üles
Teisipäev, 1. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

1. oktoober

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

Rubriik: Uudis
Ülle Räim, 31. mai 2018

Kooliaasta lõpus on kokkuvõtete tegemiste aeg. On selgunud parimad klassid spordis. Võistlus tekitab koolielus sportlikke võistlusmomente, tähtsustades spordi olemust, ning väärtustab ausust – ausa mängu ideaali. Vastavalt võistluse juhendile autasustakase parimaid rahalise preemiaga.

Uudis / ÕppetööLoov/duslaager algas taas
Raili Kaubi, 29. mai 2018

Viiendate klasside loov/duslaager Jõulumäel sai jälle hoo sisse. Kui haiku keeles ütelda, siis ...

Eve Tuisk, 28. mai 2018

Oi koolikell, kui rõõmsalt täna

sa aktusel meil tilised!

Sul pole muret meie pärast,

sest enam me ei hiline!

Merle Rekaya, 25. mai 2018

Sellel aastal kehtib lihtne reegel: kui oled Kuressaare Gümnaasiumi korraldataval Solistical edukalt osalenud, oled saates "Eesti otsib superstaari" kolme parima seas. Pühapäeval, 27. mail on TV 3 ette naelutatud pea kõik saarlased, sest superstaari-tiitel on väga lähedal. Uudo Sepp, Solistica parim saarlane 2014, Merilin Mälk, Solistica parim saarlane 2017, ja Sissi Nylia Benita, Solistica 2017 grand prix, on pakkunud meeldejäävaid elamusi meie konkursi lavalaudadel.

Gert Lutter, 24. mai 2018

Neljapäeva hommikul tervitasid kooli varaseid töölesaabujaid lintidega kinni tõmmatud sissesõiduteed – nimelt toimuvad esialgu kaheks päevaks planeeritud õuevahetunnid, mille käigus saab kooli sisehoovi parklast mängu- ja tantsuväljak.

Gert Lutter, 21. mai 2018

Esmaspäeval, 21. mail külastas kooli muusikaosakonna projekti "Vilistlased kooli" raames 31. lennu vilistlane, laulja ja näitleja Kristel Aaslaid. Kristel rääkis oma elust enne KGd, lahedatest tegemistest kooliajal ja sellest, millega ta on tegelenud peale KG lõpetamist.

Pikem intervjuu Kristeliga ilmub peagi Meie KGs!

Mai Rand, 21. mai 2018

11.c klassi õpilane Jaan Kask saavutas Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudi koolinoorte ja noorte heliloojate 5. digitaalse heliloomingu konkursil elektroonilise tantsumuusika kategoorias (16–19-aastaste vanuserühmas) auhinnalise II koha teosega “Mars”. Palju õnne!

Tiiu Smidt, 21. mai 2018

Kuressaare Gümnaasiumil on nüüd oma jalgratas. Põhjusi, miks selline ost tehtud sai, võib üles lugeda mitmeid. See on väikeses Kuressaares liiklemiseks kiireim sõiduvahend ja parkimisprobleemid on olematud. Vähem heitgaase on roheline mõtlemine. Tervislik liikumine on ilu pant.

Jalgratas on kasutamiseks kõikidele kooli töötajatele piiramatus mahus kasutuskilomeetreid lugemata! Ratas asub maja ees parklas ja kasutamise soovist anna märku haldusjuhile!

Chrisanne Prei, 11.c klass, 17. mai 2018

6.–12. maini veetsid seitse meie kooli õpilast koos Läti, Leedu ning Poola õpilastega nädala Erasmus+ projektiga Poroninis Poolas. Projekti teemaks oli "On-Line Knowledge", mille käigus rääkisime lähemalt internetiohtudest, nutiseadmetest ning videotöötlusest. Poolas käisid Chrisanne Prei, Carola Truumeel, Eliisa Laur, Heidili Nõu, Jaan Kask, Karli Kastepõld ja Mathias Iilane ning õpetaja Raido Kahm.

Mai Rand, 16. mai 2018

10. mail külastasid meie 3.–4.klasside mudilaskoori Ave Sol-bemoll vahvad lauluritsikad Kahtla kooli ja andsid seal meeleoluka kevadkontserdi.

Eve Tuisk, 14. mai 2018

Neljapäeval, 10. mail oli 9.b klassil suurepärane võimalus veeta osa oma koolipäevast Nasval Saaremaa ühes suuremas väikelaevaettevõttes Baltic Workboatsis ja Upal Kuressaare Ametikooli Tehnoloogiamajakas ning väikelaevaehituse õppetöökodades. Ikka selleks, et viia end kurssi erinevate töö- ja õppimisvõimalustega Saaremaal.

Uudis / ÕppetööPresident oli e-õpetajaks
Maidu Varik, 11. mai 2018

6.b projektiõppe tunni külaliseks oli president Kersti Kaljulaid. Kohtumine toimus küll virtuaalses klassiruumis e-külalistunnina. President rääkis sellest, milline on elu Eestis 25 aasta pärast. Kuulajad said aimu sellest, kuidas võiks välja näha õppimine ja töötamine tulevikus, millisteks muutusteks peame olema valmis, aga ka sellest, kui oluline on säilitada oma keelt ja kultuuri.

Gert Lutter, 10. mai 2018

Talvisest aprillist suvisesse maisse – täna, 10. mail 2018 istutasid 40. lennu õpilased kooli juubelialleele oma lennu puu. Traditsiooniliselt on see toimunud enne tutiaktust, ent sel aastal jäi puu istutamine ootama veidi soojemat aega.

Inge Jalakas, 10. mai 2018

Klassidevahelistele spordivõistlustele paneb 17. mail punkti taas KG Pentatlon. Quatlonist sai pentatlon eelmisel aastal, kui tähistati ürituse viiendat toimumiskorda. Viienda toimumiskorra puhul otsustati lisada neljale alale veel üks võistlusala. Sellega seoses võeti vastu otsus, et quatlon jääbki edaspidi pentatloniks ning igal aastal vahetatakse viies võistlusala uue vastu. See annab veelgi suuremale osale õpilastestest võimaluse võistlustel osaleda!

Tiia Kuusk, mõttespordi olümpiaadi koolipoolne kontaktisik, 9. mai 2018

Sel õppeaastal osales mõttespordi olümpiaadil 22 Kuressaare Gümnaasiumi õpilast, kõige rohkem oli osalejaid I–IV klassi õpilaste seas, kõige väiksem oli huvi gümnasistide hulgas.

Lelet Aavik-Part, 4. mai 2018

21. mail algusega 18 toimub Kuressaare kultuurikeskuses heategevuslik kevadkontsert. Kogutud pileti- ja müügitulu eest luuakse Kuressaare Gümnaasiumi õuealale kaasaegne õuesõppeklass. Kontserdil esinevad huvikool Inspira õpilased, külalisena Kristel Aaslaid. Kultuurimaja on soovijatele avatud juba tund enne kontserdi algust. Kooli õpetajad avavad fuajees kohviku parimate hõrgutistega, mängib meeleolumuusika. Üllatused!

Lelet Aavik-Part, 2. mai 2018

Nüüd on meie kooli 1. korruse algklasside koridoris lõbus sein, kuhu on võimalik vahetunnis kriitidega joonistada ja kirjutada.

Kriiti saavad I kooliastme lapsed küsida oma õpetaja käest. Klassis kasutusel olev tahvlilapp sobib ka seina puhastamiseks.

Loovaid ideid ja lõbusaid vahetunde!

Ülle Räim, 2. mai 2018

Puhkusehetkedega pikitud õppereis asjatundlike kolleegidega nii meie kui naabervallast oli kui palsam hingele. Kevadiselt roheline ja lilleline Ukraina tervitas meid päikesepaistega. Tutvusime Odessa spordiobjektidega, milles oli nii avastamisrõõmu kui nostalgiat – suur Manchester Unitedi jalgpallurite lemmikstaadionil Tšernomoretsil saime tunda avarust ja pompoossust. Sisenesime staadionile ustest, mis mõeldud vaid võistlejatele, kuid avanesid meile tänu võõrustajate külalislahkusele.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii