üles
Laupäev, 19. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

24. oktoober

25. oktoober

26. oktoober

Töötajate sünnipäevad

26. oktoober

Artikkel / KultuurMina jään
Galerii!
Merle Tustit, 19. aprill 2017

Just sellist nime kannab eeloleval suvel toimuv XII noorte laulu- ja tantsupidu, kuhu ihkavad pääseda paljud Kuressaare Gümnaasiumi lauljad ja tantsijad.

Teade / ÕppetööKoolipäev läbi fotosilma
Merle Rekaya, 19. aprill 2017

7.c klass vaatles ühte koolipäeva läbi fotokaamera ja pani kokku slaidiesitlused. Kevadisete kirjandustundide üks eesmärk oli mõtiskleda veidi fotokunsti üle. Praktilise väljundi saamiseks moodustasime klassid töögrupid, kuhu kuulusid fotograaf, kes jäädvustas päeva koolis; žüriiliige, kes valis välja esitluse fotod; esitluse kokkupanija ehk kõige oskajam IT-vallas ja esitleja, kelle ülesandeks oli oma grupi tööd kõigile tutvustada.

Valeria Liigsoo, 38. lennu vilistlane, 19. aprill 2017

Antud hetkel, kui ma neid sõnu kirja panen, on minu kaua oodatud gümnaasiumi lõpetamisest möödunud täpselt 300 päeva. Mõne jaoks küll päris lühike aeg, aga minule on need olnud kõige elumuutvamad 300 päeva. Kuid viisakas oleks vist alustada enese tutvustamisest. Ma olen Kuressaare Gümnaasiumi 38. lennu lõpetaja, Tallinna Ülikooli esimese aasta eripedagoogika tudeng ning peale kahtteist aastat üldhariduslikus koolis pole ma ikka veel väga tugev grammatikas ning selle reeglites.

Inge Jalakas, 18. aprill 2017

17. aprillil toimus karges kevadpäevas KG Pentatloni võistlus, kus osales 40 klassi võistkonda, s.t kokku 400 õpilast, nende hulgas ka 3 võistkonda meie sõpruskoolist, Sakala Gümnaasiumist.

Tiia Kuusk, 18. aprill 2017

Kolmandat korda osalesid Kuressaare Gümnaasiumi õpilased ülevabariigilisel mõttespordi olümpiaadil.

Merle Rekaya, 18. aprill 2017

Täna toimub KGs tantsupeo ülevaatus, kus selgub, millised maakonna noorterühmad peole pääsevad. Hoiame kõigile saarlastele pöialt!!

Marit Tarkin, 18. aprill 2017

Nädalavahetusel toimus Kuressaare Gümnaasiumis Eesti põhi- ja keskkoolide väitlusmeistrivõistluste III etapp ja finaal. Eesti väitlusmeistrivõistluste lõppetapi õnnestumise ja eduka osalemise tänu kuulub teile: etapi peakorraldaja Kristin Parts, peakohtunik Kerli Kalk, turniiridirektor Ann Tarkin ja kogu väitlusseltsi super korraldusmeeskond, tänu teile ... (loe edasi, kes etapi kordaminekule kaasa aitasid)

Marit Tarkin, 17. aprill 2017

Nädalavahetusel toimus KGs Eesti väitlusmeistrivõistluste kolmas etapp ja finaal. Eesti erinevaist paigust oli kokku tulnud 130 väitlushuvilist, nende seas 30 kohtunikku, Eesti Väitlusseltsi eestvedajad ja pea 80 väitlejat. Saarlasi esindasid 5 väitlejat KGst ja kaks Eesti Väitlusseltsi tiimi kuuluvat üliõpilast: turniiridirektor Ann Tarkin ja kohtunik Mart Laus. Palju õnne, Richard Kesküla, II spiiker Eestis; õnne Aviato, etapi võitja; õnne Toxic, 15. koht 64 tiimi arvestuses! Täpsemalt ...

Merle Rekaya, 17. aprill 2017

Neljapäeval, 13. aprillil kogunesid Saaremaa abituriendid ballile restorani Ritter, et tähistada gümnaasiumiõpingute lõppu ja koguda head energiat eesootavaks eksamiperioodiks. Üks eluetapp hakkab lõppema, ees on terve elu!

Maidu Varik, 17. aprill 2017

Eelseisval kolmapäeval, 19. aprillil toimuvas Megaaju finaalvoorus on oodata põnevat võistlust. Liidrikohta jagavad 11.c ja õpetajate võistkond (13.õ), väikeste vahedega järgnevad neile 9.b ja eelmise aasta võitja 12.c, nii et kõik on veel võimalik.

Teadmistes on nii rõõm kui lohutus!

Anu Liik, 17. aprill 2017

Juba 2016. aasta oktoobris alanud veebiviktoriin väikestele Tähekese ja Hea Lapse lugejatele kulmineerus finaaliga 10. aprillil. Parimatest, s.o finaali pääsenutest, said omakorda parimatest parimad.

Artikkel / ÕEÕpilasvahetus
Holger Nõgu, 9.c klass, 17. aprill 2017

KG ja SÜGi õpilasvahetus mõõdus edukalt ja saadi häid kogemusi

Raili Kaubi, 17. aprill 2017

Reedel, 14. aprillil oli Natali Koppelil (9.c) au oma kollektsiooniga „Kristiine“ osaleda vabariiklikul moekonkursil Moelennuk 2017, mis toimus Tallinnas Telliskivi loomelinnaku punases saalis.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 13. aprill 2017

Kristel Salda, 2.b klass: "Mustrid ja värvid fantaasialillel."

Raili Kaubi, 13. aprill 2017

15. märtsil toimus Kuressaare Ametikoolis 8.–9. klasside käsitööolümpiaadi maakondlik voor ning Kuressaare Gümnaasiumis korraldati maakondlik tehnoloogiaõpetuse olümpiaad.

Artikkel / KlassiloodMunadepühad
Kärol Sepp, 3.a klass, 12. aprill 2017

Täna munadel on püha,

mune värvime me üha.

Taavi Rauniste, Kuressaare Linnavolikogu liige ja arengukomisjoni esimees, 11. aprill 2017

2017. aastal on Kuressaare kaasava eelarve neljas aasta. Kaasava eelarve abil ehitati Kuressaares möödunud aastal KG mänguväljak, discgolfi park Musumännikusse ja treeningväljak koertele ning osteti võimlemismatt väikestele võimlejatele. Varasemalt on korda tehtud lasteaialaste mänguplats ja koolilaste jalgpalliväljak, paranenud on turu väljanägemine ja laste purjetamisvõimalused.

Marit Tarkin, 11. aprill 2017

14.–16. aprillil toimub Kuressaare Gümnaasiumis Eesti põhi- ja keskkooliõpilaste väitlusmeistrivõistluste III etapp ja finaal. Üle saja osaleja hulgas kogu Eestist astub üles ka neli Kuressaare Gümnaasiumi õpilast: Richard Kesküla, Kadi Pirn, Aleksander Lember ja Rauno Rauniste. Üritusest lähemalt ...

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii