üles
Teisipäev, 25. juuni 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

25. juuni

26. juuni

27. juuni

28. juuni

29. juuni

30. juuni

1. juuli

Töötajate sünnipäevad

26. juuni

29. juuni

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Artiklite sari: Bookstagramid
Marta Uussaar, 8.a klass, 17. november 2023

R on zombi, kes kohtab inimtüdruk Juliet. Vastuoluliselt R päästab Julie ning siit algab nende omapärane suhe.

Merily Rand, 9.d klass, 13. november 2023

Kui mõrvatakse kohalik tüdruk külaelanike silmis kummituslikuks peetaval raudteesillal, alustab külapolitseinik selle kuritöö uurimist. Millegi tõttu tundub talle see mõrvajuhtum tuttav ning peagi leiabki mees küla minevikus tuhnides rahvasuus Öömeheks kutsutud müütilise olendi. Kas mõrvad ja vana linnalegend on seotud? Miks on Öömees tagasi? Miks on piparmündilõhn selle kõige juures oluline?

Indrek Reisko, 9.d klass, 7. november 2023

Pealehakk, südame järgimine ja eesmärk – just need seavad aluse täisväärtusliku elu elamiseks, õpib noor karjapoiss Santiago. Tüdinenud enda vanast elust, viibides paljaks röövituna võõral maal, läbides Sahara kõrbe, jõuab Santiago ühe elumuutva arusaamani.

Lisete Grepp, 9.d klass, 3. november 2023

Eluga pahuksis 19. sajandil Peterburis elav Raskolnikov otsustab ühel päeval tappa pandimajapidajatest õed, lüües neile ekstravagantselt kirvega pähe. Mis juhtub Raskolnikoviga edaspidi, mis tunded teda valdavad ja kas ta saab enda karistuse, saab lugeda lähemalt raamatust.

Triinu Kips, 9.d klass, 27. oktoober 2023

Raamat algab sellega, et 14-aastane Elenora palub oma emal panna talle aeg psühholoogi juurde, et tüdruk saaks rääkida oma toitumishäirest, mis juba pikemat aega tema elu segab. Elenoral diagnoositakse anoreksia ja ta saadetakse Tartu psühhiaatriakliinikusse ravile.

Laura Kolk, 9.d klass, 23. oktoober 2023

Raamat „Nullpunkt“ räägib 11. klassi poisist Johannesest, kellel on depressioonis ja enesetapumõtetega ema, kaks venda ja kaks õde.

Renaate Treirat, 8.a klass, 18. oktoober 2023

„Politseiniku tütar“ räägib 35-aastase Eva müstilisest elust Tuulegi külas. 20 aastat tagasi läksid kaduma kolm tüdrukut: üks leiti tapetuna, kaks jäid teadmata kadunuks. Eva ema ja isa tegid mõlemad 20 aastat tagasi enesetapu, vähemalt nii arvati. Kui Eva töölt lahti lastakse ja ta tagasi oma lapsepõlvekoju Tuulegi külla sõidab, saab ta palju asju teada, mida ta ei oleks ettegi kujutanud.

Jette Tiitus, 8.a, 12. juuni 2023

Kunstnik leiab endale muusaks kauni noormehe ning otsustab temast maalida portree. Kuid see pole vaid tavaline maal: kui Dorian Gray vajub kuritegevuslikku ja räigesse ellu, säilitab tema keha perfektse nooruse ja elujõu, samal ajal kui temast hiljuti maalitud portree mädaneb iga tema patu ja kuritegevusega koledamaks.

Annabel Lember, 7.b klass, 6. juuni 2023

Autor räägib raamatus tõelisest sõprusest, kiusamisest, usaldusest, armastusest ja koostööst. Autor tahab teada, kas kiusamine võib lahutada Lewist ja tema uut sõpra, kas armastus ja koostöö suudavad päästa maailma ja kas saab pidada oma onu usaldusväärseks sõbraks.

Epp Kristel Tuisk, 7.b klass, 22. mai 2023

Raamat kõikidele, kes nagu Lucie pole veel iial kuulnud toksilise šoki sündroomist, kõikidele, kes usuvad ükssarvikutesse … või siis mitte.

Lisanna Valdmets, 8.a, 19. mai 2023

„Reeglid ellujäämiseks mõrvarlikus seltskonnas“ – väga etteaimamatu ja müstiline lugu, mis pakub palju põnevust.

Kadri-Ann Viherpuu, 8.a, 15. mai 2023

„Kes iganes tappis Andie ja Sali, näitas, et on valmis seda uuesti tegema.“

Loviise Mai, 7.b klass, 12. mai 2023

Raamatu sõnum on, et kõik inimesed on erinevad ja kui teine inimene on sinust väga erinev, siis tundubki sulle, nagu ta oleks idioot, aga kui loed ja vaatad ning saad teada nende inimeste käitumisest rohkem, siis õpid neid ka paremini mõistma ja saad aru sellest, et kui sul on teine käitumine ja mõte, siis sellepärast ei ole see teine inimene mingi idioot.

Kessu Hollo, 8.a, 8. mai 2023

„Harry Potter ja tulepeeker“ on kindlasti hea raamat tiinekatele.

Trevor Ast, 8.a, 4. mai 2023

„Mõnikord nagu tundub, et Bayview on ära neetud, saate aru?“

Tuule Kalamees, 8.a, 28. aprill 2023

„HOIATUS: Lapsed! Armageddoni väljakutsumine võib olla ohtlik. Ärge püüdke seda kodus järele teha!“

Sander Ringvee, 8.a, 25. aprill 2023

autovarguste müsteerium

Hanna Paju, 8.a, 21. aprill 2023

„Ma ei usu, et su vend seda tegi, ja ma proovin seda tõestada.“

Lehekülg: eelmine /3 järgmine

Kuulutused

Galerii