üles
Teisipäev, 1. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

1. oktoober

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

Rubriik: Uudis
Kristin Lauri, 22. november 2018

22. novembril tähistatakse Kuressaare Gümnaasiumis kadripäeva. Kadrisandid on läbi aegade kandnud valgeid ja ilusaid rõivaid, soole vaatamata on nad riietatud naisteks. Kogu koolipere on kooli oodatud valgesse riietatuna või siis kadrikostüümis.

Vahetundidel leia tee aulasse! Kell 9.45 Just Dance, kell 10.45 ja 11.45 mängime kadripäeva mänge.

Raili Kaubi, 21. november 2018

9. novembril olid koolis külas vilistlased, praegused EKA moedisaini tudengid Karolin Kärm ja Karin Kreek, et läbi viia helkivate aksessuaaride töötuba.

Gert Lutter, 20. november 2018

Otsime uuesti oma laulu, mõtleme sügisele, nutame ja naerame või meenutame vahva hülge koduigatsust – Väikese Teatriõhtu 2018 videod on nüüd üles laetud!

Head vaatamist!

Laine Lehto, 20. november 2018

Neljapäeval, 15. novembril avalikustati Eesti Laul 2019 poolfinalistid, kelle hulgas on kolm Kuressaare Gümnaasiumi vilistlast: Tuuli Rand ja Kristel Aaslaid 31. lennust ja Grete Paia 36. lennust. Palju õnne!

Maidu Varik, 19. november 2018

15. novembril osalesid KG merenduse õppurid TTÜ Eesti Mereakadeemia meresõlmede praktikumis Eesti kauneima purjeka Hoppeti pardal.

Laine Lehto, 19. november 2018

25.–26. jaanuarini toimub Kuressaare Gümnaasiumis Eesti noorte lauljate konkurss Solistica. Alates esmaspäevast, 19. novembrist kuni esmaspäeva, 3. detsembrini kestab registreerimine demovooru.

Maidu Varik, 15. november 2018

14. novembril toimus järjekordne noorte infomess Tuleviku Kompass. Lisaks tavapärasele kooli, õppimis- ja huvitegevusvõimaluste tutvustamisele osalesid KG õpilased messi korraldamisel ka vabatahtlikena, meeleolu aitas luua KG rahvatantsugrupp Sõlesepad.

Maidu Varik, 14. november 2018

KGs oli külas Tartu Ülikooli arvutiteaduse instituudi töögrupp, kes jäädvustas filmilindile programmeerimise, arvutiõpetuse ja robootikatunde, robootikaringide tegevust ja meie õpikeskkonda. Samuti tehti intervjuusid nii õpilaste kui õpetajatega.

Marit Tarkin, 7. november 2018

Aeg liigub kiiremini, kui arvata oskame ja gümnaasiumi 3 aastat on ühtäkki finišis. Millises etapis on 11.a õpilased, kuidas kulgeb õppetöö, mis on aasta jooksul plaanis ja mis sihid ootavad ees abituuriumis – kõigest sellest oli juttu ühisel kellakuuekohvil, kus osalesid õpilased koos lastevanematega, kokku üle 60 pereliikme. Suur tänu, kes tulid, kaasa mõtlesid, kuulasid, küsisid, aitäh õppealajuhataja Maidu Varikule. Sellised me oleme ja hea on liikuda edasi, kui pere on plaanid paika pannud.

Maidu Varik, 29. oktoober 2018

Euroopa koolide kogukond eTwinning, mille tegevust korraldab European Schoolnet, tunnustas KG koostööprojekti:

"Palju õnne! Teie koolile on antud Euroopa kvaliteedimärk silmapaistva töö eest eTwinning-projektiga "The European Chain Reaction 2018". Teie õpilaste ja teie kooli tööd on tunnustatud kõige kõrgemal Euroopa tasemel.

Teie projekt pannakse ka välja spetsiaalsele leheküljele Euroopa portaalis aadressil http://www.etwinning.net.";

Raili Kaubi, 29. oktoober 2018

Eesti käsitööõpetajate seltsi Aita ja ajakirja Käsitöö poolt korraldatud konkursile laekus ligi 400 tööd erinevatest Eesti koolidest.

Lisette Sepp ja Melani Saat 4.b klassist, 24. oktoober 2018

Lustakas mäng, kus mõõtu võtavad kivi, paber ja käärid. Miks mitte kehalise kasvatuse tunnis ja sportlikus võtmes?

Neljapäeval, 19. oktoobril tuli kooli võimlasse külla korvpallitreener Siim Hiie, kellega liitusid 4.b klass ning 1.b ja 1.c poisid.

Madli-Maria Naulainen, 17. oktoober 2018

Teisipäeval leidis Kuressaare Gümnaasiumi aulas aset väitlus, mille eesmärk oli tutvustada gümnaasiumiõpilastele Euroopa Liidu Sahharovi mõttevabaduse auhinna nominentide tegevust ja tuua välja, mille poolest kandidaadid inimõigustealast tunnustust väärivad.

Enda Torga, 17. oktoober 2018

8.–9. oktoobril toimus Ungaris Veszprémis projekti LELLE2 avaseminar. Tegu on Erasmus+ poolt toetatava projektiga, mille keskmes on õpilaste õpioskuste arendamine – Let's Learn How to Learn.

Uudis / KlassiloodMeie loeme!
Anu Rand, 15. oktoober 2018

1.c klass ühines rahvusvahelise lugemisprojektiga MEIE VÄIKE RAAMATUKOGU.

Madli-Maria Naulainen, 12. oktoober 2018

9. oktoobril toimus kooli aulas 10. klasside lastevanemate koosolek. Sel korral uues vormis, hariduskohvikuna. Laudkondades võeti jutuks erinevad teemaderingid, uuriti lastevanemate ootusi, arvamusi ja mõtteid, et koostöö eelseisva kolme aasta jooksul annaks parimaid tulemusi. Milliste mõteteni laudades jõuti, saab lugeda alljärgnevalt.

Maksim Losnikov, 12.a klass, 11. oktoober 2018

Võtsime oma klassiga osa Keskkonnainvesteeringute Keskuse projektist "Pankrannikud Saaremaal", mis toimus teisipäeval, 2. oktoobril.

Uudis / SportKrossijooks Kärlal
Krossijooks Kärlal / erakoguKrossijooks Kärlal / erakogu
Jade Marie Laido, 11.a, 9. oktoober 2018

3. oktoobril leidis Kärlal aset maakondlik koolidevaheline krossijooksu võistlus. Võistlus toimus kahes eraldi arvestuses: põhikool ja gümnaasium.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii