üles
Laupäev, 19. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

24. oktoober

25. oktoober

26. oktoober

Töötajate sünnipäevad

26. oktoober

Eve Tuisk, 6. märts 2017

2. märtsil osalesid maakondlikul kodutütarde viktoriinil meie kooli kodutütred Klaara Mia Kuusk, Liis-Marii Kangur, Karoline Malk ja Irene-Liis Saar. Neljas koht saavutati tasavägises konkurentsis 11 võistkonna hulgas. Palju õnne!

Hanna Täht, 9.b klass, 6. märts 2017

Reedel, 3. märtsil toimus Saaremaa Ühisgümnaasiumis maakondlik saksa keele olümpiaad 9. klassidele.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 5. märts 2017

Jette Tiitus, 2.a klass: "Minu oma Eestimaa".

Artikkel / PersonaaliaIn memoriam: Taimi Aru
Marit Tarkin, 3. märts 2017

19. august 1941 – 1. märts 2017

Meid on tabanud raske kaotus. 1. märtsil lahkus meie seast tunnustatud ja hinnatud õpetaja Taimi Aru.

Taimi Aru sündis 19. augustil 1941. aastal Kuressaares. Lapsepõlve mängumaa oli kodu lähedal Suuresilla jõe ääres, kuhu koos kaaslastega rajati väike spordiväljak, kus sai joosta, hüpata, ujuda. Tee õpetajaks kujunemisel sai alguse just sealt.

Lelet Aavik-Part, 2. märts 2017

27. veebruaril külastas Kuressaare Gümnaasiumit meie kooli 26. lennu vilistlane ja värske lastekirjanik Gerli Paju, kes on hiljaaegu valmis saanud oma esimese lasteraamatu "Kassiparadiis".

Raamatuesitlused toimusid kooliraamatukogus ja olid suunatud eelkõige 2. ja 3. klassidele. Küsisime Gerli käest mõned küsimused raamatu sünni ja kirjanikuks olemise kohta.

Marit Rohulaid, 7.c klass, 2. märts 2017

Ma tegin intervjuu oma eeskujuga, kes on minu tädi Liia Reinväli. Ta on minu eeskuju, sest tal on oma kunstiäri LiiArt. Ta elab praegu Austraalias ja ta töötab Business Development Managerina.

Artikkel / Klassilood2.d ja 3.a vastlapäeval Anglas
Lisete Grepp, 2.d klass, 2. märts 2017

Eilsel vastlapäeval käisime koos 3.a klassiga Anglas vastlaid pidamas.

Marit Algo, 7.c klass, 1. märts 2017

Mina valisin intervjueeritavaks enda täditütre Birgit Arro, kes töötab küünetehnikuna ilusalongis ANN. Lisaks tema hobideks on jumestuse- ja soengute tegemine. Tema on mulle eeskujuks nii oma töö kui ka kõrvalhobide poolest.

Eve Tuisk, 1. märts 2017

30. märtsil kell 18 ootame Kuressaare Gümnaasiumi aulasse lastevanemaid, kes soovivad õpetamise ja õppimise teemal oma mõtteid avaldada.

Anu Rand, 1. märts 2017

2.c klass liitus Räpina Aianduskooli taimeprojektiga "Sõprusetera". Taimeprojektis katsetame üheskoos aedherne kahe erineva sordi kasvatamist.

Marit Tarkin, 28. veebruar 2017

23. veebruaril toimus meie koolis tegevuspäev, mille raames toimus nii ülekooliliselt Eesti-teemaline viktoriin kui pidulikud aktused. See, et päev oli meeleolukas, sujus väga hästi ja jäi meelde, on tänu teile, korraldajad! Päeva peakorraldajad oli Anni Haandi ja 1.–4. klasside osas Lelet Aavik. Erinevatele kooliastemetele esinesid kõnega Piret Paomees, Piret Rauk, Kalle Laanet, Andres Kolk ja Aarne Mägi. Aktustel ...

Merle Rekaya, 28. veebruar 2017

Meie KG palus meie ujula juhatajal Juhan Kolgil mõtiskleda, mille poolest erineb teleekraanilt nähtu muljetest kohapeal ja mis tema jaoks presidendi kõnes kõlama jäi. Kuna kõik ei ole kursis Juhani sportlike saavutusetega, siis sellest alustamegi ...

Ave Jõgi, 28. veebruar 2017

Vabariigi 99. aastapäeva eelõhtul sai teoks traditsiooniline kümnendate klasside poolt korraldatud ball. Isamaalised ballid on toimunud alates 2004./2005. õppeaastast, seega oli selleaastane järjekorras juba kolmeteistkümnes.

Uudis / ÕppetööParimad Eesti tundjad
Madli-Maria Naulainen, 27. veebruar 2017

Eesti Vabariigi aastapäeval lahendas kogu kool Eesti päeva viktoriini. Alljärgnevalt on näha iga klassi parimad Eesti tundjad.

Aarne Mägi, KG 6. lennu vilistlane, 23. veebruar 2017

Head Kuressaare Gümnaasiumi õpilased ja õpetajad!

Tänasel päeval räägin homsest. Sest homme on püha. Aga räägin veel ülehomsest ja ka sellele järgnevast. Räägin olulistest asjadest, mis tähtsad mulle ja arvan, et meile kõigile.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 23. veebruar 2017

Raiko Silmberk, 5.a klass. Kõik soovivad Eestimaale head vabariigi aastapäeva.

Lauri Ool, 7.c klass, 22. veebruar 2017

Mina intervjueerisin eesti keele tunni ülesandena oma sõpra, Riko Koset, kes elab Austraalias. Ta on mulle eeskujuks, sest ta on väga hea ja toetav sõber ning kuna ta elab Austraalias, oli mul temalt palju põnevat küsida.

Merle Rekaya, 22. veebruar 2017

Täna, 22. veebruaril kell 18 on raadio Kadi eetris KG noortesaade "Rendez-vous" (tõlkes kohtumine). Saate panid kokku meediakursuse õpilased Alice Berens, Karolin Kokk ja Tauri Põldema. Juttu tuleb KG õpilasesindusest, etlemisest ja korvpallist. Toredat kuulamist!

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii