üles
Laupäev, 19. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

24. oktoober

25. oktoober

26. oktoober

Töötajate sünnipäevad

26. oktoober

Artikkel / KultuurGalakontserdi tänu
Galerii!
Laine Lehto, 10. aprill 2017

Pühapäeval, 9. aprillil Kuressaare Linnataeatris toimunud KG 15. galakontserdi õnnestumisse andsid oma panuse paljud meie kooli õpilased, õpetajad ja head abilised.

Sirje Mehik, 9. aprill 2017

Möödunud kolmapäeva õhtul kogunesid esimese korruse koridori 2.a klassi õpilased. Tüdrukud olid printsessid ja poisid piraadid. Nendega kaasas olid piraadikaptenitest isad ja kuningannadest emad.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 7. aprill 2017

Bret Nepper, 8.b klass. Eesti kunstniku Eduard Wiiralti graafilise lehe "Jutlustaja" (1932. a) detailist inspireeritud töö.

Maidu Varik, 7. aprill 2017

6.aprillil sai teoks järjekordne AB-kooli lõpetajate avastusretk Teadusmaale. Seekordne üritus toimus laste-teadustelesaatena "KG otsib superteadlast", kus oma oskusi näitasid õhu-, tule-, vee- ja kehataltsutajad ning demonstreeriti ka põnevaid tooteid salajasest teaduslaborist.

Artikkel / KlassiloodHurraa, kevad on käes!
Ruth Jasmin, 7. aprill 2017

Juba linnukesed väljas laulavad.

Kõik putukad ja mutukad on ärevil ja jutukad,

et kevad võidu sai ....

Artikkel / KultuurKülalised Mikkelist
Galerii!
Helle Rand, 5. aprill 2017

4. aprillil oli meie koolis erakordne võimalus kuulda soomekeelseid koorilaule. Saaremaa külastamise raames andis tütarlastekoor Mikkelist Ida-Soomest kontserdi ka meie kooli õpilastele. Koori nimi on Kastanjakuoro (tuletatud kastanjeti nimetusest) ja nende dirigent on Juho Lindbohm. Selles kooris laulab 20 tüdrukut Mikkeli põhikoolist, mis õpilaste arvult Soome suurimaid. Kuna neile ehitatakse täiesti uus koolimaja, siis toimub sel aastal õppetöö 35 konteinerklassis.

Inge Jalakas, 5. aprill 2017

Neli aastat on KG spordiosakond pakkunud võimalust klasside meeskonnatöö oskust arendada spordivõistluse Quatlon raames neljal erineval spordialal. Sel aastal toimub võistlus viiendat korda ning selle puhul otsustati üks spordiala juurde lisada ning võistlust edaspidi KG Pentatloniks nimetada.

Artikkel / ÕppetööEneseabi top 10 gümnasistile
Karli Kastepõld, 10.a klass, 5. aprill 2017

Järjest rohkem koguvad populaarsust igasugused eneseabiõpikud, nii püüavad ka 10.a tegusad noored sõna sekke öelda. Kuidas gümnaasiumis ellu jääda ja toime tulla?

Allolevas nimekirjas on välja toodud 10 soovitust. Järgi neid tarkuseteri ja sa ei kahetse!

Artikkel / KultuurKG 15. galakontsert
Galerii!
Laine Lehto, 5. aprill 2017

Pühapäeval, 9. aprillil kell 16 toimub Kuressaare Linnateatris KG 15. galakontsert, kus traditsiooniliselt esinevad kooli parimad tegijad. Pileteid saab osta muusika vaheruumist 102 ja enne algust kohapeal. Pääse õpilasele ja pensionärile 3 €, täiskasvanule 5 €.

Holger Nõgu, 9.c klass, 4. aprill 2017

Juba mõnda aega on koolis toimunud klassidevaheline punktide kogumine erinevatelt üritustelt. Nüüd siis natuke veel selgitusi selle keerulise punktidesüsteemi kohta.

Kristiine Saart, 9.c klass, 4. aprill 2017

Kirjanduse tunni raames valmis 9.c klassi õpilastel neli August Mälgu teemalist minifilmi. Filmide pikkus jäi 2,5–5 minuti vahele ning sai näha erinevaid ja põnevaid lähenemisi teemale.

Tiiu Smidt, 3. aprill 2017

Sellel aastal saime söökla rahulolu-uuringu kaudu tagasisidet kolmesaja üheksakümne viielt vastajalt, mis on mõnevõrra enam kui eelmistel aastatel. Esindatud olid kõik klassid, töötajad ja ka külastajad väljastpoolt maja.

Holger Nõgu, 9.c klass, 3. aprill 2017

30. märtsil toimus ÕE koosolek uues Noortejaamas

Arvamus / KultuurKasvamine koos raamatuga
Urve Aedma, 3. aprill 2017

2. aprillil tähistati rahvusvahelist lasteraamatupäeva. IBBY Venemaa sektsioon on saatnud selleks puhuks maailma lastele sõnumi pealkirjaga "Kasva koos raamatuga".

6.b klassi õpilased esitavad oma mõtteid ja arvamisi lugemise ja raamatute kohta.

Marit Tarkin, 2. aprill 2017

Ja see ei ole aprillinali, vaid mõttetalgutel välja pakutud unistus. Nimelt toimus Kuressaare Gümnaasiumis 30. märtsil Ägedate Õpetajate klubi eestvedamisel KG lastevanemate hariduskohvik. Kohvikus oli neli laudkonda, kus arutati põneva õppetunni, hindamise, kogukonna kaasamise teemadel ja eraldi teemana oli võimalus pakkuda põnevaid mõtteid, unistusi, mis võiks koolis olla. Loe lähemalt ...

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 2. aprill 2017

Janeli Lember, 6.c klass. Eesti kunstniku Eduard Wiiralti graafilise lehe "Jutlustaja" (1932 a.) detailist inspireeritud töö.

Merle Rekaya, 31. märts 2017

31. märtsil toimus SÜGis selle õppeaasta viimane etluskonkurss ehk vendade Liivide luulekonkurss. KGd esindasid viis põhikooliõpilast ja üks gümnasist.

Laureaaditiitli võitis Lotta Meet 8.b klassist (juh Eve Tuisk), publiku südame võitis Alice Berens 12.b klassist (juhendaja Marit Tarkin), Alice´i märkis ära ka žürii.

Pilvi Karu, 30. märts 2017

Küll on tore, et meie tormakas ja pidevalt muutuvas (maa)ilmas on siiski nii mõndagi, mis on tuttav ja tuleb taas. Kevade tuleku looduses tunneme ära ereda päikesepaiste, pungade puhkemise ja rõõmsa linnulaulu järgi. Kevadekuulutajateks Inspira huvikoolis on väikesed solistid, kes sügisest saati on väikeste laste muusikaringides laule õppinud ja nüüd valmis oma viisid kuuldavale tooma.

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii