. Head II kooliastme õpilased ja õpetajad, ootame teid kõiki 24. novembril kell 16.00 lugemisõhtule „ÖÖ loeb!“

Galerii!
Raina Tiidovee, 11. november 2022

I kooliastme Mini-megaajul kogus enim punkte 2.c klassi võistkond (Alissa Parkja, Aale Tamm, Emili Johanson, Hugo Patrick). Vaid ühe punkti vähem sai 2.b võistkond (Mairo Mäeorg, Kerton Tamm, Aksel Tamm ja Kevin Matt). Ka ülejäänud võistkonnad on võitjatel tihedalt kannul.

Raina Tiidovee, 9. november 2022

Oktoobrikuu parimateks Tähekese lugejateks osutusid 1. klassidest Tomi Sepp (26 p) ja Priit Loik (23 p), 2. klassidest Madli Tuuling (27 p) ja Gloria Randi (25 p), 3. klassidest Mirell Voksepp (27 p). Nüüd kähku novembri Tähekest lugema!

Teade / KlassiloodLähme marti jooksma!
Raina Tiidovee, 9. november 2022

Mardilaupäeva õhtul (9.11) liiguvad ringi mardisandid, kes soovivad vilja- ja karjaõnne, küsivad mõistatusi, laulavad ja tantsivad. 1.b klass valmistas ka endale mardimaski, et seda vana kommet au sees hoida. Mine sinagi marti jooksma!

Teade / HoolekoguHoolekogu kutsub
Maris Rebel, 1. november 2022

Koostöös Nooruse Kooli hoolekogu, direktor Marit Tarkini, Eesti Lastevanemate Liidu ja Erasmus+ projektiga „Hoolekogude jõustamine Saaremaal“ toimub juba sel pühapäeval koolitus/arutelu, kuhu on kutsutud kõik meie kooli valitud esindajad: õpetajad, õpilased ja lapsevanemad.

Madli-Maria Naulainen, 14. oktoober 2022

1. novembri õuesõppepäeva raames ühendame liikuma kutsuva koolina kaks olulist tegevust: kogu meie koolipere toimetab aktiivselt pärandipaikades üle kogu Saaremaa.

Raina Tiidovee, 12. oktoober 2022

Ka sel aastal toimub 1. kooliastme õpilastele igas kuus Tähekese viktoriin.

Kristin Lauri, 4. oktoober 2022

Alanud on uus õppeaasta, sellega seoses ootavad meid ees ka Nooruse kooli õpilasesinduse valimised. Õpilasesindusse ootame 6.–9. klassi õpilasi. Stuudiumis toimub e-hääletus 7. oktoobril. Seniks on teil võimalus õpilasesinduse kandidaatidega tuttavaks saada. Kui kooli peal neid trehvate, siis kindlasti astuge julgelt ligi ja uurige veel lähemalt, miks just nemad teid esindama sobiks.

Kristin Lauri, 26. september 2022

Tähelepanu, aktiivsed noored!

Alanud on uus õppeaasta, sellega seoses ootavad meid ees ka Nooruse kooli õpilasesinduse valimised. Õpilasesindusse ootame 6.–9. klassi õpilasi. Kandideerima on oodatud kõik! Kandideerimiseks on aega kuni 30. septembrini 2022.

Virge Lember, 22. september 2022

Mis see lugemislaev veel? Mida tähendab lastimine? Neli aastat tagasi heiskas lugemislaev oma purje ja asus teele meie kooli talveaias.

Raina Tiidovee, 8. september 2022

Ka sel aastal on tublid 1. kooliastme lugejad oodatud Tähekese viktoriinile. 1. voor toimub oktoobri alguses ja küsimused on septembrikuu Tähekese kohta. Kohtumiseni viktoriinil!

Ene Pidmann, 7. september 2022

Tule joonistama ja maalima! Maalida saab peale paberi ka klaasile ja riidele. Teeme tarbekunsti!

Kristel Paju, 1. september 2022

Sel sügisel toimub Kuressaare Nooruse Kooli 4.–9. klasside õpilastele Rakett 69 õpihuvilaager. Registreerimine lõpeb 9. oktoobril

Kersti Truverk, 31. august 2022

2023. aasta noorte laulu- ja tantsupidu kannab juhtmõtet „Püha on maa“. Kui sina ka soovid osaleda sellel peol, siis nüüd on sul võimalus.

Rein Orn, akordionist, 31. august 2022

Selle aasta maikuus lõpetasid esimesed õpilased – kuigi poolikuks jäänud õppeaasta – huvikooli Inspira akordioniringi. Õppeaasta lühidusele vaatamata võis rahuldustundega nentida, et kõik akordioni õppimisega alustanud (nii õpilased kui ka täiskasvanud) tegid pillimängu oskuste omandamisel märkimisväärse arengu, mis vastas just iga mängija individuaalsetele võimetele. Kevadel oli paljudele endilegi üllatuseks, et kui õpinguid alustades ei osatud veel pilligi süles hoida, siis esimese õppeaasta lõpus mängiti juba nii mõnigi lugu, mille õppimisega sai tihti üsna tõsist vaeva nähtud.

Lehekülg: eelmine /59 järgmine

Kuulutused

Galerii