üles
Teisipäev, 1. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

1. oktoober

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

Rubriik: Uudis
Inge Jalakas, 11. aprill 2018

7. aprillil toimus Vanalinna koolis Saarema koolitantsu ja -võimlemise konkurss.

Maidu Varik, 5. aprill 2018

Esimesse klassi astujad said 4. aprillil osa järjekordsest avastusretkest, mida korraldasid Teadusmaa projektigrupi õpilased.

Teadus-padjaklubi otsesaates said osalejad näha, kuidas keemia- ja füüsikateadmised aitavad põnevaks muuta ka tavalist pidu, samuti prooviti koos vanematega selgeks saada taiji põhiliigutused. Järgnenud töötubades sai kaasa lüüa robotite jalgpallis, uurida lähemalt hologramme, panna iPadi abil oma pildid elama ning teha tutvust ka Hiina kunstiga.

Gert Lutter, 4. aprill 2018

Koos direktor Toomas Takkise, õppealajuhataja Maidu Variku ja Saaremaa valla haridus- ja noorsootööosakonna juhataja Raivo Peetersiga külastati 3.a klassi programmeerimistundi, vaadati, kuidas läheb hiina keele õppijatel, kellega koos raamatukogus ka pilti tehti, ning piiluti sotsiaalpedagoog Piret Tenno juhtimisel ka meie harmooniatuppa.

Pikem lugu õige pea Meie KGs!

Eve Tuisk, 4. aprill 2018

Eile, 3. aprillil SÜGis korraldatud vendade Liivide etluskonkursil pälvis Lotta Meet (9.b) laureaaditiitli ja Lisa-Martina Jäe (9.b) eripreemia. KGd esindasid konkursil väärikalt veel Elise-Maria Trei (8.a) ja Hanna Tammel (11.a). Palju õnne, tublid etlejad!

Laine Lehto, 2. aprill 2018

Pühapäeval, 1. aprillil selgusid saate „Eesti otsib superstaari” lohutusvoorus neli viimast finalisti. Publikuhääletuse tulemusena pääses finaali ka KG 10.a klassi neiu Merilin Mälk, kes esitas Ott Leplandi laulu „Tunnen elus end”. Palju õnne Sulle, armas Merilin!

Annely Oolup, 2. aprill 2018

Neljapäeval, 29. märtsil toimus järjekordne võistlussarja "10 olümpiastarti" maakondlik etapp. Tüdrukute aladeks olid seekord kõrgus- ja kaugushüpe, noorematel poistel kaugushüpe ja kuulitõuge ning vanemad poisid võistlesid kõrgushüppes ja kuulitõukes.

toimetus, 1. aprill 2018

29. aprillil kogunesid Kuressaare Gümnaasiumi ametiühinguliikmed erakorralisele koosolekule, et arutada ainsa päevakorrapunkti üle. Ametiühingu juhatuse liige Ruth Rist andis ülevaate kujunenud olukorrast ja kohal olnud 61 liiget võtsid vastu ühehäälse otsuse. Väljavõte protokollist:

toimetus, 1. aprill 2018

Alates märtsikuu viimasest nädalast saavad kõik KG kohvisõbrast õpetajad tunduvalt mugavamalt oma kuuma joogi kätte, sest koridorides vurab ringi kohvirobot. Õpetaja ei pea enam muretsema, kuidas lühikese vahetunni jooksul jõuda õpetajate tuppa kohvi tooma – selle toob tema eest ära robot, mis on füüsikaõpetaja ja robootikaringi juhendaja Olle Araku sõnul valminud koostöös Eesti suuremate ülikoolidega ning mille ehitamisel on eeskujuks võetud MITi ja Boston Dynamicsi parimaid lahendusi.

Eve Tuisk, 31. märts 2018

Möödunud nädalavahetusel toimunud Saaremaa miniteatripäevadel esindas meie kooli 12.a näitetrupp etendusega "Täna ei juhtu midagi". Lavastaja Kateriine Püüa pälvis tehtu eest dramaturgia eripreemia ning Karl-Romet Uljas preemia kui parim saarlasest näitleja. Palju õnne teile! Lavastaja Kateriine Püüa kommenteeris minikatel osalemist nii ...

Eve Tuisk, 30. märts 2018

Pühapäeval, 1. aprillil toimub saate „Eesti otsib superstaari” lohutusvoor, kust pääseb finaali neli lauljat – kolm rahvahääletuse tulemusena ja üks kohtunike otsusega. Hääletame üheskoos meie kooli 10.a klassi Merilini finaali! Merilin ise ütleb nii: „Tõestamaks, et Saaremaalt tulevad parimad lauljad, kutsun ma teid minu poolt hääletama. See tähendab mulle väga palju, loeb iga hääl ning ma tänan teid juba südamest ette, kes mind toetavad!”

Annely Oolup, 29. märts 2018

Märtsi alguses toimusid maakonna sisekergejõustiku meistrivõistlused D-vanuseklassile. Meie kooli parim oli Andre Jürisson, kes saavutas kaugushüppes I koha (4.45), kõrgushüppes II koha (1.35), 50 m jooksus III koha ja 200 m takistusjooksus II koha. Hästi võistles ka Harold Robin Kallas, kes saavutas turboodaviskes III koha tulemusega 21.10. Järgmised maakonna kergejõustikuvõistlused toimuvad juba mai lõpus.

Raido Kahm, 29. märts 2018

Kuressaare Gümnaasiumi üheksanda ja üheteistkümnenda klassi õpilastele pidas loengu välispoliitikast Mart Nutt, kellel on doktorikraad rahvusvahelistes suhetes.

Maidu Varik, 28. märts 2018

Pekingis toimuva rahvusvahelise hariduskonverentsi raames sõlmisid omavahelise koostöölepingu KG ja Pekingi Tehnoloogia Instituudi juures tegutsev keskkool. Lepingu eesmärgiks on arendada rahvusvahelist koostööd, s.h ka õpilaste, õpetajate ja administratsiooni vahetusprojekte. Suurt tähelepanu pööratakse ka teineteise kultuuri tundmaõppimisele.

Marit Tarkin, 27. märts 2018

Täna, 27. märtsil toimus Kuressaare kultuurikeskuses Eesti Töötukassa Saaremaa osakonna korraldatud töö- ja karjäärimess. Messil tutvustati erinevaid firmasid, töövõimalusi ja toimusid põnevad õpitoad. 10.a klass ja ka osad 11.a, 11.c klassi õpilased osalesid Civitta Eesti virtuaalreaalses õenduse õpitoas, kus keskenduti kriisiolukordadele ja esmaabile. Keskpäeval toimunud foorumis aga võttis kõrvuti ettevõtjate ja vallavanemaga sõna meie väitlusklubi president Rauno Rauniste. Asine päev!

Gert Lutter, 26. märts 2018

26. märtsil omandasid Kuressaare Gümnaasiumi 8. klassid mereohutusealaseid teadmisi – toimus interaktiivne tund "Meri ja mina ka!"

Tunni teoreetilises osas said õpilased Žanna Kreštšenko, Anneli Katkosilti ja teiste spetsialistide juhendamisel teadmisi erinevate mereohutusealaste teemade kohta, tutvustati päästevahendeid ja õpiti neid kasutama. Tunni praktiline osa toimus ujulas ja seal said õpilased harjutada teoreetilises osas õpitut.

Laine Lehto, 26. märts 2018

Pühapäeval, 25. märtsil selgusid saate „Eesti otsib superstaari” noormeeste stuudiovoorus kolm õnnelikku, kes publikuhäältega otse finaali pääsesid. Üks neist on KG 38. lennu vilistlane Uudo Sepp, palju õnne!

Eve Tuisk, 26. märts 2018

Neljapäeval, 22. märtsil kohtusid filmihuvilised Minifilmi töötoas, kus filminduse põhitõdedest rääkisid RIBS projektiga seotud asjatundjad Mikk Rand, Jaanis Valk, Triin Arva ja Marii Kõrgesaar.

Eve Tuisk, 24. märts 2018

Reedest pühapäevani korraldatakse Saaremaa ühisgümnaasiumis Saaremaa Miniteatripäevi 2018. Homme, pühapäeval kell 10.35 astuvad lavale meie kooli 12.a klassi õpilased lavastaja Kateriine Püüa etendusega "Täna ei juhtu midagi". Etendus pälvis Suurel Teatriõhtul 2017 grand prix'. Ootame kõiki omadele kaasa elama!

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii