üles
Kolmapäev, 2. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

9. oktoober

Rubriik: Uudis
Gert Lutter, 23. märts 2018

23.–24. märtsil toimub koolis Saaremaa õpetajate robootikakoolitus.

Tutvustatakse erinevaid robotikomplekte, räägitakse tarkvarast, õppematerjalidest, robootikast huvitegevuses ja võistlustest ning sellest, kuidas paremini ühistegevust koordineerida.

Youtube video!
Marit Tarkin, 22. märts 2018

Hansenist Tammsaareni rahvusvaheline lugemiskee toimus sel aastal viiendat korda, tähistades lausa kolme juubelit korraga: nii Tammsaare 140. sünniaastapäeva, Eesti 100. juubelit kui ka lugemiskee 5. aastat. Kuressaare Gümnaasiumis on sel aastal käimas lugema innustav projekt „Kogu KG loeb” ja osalemine lugemiskees tekitas koolis ühise tammsaareliku sünergia.

Ave Jõgi, 21. märts 2018

Veebruaris ja märtsis toimunud maakondlikest olümpiaadidest võttis vaatamata külmale, haigustele ja teistele aineolümpiaadidele osa arvukalt Kuressaare Gümnaasiumi õpilasi. Suur tänu ja kiitus kõikidele osalejatele ja nende juhendajatele!

Gert Lutter, 19. märts 2018

19.–20. märtsil 2018 toimub Kuressaare Linnateatris üle-eestiline huvihariduskonverents „Mis tuuled puhuvad?“. IV huvihariduskonverents on ajendatud järgmistest märksõnadest: Eesti Vabariik 100, innovaatiline noorsootöö ja nutikas huviharidus.

Huvihariduskonverentsi korraldab Saaremaa vallavalitsus koos KG huvikooliga Inspira.

Raili Kaubi, 19. märts 2018

Laupäeval, 17. märtsil osalesime taas Paides üle-eestilisel koolinoorte moekonkursil MoeP.A.R.K. 2018. Sellel aastal astus lavale 19 kollektsiooni, mis olid välja valitud eelvooru saadetud konkursitööde seast. Osalejaid oli peale meie veel Tallinna, Võru ja Viljandi koolidest. Nooremas vanuseastmes osales 4, vanemas 10 ning tudengite kategoorias 5 kollektsiooni.

Kristin Lauri, 16. märts 2018

Täna tekkis salapäraselt koolimajja isuäratav vahvlilõhn, mis tõi talveaeda kohale palju uudistajaid. Kohale jõudes leidsid nad eest usinasti vahvleid küpsetavad TOREkad

Eve Tuisk, 15. märts 2018

Kes on ilmapoiss, kes vegan? Kas järve ääres kasvab käsk või kask? Mida tähendab teemaviide, mida ökoeksitamine? Milline on Runö eestikeelne vaste? Milline Eesti lastekirjanduse tegelane kannab läti keeles nime Kriksitis? Sellistele ja mitmetele teistele küsimustele tuli vastused leida ülekoolilisel emakeelepäevale pühendatud viktoriinil.

Olle Arak, 15. märts 2018

10. ja 11. märtsil toimus Tondiraba Jäähallis FIRST LEGO League Eesti finaalvõistlus, millel osalesid ka Kuressaare Gümnaasiumi robootikavõistkonnad Klemm ja Mõlk. Võistlusel osales 41 võistkonda ning meistriks tuli Tallinna Reaalkooli esindus Viirus. Meie õpilased esinesid tublilt robotimängus, kus Klemm sai 9. ning Mõlk 18.–19. koha tulemuse. Võistkond Mõlk sai ka eriauhinnana Silmapaistvama Meeskonna karika.

Laine Lehto, 14. märts 2018

Pühapäeval, 11. märtsil selgusid saate „Eesti otsib superstaari” teatrivoorus 10 neidu ja 10 noormeest, kes asuvad lähinädalatel stuudiovoorudes võistlema 10 finaalikoha pärast. Väljavalitute hulgas on ka kaks saarlast, meie kooli 10.a klassi neiu Merilin Mälk ja KG 38. lennu vilistlane Uudo Sepp, palju õnne teile!

Mai Rand, 14. märts 2018

Kevad koputab uksele ja muidugi on ka sel aastal esimesed kevadekuulutajad meie majas väikesed algklasside laululinnud!

Uudis / ÕppetööTantsuline kingitus Eestile
Youtube video!Galerii!
Raido Kahm, 8. märts 2018

7. märtsil seadsid paljud õpilased teise vahetunni ajal sammud aula poole, et teha Eestile juubeli puhul üks tore kingitus – üheskoos tantsimine. Mis saaks olla veel parem?

Eve Tuisk, 7. märts 2018

KG35 toimkond kuulutas välja konkursi KG Uhkus, et tunnustada inimesi, kes on meie kooli oma tubli töö ja abiga aidanud. Järgmine KG Uhkus antaksegi välja sel aastal Kuressaare Gümnaasiumi 40. juubelil.

Ettepanekuid seekordseks aunimetuse andmiseks ootame hiljemalt neljapäevaks, 29. märtsiks kõikidelt Kuressaare Gümnaasiumiga seotud inimestelt – nendeks võivad olla õpilased, vilistlased, õpetajad, lapsevanemad, organisatsioonid.

Malle Tustit, 6. märts 2018

14. märtsil kell 14 korraldame kooli aulas suure keelepäeva viktoriini. Osalema on oodatud neljaliikmelised võistkonnad kõikidest klassidest esimesest kuni kaheteistkümnendani. Küsimuste valdkonnad on emakeel, kultuuri- ja kirjanduslugu.

Eve Tuisk, 2. märts 2018

Kuressaare Gümnaasiumi viis tegusat noort alustasid KG meediaringiga. Silver Vahsteini sõnul on nende eesmärk edasi anda kooliga seotud sündmusi ja teemasid noortepärasemas võtmes. Meediaringi noored loodavad edaspidi hakata videoid avaldama igal nädalal.

Maidu Varik, 28. veebruar 2018

Esmaspäevast reedeni toimub Kuressaares Nordplus programmi koostööprojekti "Global Learning Power" kokkusaamine. Projekti partneriteks on Kalundborgi High School (Taani), Borgarholtsskoli Comprehensive Secondary School (Island), Porvoo International College (Soome), Madona Keskkool (Läti) ja Kuressaare Gümnaasium.

Käesoleva kohtumise alateemaks on kvaliteetne haridus. Koostööpäevade jooksul toimuvad praktilised töötoad ja arutelud, aga tutvutakse ka Kuressaare huviväärsustega.

Eve Tuisk, 27. veebruar 2018

Alles mõni aeg tagasi kirjutasime Meie KG-s sellest, et Kuressaare Gümnaasiumis lisandus õppekavasse merendusõpe. Meie rõõmuks kajastas seda uudist eile ka ERR, kui "Aktuaalses kaameras" läks eetrisse Margus Mulla ülevaade antud teemast.

Madli-Maria Naulainen, 26. veebruar 2018

Eesti päeval mängisid õpilased klassijuhatajatunnis läbi viktoriini, milles oli küsimusi nii Eesti kui meie kooli kohta. Parimad Eesti tundjad alljärgnevalt.

Uudis / VariaHakkasime sättima!
Youtube video!Galerii!
Eve Tuisk, 23. veebruar 2018

Kuressaare Gümnaasiumis on täna pidupäev. Tähistasime pidulike aktustega vabariigi sünnipäeva. Suur aitäh kõikidele kõnelejatele, lauljatele, tantsijatele, aktuse juhtidele, juhendajatele ning kogu korraldustoimkonnale. Väärikat vabariigi aastapäeva tähistamise jätku!

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii