üles
Esmaspäev, 30. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

30. september

1. oktoober

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

Rubriik: Uudis
Gert Lutter, 27. juuni 2020

17. juunil said lõputunnistused Kuressaare Gümnaasiumi 9. klasside õpilased. Aktused toimusid seekord kolmele klassile eraldi.

Traditsioonilistest lõpuaktustest veidi teistmoodi pidulik päev üheksandikele õnnestus igati. Aitäh korraldajatele ja kõike head lõpetajatele!

Siit saad vaadata videomeenutusi kõigist aktustest. Head vaatamist!

Irja Truumaa, 18. juuni 2020

Noorte Keskkonnanõukogu on noorte hääl looduskeskkonna hoidmisel, mis on loodud Keskkonnaministeeriumi juurde 5. juunil 2019. Nõukogu eesmärgiks on anda ministeeriumile nõu ning luua noortele võimalusi kaasarääkimiseks keskkonnaaruteludes.

Uudis / ÕppetööPärlipäev 2020 tegijad
Galerii!
Inge Jalakas, 17. juuni 2020

Sel õppeaastal oleks Kuressaare Gümnaasiumis toimunud 25. korda õpilaste tunnustusüritus Pärlipäev. Tegemist on Kuressaare Gümnaasiumi ja huvikool Inspira 1.–12. klasside parimatele ainetundjatele, olümpiaadidel, konkurssidel ja võistlustel edukalt esinenud õpilastele korraldatava direktori vastuvõtuga. Kahjuks jäi eriolukorra tõttu üritus ära ning õpilasi tänatakse 9. ja 12. klassi lõpuaktustel ning kõiki teisi õpilasi 1. septembri aktustel.

Maidu Varik, 10. juuni 2020

Tänase seisuga on KG 10. klassi laekunud 129 avaldust 17 erineva kooli õpilastelt. 60 soovijat õpib praegu KGs, lisaks maakonna teistele koolidele on avalduse esitanud ka õpilasi Tallinna, Pärnu ja Vändra koolidest.

Ainult väga heade ja heade hinnetega õpilased võetakse vastu täiendavate tingimusteta, ülejäänute osas selgub sissesaamine tunnistuse alusel.

Dokumentide vastuvõtt toimub 18. ja 19. juunil. Järgmisel õppeaastal avatakse KGs kolm 10. klassi.

Uudis / PersonaaliaMaikuu tegija on Gert Lutter
Eve Tuisk, 2. juuni 2020

29. mai keskpäeva paiku potsatas koolilehe toimetuse vestlusgruppi igakuine tavapärane küsimus: „Kuu hakkab lõppema, millised on ettepanekud tegijaks?” Vaikus. Mitmepäevane vaikus. No kuidas ikka vastata peatoimetajale, et oleme tema selja taga maikuu tegija juba ära valinud.

Jah, just, sel korral on kuu tegija Meie KG peatoimetaja Gert Lutter, seda tema enda teadmata!

Uudis / Õppetöö42. lennule. Tutipäevaks
Youtube video!
Eve Tuisk, 26. mai 2020

„Päev vaikselt pilvevarjus lahkub meist,

kuid jätab jäljed meist kõigist varjudes ...“

Mõnikord on hea mõelda, kui tore oleks elu ilma muredeta. Ometi on päikesepaiste pärast tormi tihti säravam ja nauditavam kui pärast pilvituid päevi. Keerulisele ajale järgnevat õnnetunnet oskame rohkem hinnata kui rõõmu lihtsal ajal. Jah, inimene vajab kujunemiseks ning olemiseks mõlemat – nii päikest kui ka pilvisust. Täna paistab päike, teie auks, abituurium!

Toimetus, 22. mai 2020

Saaremaa Gümnaasiumi direktor Ivo Visak Kuressaare Gümnaasiumi tegemisi uudistamas.

Gert Lutter, 21. mai 2020

Just täna oleks pidanud toimuma tutipäevaaktus Kuressaare Gümnaasiumi üheksandikele. Selja taga oleks olnud nädal veesõda ja tralli koolimajas ning ees oleksid ootamas eksamid.

Olle Arak, 19. mai 2020

28. aprillil osalesid noored füüsikahuvilised üle terve Eesti Tartu Ülikooli teaduskooli poolt korraldatud veebipõhisel füüsikaviktoriinil „Spekter“. Kõikide vanuserühmade peale kokku oli osavõtjaid 1396. Kuressaare Gümnaasiumi parimaks tulemuseks oli 10.a klassi õpilase Robin Ajangu 9. koht 10. klasside arvestuses.

Eve Tuisk, 7. mai 2020

Eriline aeg nõuab erilisi inimesi! Eriline aeg nõuab Maidu Varikut. Kui kooli 40. juubelil uurisime koolilehes, mis või kes annab KG-le näo, oli üheks vastuseks just Maidu. On heameel tõdeda, et praegusel keerulisel ajal peab Maidu jätkuvalt tähtsaks inimeseks jäämist, inimlikuks jäämist kooliprogrammi meeleheitliku läbimise kõrval. Jah, aeg soosib digilahendusi, neid Maidu lemmikuid, kuid ta on säilitanud kaine mõistuse ja kutsunud seda tegema ka meie õpetajaid nende tervise säästmiseks. Otse loomulikult on ta õppealajuhatajana meenutanud distantsõppe erinevaid e-õppe võimalusi, kuid meie koolile omaselt on ta jätnud õpetajatele võimaluse valida – tuttavama ja turvalisema kasuks.

Gert Lutter, 7. mai 2020

4.–10. mail toimub kahe kooli liikumiskilomeetrite kogumise võistlus, milles osalevad nii õpilased kui töötajad.

Kolme päevaga on koolid kogunud 11 427 kilomeetrit, mis on natuke vähem kui kolmandik eesmärgist!

Gert Lutter, 5. mai 2020

4.–10. mail toimub taas kahe suure omavaheline mõõduvõtt. Pallimängude asemel on seekord kavas hoopis suur liikumiskilomeetrite kogumise võistlus, kus osalevad nii õpilased kui õpetajad.

Esimesel päeval korjasid kaks kooli kahepeale kokku 3308 km. Eesmärgiks seatud maakerale tiiru peale tegemisest jääb seega puudu veel vaid 36 767 km!

Tiia Kuusk, 16. aprill 2020

Lõppenud on kõigi aegade osavõtjaterohkeim mõttespordi olümpiaad. Sel õppeaastal osales võistlusel 1195 õpilast 76st koolist.

Osalejate arvu poolest oli Kuressaare Gümnaasium vabariigis 7. kohal, meie koolist osales 39 õpilast. Kõige rohkem oli võistlejaid algkooli vanuserühmas.

Uudis / ÕppetööE-Megaaju 2.voor tulemas!
Maidu Varik, 14. aprill 2020

Kolmapäeval k 11.45 kutsub Megaaju kõiki huvilisi jälle oma teadmisi testima!

Osaleda saab nii viktoriinis (free-quiz-maker.com) kui ka võistlusmängus (joinmyquiz.com).

Alustamiseks vajalikud koodid avanevad k 11.45 siin: https://yoteachapp.com/Megaaju

Uudis / ÕppetööMeie perede lood
Anni Haandi, 14. aprill 2020

12. klasside ajalookursused saavad selle nädalaga ajalukku kirjutatud. Gümnaasiumi ajalugu läbib kolme aastaga väga suure mahu ning alustades esimestest inimlastest, jõutakse päris tänase ajalooni. Viimase ajalookursuse raames räägitakse aga põhjalikumalt inimsusevastastest kuritegudest ning fookusesse võetakse eestlaste endi lood. Lähiajaloo III kursuse raames kogus abituurium oma esivanemate mälestusi teise maailmasõja aegsetest repressioonidest. Kogutud mälestused said pandud lähiajaloo III kursuse kodulehele ning on nüüd kõigile lugemiseks avatud.

Gert Lutter, 13. aprill 2020

Kuressaare Gümnaasiumi õpetajad ja töötajad seadsid kokku vahvaid pühadeteemalisi kompositsioone, mida siit lähemalt saad kaeda. Ära unusta ka enda pilte jagamast, ikka kontaktivabalt!

Maidu Varik, 10. aprill 2020

President Kersti Kaljulaidi Saaremaa virtuaalvisiidi kavasse mahtus ka ühiskonnaõpetuse tund Saaremaa abiturientidele.

Maidu Varik, 10. aprill 2020

E-Megaaju (natuke katseline) avaüritus läks korda ja saime kindlust jätkamiseks.

Seekord sai teadmisi testida kahel moel: e-viktoriinis (FreeQuizMaker) ja teadmiste mängus (Quizizz).

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii