üles
Teisipäev, 1. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

1. oktoober

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

Rubriik: Uudis
Uudis / KoolitusKogemusi Kaliningradist
Madli-Maria Naulainen, 9. oktoober 2018

Septembris osalesid KG õpetajad Madli-Maria Naulainen ja Nikolai Räbin õppereisil Kaliningradis. Selle käigus kohtuti koolidega ja lasteaedadega ning osaleti Kaliningradi haridusinnovatsioonikonverentsil.

Maidu Varik, 8. oktoober 2018

4. oktoobril esines 12. klassi õpilastele poliitik Kaja Kallas. Oma ettekandes “Eesti digitaliseerub, mis juhtub töökohtadega” rääkis ta võimalikest muutustest tööturul, mida põhjustavad robootika- ja digivaldkonna arengud.

Tõnis Grepp, 10.a klass, 27. september 2018

Neljapäeval, 13. septembril käisime oma klassiga väljasõidul, kus tutvusime lähemalt Viieristi taimestiku ja Sõrve säärega.

Laine Lehto, 26. september 2018

Kes? Kus? Millal? Kellega?

29 muusikaõpetajat Kuressaare Gümnaasiumis 21.–22. septembril koos koolitaja Joosep Sangaga.

Jaana Puksa, 21. september 2018

14.–16. septembril 2018 toimus Pärnus purjetamise Eesti meistrivõistluste sarja sügisregatt.

Aija Lember, 7.b klass, 20. september 2018

Septembri esimesel nädalal käis 7.b klass Mändjalas aerusurfamas koos oma uue klassijuhataja Marko Keskülaga, kes korraldas kogu ürituse.

Olle Arak, 19. september 2018

19.–20. oktoobril toimuvad Euroopa koodinädala ehk Europe Code Week raames Kuressaare Gümnaasiumis programmeerimise ja robootika päevad, mille läbiviimist rahastab Google. Meie kool on üks 25st toetuse saajast Euroopas.

Maidu Varik, 14. september 2018

Nordplus Junior projekti raames võõrustab Kuressaare Gümnaasium sel nädalal külalisi Giljanesi koolist (Fääri saared) ja Atuarfik Kristian Lundbladi koolist (Gröönimaa). Koostööprojekti eesmärgiks on kaasata noori tegevustesse oma kodukoha elukeskkonna parendamiseks ja oma kultuuri väärtustamiseks.

Selle nädala jooksul on ühistegemiste eesmärgiks osalemine Maailmakoristuspäeval, oma panuse andmine Ultima Thule maratoni õnnestumisele ning teha seda keskkonnasäästliku ploggingu'ga.

Inge Jalakas, 13. september 2018

Inspiral on hea meel teada anda, et alates 19. septembrist alustab taas koos käimist Inspira teatristuudio. Teatristuudiosse oodatakse 9.–12. klassi õpilasi. Kokku saadakse kolmapäeviti ja neljapäeviti kell 15.00–17.00 nii KG ruumides kui ka Kuressaare Linnateatris!

Chrisanne Prei, 12.c klass, 11. september 2018

Esimesel koolinädalal said merenduse õppesuuna õpilased jälle päris merele. Marko Kesküla juhendamisel omandasime algteadmisi aerusurfist e SUPist (stand up paddle). Meie tegevusi soosis ka algajate jaoks ideaalne surfiilm ning seetõttu saime hakkama nii surfilaua juhtimise, pööramise kui ka sellele püsti tõusmisega.

Oli ütlemata tore ja põnev päev!

Gert Lutter, 11. september 2018

Juba eelmisel nädalal taas käima läinud õuevahetunnid ootavad jälle õpilasi ja õpetajaid! Aktiivne puhkamine koolimaja sisehoovis algab hommikuti alates teisest vahetunnist ning kestab kuni 14.45 vahetunnini.

Vahetunnid veedame õues, kuni ilusat ilma jätkub! Vaata videot!

Keili Tees, 10. september 2018

Fotodega loome olevikust tulevikku ajaloo materjali.

Mul on äraütlemata hea meel alustada seda kooliaastat koos teiega! Ja seda veel valdkonnas, mida nii väga armastan – fotograafia. Olen mitu aastat unistanud, et ühel päeval hakkan noortele enda teadmisi ka edasi jagama. Aga et see just siin KGs juhtub, ei osanud ma aasta alguses veel mitte ette näha.

Meie KG toimetus, 10. september 2018

Meie KG jagab oma originaalset fotosisu nüüd ka Instagramis! Kui huvitab siis jälgi kasutajat @meiekg! Lisaks leiad meie lood endiselt ka kooli Facebooki lehelt ning videod kooli Youtube´i kanalist.

Meie KG – ja tahadki koolilehte lugeda!

Ülle Räim, 7. september 2018

Juuni hakul selgitasime spordiosakonna kolleegipreemia tiitli saaja. Vääriliseks osutus igati teenitult suurte kogemustega õpetaja Tiina Käen.

Raido Kahm, 31. august 2018

30. augusti õhtuhämaruses lõigati koolimaja nurgas kümnete inimeste silme all läbi punane lint. Selle sümboolse aktiga loeti avatuks kunagist nullmeridiaani tähistav plats.

Madli-Maria Naulainen, 31. august 2018

Sügisel alustab meie koolis Eesti juubeliaastal 100 värsket gümnasisti, nad on ühtlasi viimane lend, kes KG gümnaasiumiosa lõpetab. Et kooli sisseelamine sujuks, kohtusid õpilased juba enne septembrit suvekoolis Taritu rahvamajas. Noored viidi kurssi eelseisvaga ja omavahel saadi lähemalt tuttavaks. Suur tänu Kristin Laurile ja abituuriumile, kes laagri põnevalt sisustasid ja edukalt läbi viisid! Jõudu kõigile 10. klasside õpilastele! Loodame, et teid ootavad unustamatud aastad!

Anne Keerberg, 29. august 2018

Septembrikuus algab LELLE2 projekt – Let's Learn How to Learn!

Raido Kahm, 27. august 2018

Tallinna Arte Gümnaasiumi õpetajad külastasid uue kooliaasta eel Kuressaare Gümnaasiumi, et vahetada mõtteid ja leida inspiratsiooni.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii