üles
Reede, 18. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

24. oktoober

25. oktoober

Artikkel / KultuurHiinasse õppima!
Galerii!
Merilyn Tänav, 10.b klass, 22. mai 2017

18. mail toimus Tallinnas Hiina haridusmess 2017, kus käisid kohal Pekingi suurimad kõrgkoolid ja esindajad riigi haridusasustustest. Kuressaare Gümnaasiumist said messist osa 10.–12. klasside hiina keele õppijad. Peale haridusmessi oodati meid Tallinna Ülikoolis Konfutsiuse Instituudis. Seal tutvustati meile veel hiina keele õppimise võimalusi pärast gümnaasiumi ning kirjeldati, millised uksed see meile maailmas avab.

Sander Suurhans, 22. mai 2017

Kolmapäeval, 17. mail toimusid Kuressaare linnastaadionil Saaremaa C ja B vanuseklassi kergejõustiku meistrivõistlused. Osalejate seas oli ka mitmeid Kuressaare Gümnaasiumi võistlejaid, kes tõid kehva ilma kiuste ära nii mõnegi medali.

Õismäe Vene Lütseumis tundi külastamas / Madli-Maria NaulainenReisilised koos Kaja Tamperega / Sissel-Maria Mägi
Marit Tarkin, 22. mai 2017

18.–19. mail sai teoks ägedate õpetajate klubi koolitusreis Tallinnasse. Seminarireisi eesmärk oli koostöö ja õppemetoodika arendamine koolielus. Õpetajate klubi on aasta jooksul korraldanud kaks hariduskohvikut, andnud ja külastanud lahtisi tunde, kirjutanud artikleid. Seminarireis pani meie kevadisele tegevusele punkti, et sügisel taas alustada. Meie reisi, klubi tegevust ja projekti elluviimist toetavad Euroopa Sotsiaalfond ja Eesti riik. Suur tänu ...

Intervjuu / PersonaaliaTiina Käen – kümmend viis!
Ave Jõgi, 22. mai 2017

Täna soovime õnne õpetaja Tiinale. Vähe ümmargusema sünnipäeva puhul tegime temaga ka väikese intervjuu, samuti edastame kolleegide ja väikeste võimlejate mõtted Tiinast.

Niisiis...

Raina Tiidovee, 22. mai 2017

Juba mõned aastad on kevadine lillede istutamine koolimaja ümbrusesse olnud praeguse 12.a töö. Teist aastat tehakse seda koos oma väikest sõpradega. Alates reedest ongi jälle kastid lilledega täidetud. Nautige kevadet ja ilusaid lilli!

Taavi Rauniste, Kuressaare Linnavolikogu liige ja arengukomisjoni esimees, 22. mai 2017

Alanud on Kuressaare kaasava eelarve ettepanekute hääletamine, mis kestab 28. mai südaööni. Kuidas kasutaksid sina 50 000 € linna hüvanguks?

Hääletada saavad kõik Kuressaare linna kodanikud alates 16. eluaastast. Kõigil on kasutada kaks häält (erinevatele ettepanekutele). Kõikide ettepanekute saadud hääled on kuni hääletuse lõpuni nähtavad.

Artikkel / KultuurLinnulaulude tänu
Galerii!
Laine Lehto, 21. mai 2017

Kolmapäeval, 17. mail toimus Kuressaare Kultuurikeskuses meeleolukas Inspira kevadkontsert „Linnulaulud”, mille õnnestumisse andsid oma panuse ligikaudu 190 eelkooli- ja kooliealist lauljat, õpetajat ja head abilist.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 20. mai 2017

Töö maalisid kahekesi Nete Jurask (vasak pool) ja Mariann Rehesaar (parem pool) 9.a klassist. Eesti kunstniku Konrad Mägi maali "Veneetsia" jäljendamine.

Juhan Kolk, 17. mai 2017

9. mail toimusid Kuressaare gümnaasiumi meistrivõistlused ujumises 4.–12. klassidele. Meistrivõistlus peeti klassidevahelises teateujumises ja individuaalalade arvestuses.

Sander Suurhans, 16. mai 2017

Kolmapäeval, 10. mail toimusid Rakveres Eesti Koolispordi Liidu kergejõustikuvõistlused, kust Kuressaare Gümnaasium naasis II liiga 6.–9. klasside vanuserühmas võistkondliku arvestuse tubli teise kohaga.

Laine Lehto, 15. mai 2017

Pühapäeval, 7. mail Tallinna Rahvusraamatukogu saalis toimunud Eesti Meestelaulu Seltsi X üle-eestilise poiste-solistide võistulaulmise finaalkontsert kirjutas end ajalukku sellega, et esmakordselt said kõik 32 finalisti oma laule esitada ligi 30liikmelise orkestri saatel. Aranžeeringud valmisid vaid kuu aja jooksul kogenud professionaalide – Tõnis Kõrvitsa ja Jaak Jürissoni poolt, lauljaid saatis noorteorkester REAALMAŽOOR Edmar Tuule dirigeerimisel. Lõppkontserti konfereeris Kalle Sepp.

Inge Jalakas, 15. mai 2017

12. mail toimus Kuressaare Linnateatris Kuressaare Gümnaasiumi ja huvikooli Inspira parimate õpilaste tunnustusüritus Pärlipäev 2017.

Eve Tuisk, 14. mai 2017

Emadepäeva eel mõtisklesid Kuressaare Gümnaasiumi 3.d klassi õpilased emade olemuse üle. Kuidas on seotud õunad ja emad? Miks on harjutamine koos emaga tähtis? Kes on ema vana armastus? Nendele ja paljudele teistele küsimustele leiad vastuse järgnevast – lapsesuu teadupärast ei valeta.

Artikkel / KlassiloodMinu armsale emale
Merle Tustit, 14. mai 2017

Maikuu teisel pühapäeval tähistame emadepäeva. 2.b klassi lapsed sättisid ritta luuleread oma kõige kallimale emale.

Kaunist pidupäeva teile, kallid emad!

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 12. mai 2017

Kätlin Hiiuväin, 8.a klass. Eesti kunstniku Günther Reindorffi graafilise lehe "Rannik" (1947. a) detailist inspireeritud töö.

Ülle Räim, 11. mai 2017

Maakonna meistrivõistlused jalgpallis maikuu alguses tõid meie kooli tüdrukutele 2. ja poistele 3. koha!

Madli-Maria Naulainen, 10. mai 2017

Esmaspäeval kohtus 9. klassi õpilaste ja gümnasistidega KG 20. lennu vilistlane Käsper Kivisoo. Juttu oli Euroopa Liidust ja peagi algavast Eesti eesistumisest, mis toob siia palju väliskülalisi ja kohtumisi. Väga huvitav oli teada saada Käsperi enda tegevusvaldkonnast, tegelemine hübriidohtudega. Loodetavasti õnnestub meil uuel õppeaastal teda taas kooli külastama kutsuda, et kuulda põnevast töövaldkonnast ja eesistumise kogemustest.

Sander Suurhans, 10. mai 2017

Teisipäeva õhtupoolikul pidasid 12.b kossupoisid ehk valitsevad kooli meistrid ja kehalise õpetajad maha sõpruskohtumise. Mängiti 2x12 minutit. Tuleb kohe ära märkida, et õpetajatel oli abiks ka vahetusõpetaja Josuah Teixidor, kes tuli meie kooli praktikale Menorca saarelt Hispaaniast. Kodumaal on ta korvpallitreener ja ka ise platsil olles osav mees.

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii