üles
Teisipäev, 1. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

1. oktoober

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

Rubriik: Uudis
Jaana Puksa, 27. september 2019

20.–22. septembrini Kakumäe sadama lähistel Kopli lahel peetud Tallinna nädala regatiga lõppes svertpaadipurjetajate Eesti meistrivõistluste sari.

Uudis / ÕppetööTäna oli T.O.R.E. päev
T.O.R.E. tantsuvahetund tõi aulasse palju rahvast / Gert LutterTorevantsid olid toredad! / Gert LutterLastele meeldis! / Gert Lutter
Gert Lutter, 24. september 2019

T.O.R.E. teisipäeval olid kõik lapsed oodatud kooli sinises, rohelises, kollases või punases riietuses, et vahetundides koos ringmänge mängida ja tantsida. Kui mängud olid rohkem mõeldud väiksematele, siis kohal olnud vantsid tekitasid elevust ka suuremates! Pärast vahetunde käisid Torevantsid koolimajas kõigile häid soove jagamas.

T.O.R.E. huviringi juhendaja ja päeva korraldanud Kristin Lauri oli eriti rahul õpilaste panusega: "Nad alati aitavad, kui neid paluda, aga T.O.R.E.-ga seotud lapsed teevad hea meelega asju ka ise." Oli tore!

Uudis / KlassiloodSügisnäitus 2.c klassis
Anu Rand, 24. september 2019

2.c klass tähistab sügise sünnipäeva sügisnäitusega. Sel aastal on näitus väga mitmekesine. Siit võib leida astelpaju, porgandeid, jõhvikaid, kartuleid, kõrvitsaid, maisi, sügisesi meisterdusi ja isegi ühe põdrasarve.

Ootame külla klassiruumi 206!

Kaunist sügist kõigile!

Maidu Varik, 18. september 2019

Õpetaja Marko Kesküla juhendamisel läbisid 12. klassi merenduse õppurid sügisesel merel aerusurfi(SUP)-koolituse. Kuna vesi oli jätkuvalt soojem kui õhk ning sügisene vaheldusrikas ilm pakkus ka maalilisi loodusvaateid, siis oli ka õppus meeleolukalt põnev ja kasulik, aidates tundma õppida vee võlusid ning parandada tasakaaluoskust ja füüsilist vormi.

Uudis / ÕppetööEdu EXEX tunnustas KGd
Maidu Varik, 18. september 2019

12. septembril toimus viiendat korda Eesti suurim haridustehnoloogiakonverents Edu EXEX, kus praktilises võtmes räägiti haridustehnoloogia olukorrast Eestis ja võimalikest arengutest, digilahenduste ja tehnoloogia katsetamise kogemusi jagasid ka mitmed koolid. Meie jagasime oma kogemusi STEAM-valdkonna projektide korraldamisest. Haridustehnoloogia aastaauhinna pälvis Rapla Kesklinna Kool, KGd tunnustati eriauhinnaga.

Olle Arak, 10. september 2019

Järgmise kalendriaasta alguses saab meie aegade jooksul erinevate nimede all tegutsenud robotiklubi 10-aastaseks ning endiselt ootame robotihuvilisi tüdrukuid ja poisse kaasa lööma klubi tegevustes.

Madli-Maria Naulainen, 9. september 2019

Eelmisel aastal läbisid meie kooli 3.–6. klasside õpilased tüdrukute tehnoloogiaringi I kursuse ning osalesid suvel põnevas laagris Viimsis. Nüüd on ring taas avatud, sedakorda kahele kooliastmele. 1.–3. klassid alustavad I kursusega, 4.–6. klassi õpilased juba uue sisuga. Liituda saavad nii need, kes eelmisel aastal osalesid, kui ka kõik uued huvilised. I kursus tegeleb lava temaatikaga, katsetatakse heli, pildi, valguse, jõu ja muuga, II kursuse märksõnad on füüsika, elekter, droonid, audio jm. Olete teretulnud osalema! Ringitunnid hakkavad toimuma teisipäeviti 24. septembrist.

Jaana Puksa, 6. september 2019

Kunagi ammu-ammu, ennemuistsel ajal juhtus selline LUGU …

Viktoria Bubukin, 6. september 2019

6.–7. septembril külastavad Kuressaare Gümnaasiumi Erasmus+ meetme täiskasvanuhariduse organisatsioonide strateegilise koostöö projekti Move On partnerid Portugalist, Ungarist, Leedust ja Poolast.

Jaana Puksa, 4. september 2019

Nädalavahetusel sõideti Tallinna Jahtklubi karikavõistlused, mis olid Eesti meistrivõistluste 3. etapiks. Koju toodi nii kuld- kui pronksmedal.

Tanel Ting, Inspira teatristuudio juhendaja, 4. september 2019

Tere! Mina olen Tanel Ting ja kutsun näitekunstihuvilisi teatristuudiosse. Minu esimene aasta juhendaja rollis oli põnev ja arendav ning soovin seda rada jätkata.

Kristin Lauri, 26. august 2019

Traditsiooniliselt kutsuvad 12. klassid kõiki gümnaasiumis alustavaid noori suvekooli, et nad gümnaasiumieluga kurssi viia.

Jaana Puksa, 8. august 2019

6. ja 7. augustil toimusid Roomassaares Saare maakonna meistrivõistlused purjetamises klassidele Laser Radial, Zoom8 ja Optimist.

Uudis / SportEdukas Tilgu regatt
Galerii!
Jaana Puksa, 18. juuli 2019

13.–14. juulil toimus Tilgu sadamas Tilgu regatt, kus võistlesid tulemuslikult mitmed KG õpilased.

Inge Jalakas, 21. juuni 2019

Igal aastal valitakse Inspira huvikoolis õppeaasta lõppedes vastava statuudi põhjal parim juhendaja ja parim ringijuht. Seekord ilmnes erand ning valiti välja paljude esildiste hulgast kaks parimat juhendajat: Tanel Ting ja Olle Arak.

Gert Lutter, 20. juuni 2019

Täna tõmbame joone alla Kuressaare Gümnaasiumi 41. lennu gümnaasiumiteele. Lõpuaktusel saavad kiitused, tänukirjad, diplomid ja stipendiumid ning loomulikult lõputunnistused kokku 75 abiturienti. 41. lend on eel-eelviimane meie kooli lõpetav gümnaasiumilend.

Maidu Varik, 18. juuni 2019

10.–11. klasside õpilastest said kiituskirjaga tunnustada (kõik kursusehinded "väga head") Janari Mõlder (10.a), Kätlin Hiiuväin (10.b) ja Bret Nepper (10.b).

Sandra Kald, 12.b klass, 18. juuni 2019

Esmaspäeval, 27. mail käisid 8.a klassil tunnis külas abituriendid Kadri Rabi, Rebeca Ilvik ja Sandra Kald – õpetamas õpilastele väitlust. Selgitasime väitluse põhiteooriat ning näitasime Eesti Väitlusseltsi näidisvideot. Õpilased jagati gruppidesse, et järgmisel päeval proovida väitlemist.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii