üles
Laupäev, 19. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

24. oktoober

25. oktoober

26. oktoober

Töötajate sünnipäevad

26. oktoober

Artikkel / VariaKoolitusreis Hollandisse
Külli Mänd, 22. veebruar 2017

Eelmise nädala veetsid Heleriin Aau ja Külli Mänd Erasmus+ koolituse "Education4Future/E4F" raames kevadtalvises Amsterdamis. Loodetud õiteküllust tulpidemaal hetkel veel ei paistnud, kuid üksikud nartsissi- ja kellukestepeenrad siin-seal silma rõõmustasid ning ka lilleturg töötas juba täistuuridel.

Tiiu Smidt, 22. veebruar 2017

24. veebruaril on koolimaja suletud.

Ilusat vabariigi aastapäeva!

Heidi Carolina Martinsaari, 22. veebruar 2017

1. veebruaril külastasid 10. ja 11. klassi matemaatikatundide Foxcademy.com esindajad Kenneth Pohl ja Elo Reinik. Õpilastele tutvustati interaktiivset keskkonda, kus saab iseseisvalt ja õpetaja jälgimisel õppida matemaatikat.

Anu Rand, 21. veebruar 2017

2.c klassi lapsed meisterdasid kaarte kodumaa sünnipäevaks. Kaartidele tegime rukkililled, sest need on ju meie rahvuslilled. Palju õnne!

Laine Lehto, 21. veebruar 2017

Pühapäeval, 19. veebruaril toimus Kuressaare Gümnaasiumi aulas maakondlik lauluvõistlus Poistelaul 2017, kus osales kokku 32 poissi-noormeest vanuses 4–18 aastat. KG-d ja KG huvikooli Inspira esindanud 15 solistist saavutasid kohad esikolmikus kogunisti kümme tubli laulumeest, kes võitsid kolm 1. kohta, neli 2. kohta ja kolm 3. kohta! Palju õnne, teie esindate Saaremaad Eesti Meestelaulu Seltsi poiste-solistide lauluvõistluse Poistelaul 2017 Põhja-Eesti vahevoorus Tallinnas, 25. märtsil!

Marit Tarkin, 20. veebruar 2017

18.–19. veebruaril toimus Tartus Eesti kesk- ja põhikoolide väitluse meistrivõistluste teine etapp. Kuressaare Gümnaasiumi esindasid turniiril võistkond Toxic koosseisus Karoliina Tammel, Kadi Pirn ja Rauno Rauniste. Samuti esindas KG-d võistkonna Aviato liikmena Richard Kesküla koos tiimikaaslastega Tartu Jaan Poska Gümnaasiumist ning Miina Härma Gümnaasiumist. Loe täpsemalt, kuidas meie väitlejatel läks ...

Eve Tuisk, 20. veebruar 2017

8. veebruaril valisime KG kodutütardele uue rühmajuhi, kelleks sai Irene-Liis Saar. Rühmajuhi abideks valiti Klaara Mia Kuusk ja Elena-Liis Lember. Lisaks sellele said Irene-Liis ja endine rühmajuht Karoline kätte oma erialamärgid. Need on olulise tähendusega, kuna meie tüdrukutel pole varem erialamärke olnud. Irene-Liis on nüüdsest ametlikult ajakirjanik, Karoline laskur ja fotograaf. Kuid vahvaid tegemisi on jagunud teisigi. Neist muljetab Irene-Liis.

Merike Kivilo, 20. veebruar 2017

Eelmise nädala kolmapäeval käisid meil külalised. Võõrkeelte õpetajad ja klassiõpetajad võõrustasid naaberkooli SÜGi kolleeege. Esmalt kohtusime kõik hiina kevapühaks ehitud talveaias, kus meie hiina keele õpetajad Wimy ja Lily kostitasid külalisi hiina pelmeenide ja magustoiduga ning tutvustasid hiina iidset kommet kevadpühade aegu pelmeene süüa.

Edasi jätkus töö sektsioonides. Võõrkeelte õpetajad said osa hiinlannade õpitoast hiina kultuuri ja ajaloo kohta, klassiõpetajad ajasid tööjuttu.

Sander Suurhans, 17. veebruar 2017

Kolmapäeval, 15.02 toimus Vändras Eesti Koolispordiliidu 10.–12. klasside noormeeste Rahvaliiga korvpallivõistlused. Kohale sõitis ka Kuressaare Gümnaasiumi tiim, keda ootasid ees kohalikud Vändra Gümnaasiumi poisid, Rapla Gümnaasium, August Kitzbergi nimeline Gümnaasium ja naabripoisid Hiiumaa Gümnaasiumist.

Artikkel / ÕEPlaybacki tulemused
Holger Nõgu, 9.c klass, 17. veebruar 2017

2017 aasta Playback on nüüd möödanik.

Kristin Lauri, 16. veebruar 2017

"Inimene ei oska laisk olla, meid on õpetatud töötama hirmsasti ja tähtis on see, et ikka tööd ja tööd ja tööd tuleb teha, aga sellest, et puhata tuleb, puhata tuleb ja puhata tuleb, sellest ei räägita." Fred Jüssi

6. jaanuarist kuni 10. jaanuarini toimus meie koolis projekt ,,Mõnus vahetund''. Selle käigus sai iga päev üks koolinurk endale uue hingamise.

Raina Tiidovee, 16. veebruar 2017

Käisime oma klassiga Tallinnas Estonia teatris etendust "Karlsson katuselt" vaatamas.

Arvamus / Õppetöö* Inimene on nagu sokkel ...
Eve Tuisk, 14. veebruar 2017

Sõbrapäeval mõtisklesid 9.c klassi õpilased sõpruse ja armastuse teemal ning proovisid neid sügavaid ja mitmetahulisi tundeid sõnadesse panna.

Artikkel / VariaSõbrapäeva külalised
Galerii!
Anu Saabas, 14. veebruar 2017

Sõbrapäeval olid kooli külla kutsutud meie endised kolleegid-õpetajad, tänased pensionärid.

Heidi Carolina Martinsaari, 14. veebruar 2017

Teisipäeval, 7. veebruaril toimus Saaremaa Ühisgümnaasiumis matemaatikaolümpiaadi piirkondlik voor. Meie kooli esindasid väljapaistvalt järgmised õpilased.

Sander Suurhans, 14. veebruar 2017

Esmaspäeval, 13.02 toimusid Abja-Paluojas Eesti Koolispordiliidu 10.–12. klasside neidude korvpallivõistlused, kus sel aastal oli esmakordselt esindatud ka Kuressaare Gümnaasiumi tütarlaste võistkond. Lisaks meie neidudele olid võistlustules veel võõrustaja Abja Gümnaasium, August Kitzbergi nimeline Gümnaasium ning Paldiski Gümnaasium.

Merle Rekaya, 14. veebruar 2017

10. veebruaril toimus Kuressaare linnateatris vabariiklik etlejate konkurss. Konkurss algas 12.15, lavalaudadel näitas oma sõnaosavust 49 Eesti parimat 4.–12. klassini. Enamasti loeti eesti kirjanike loomingut Juhan Liivist Wimbergini, kuid sekka ka maailmakirjandust Victor Hugost Sergei Jesseninini.

Merle Rekaya, 13. veebruar 2017

Sõbrapäeval, 14. veebruari hommikul on põhjust vaadata ETVst „Terevisiooni”, sest seal esinevad Eesti noorte lauljate konkursi Solistica selleaastased vanema vanuseastme parimad lauljad: konkursi grand prix´ ja 10.–12. klassi vanusegrupis I koha võitnud Sissi Nylia Benita Erahuvialakoolist Meero Muusik (juhendaja Mirjam Dede) ja 10.–12. klassi vanusegrupis II koha võitnud Tauno Tamm Toomas Volli laulustuudiost (juhendaja Toomas Voll). Lauljad on ekraanil orienteeruvalt 7.45 ja 8.50.

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii