üles
Reede, 18. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

24. oktoober

25. oktoober

Merle Rekaya, 15. juuni 2017

Tartu Ülikooli I kursuse tudeng, KG vilistlane Svea Tarkin pälvis hiljuti Voldemar Siimoni Mälestusfondi stipendiumi.

Merle Rekaya, 15. juuni 2017

Kolmapäeval, 14. juunil toimus KG direktori Toomas Takkise vastuvõtt, kus ta tunnustas meie kooli tublisid inimesi.

Takkise sõnavõtust ja tunnustustest loe lähemalt ...

Eve Tuisk, 12. juuni 2017

Täna, esmaspäeval kell 11.05 on huvilistel võimalik veebi vahendusel kaasa elada meie kooli õpetajale Marit Tarkinile, kes tutvustab Tartus veebiseminaril koos Tallinna Õismäe Vene Lütseumi direktori Rita Juhansoniga kursust "Töö tekstidega".

Aleksandra Volt, 8.a klass, 9. juuni 2017

Selle õppeaasta lõpus on avanenud mitmetel klassidel võimalus käia lohe- ja aerusurfi koolitustel.

8. juunil käis ka 8.a end koolitamas.

Merit Mets, 4.b klass, 8. juuni 2017

Meie klassi praktikapäevadeks olid reis Haapsalusse, kinokülastus Kuressaare Linnateatris, õppekäik "Kena kala" Nasvale ja klassiõhtu kooli ujulas.

Lelet Aavik-Part, 8. juuni 2017

Juba kolmandat aastat peab 3.d klass blogi "Meie klassi põnevad tegemised!", kuhu igal võimalusel oma tegemistest postitame.

Selle kevade suurporjektideks olid Kihelkonna kooli külastamine, vabariiklik näitemängude päev Kolgas, päev Kalja õpperajal, laagripäev Karujärvel, "Kena kala!" projekt Nasval jm.

Marit Tarkin, 8. juuni 2017

7. juunil kogunes meie kooli ägedate õpetajate klubi seltskond humoorikale konverentsile, et kokku võtta aasta ja teha edasisi plaane. Klubi on õpetajate omaalgatuslik ettevõtmine ja kutsus kokku kõiki õpetajaid, kes huvitatud metoodika arendamisest, avatud tundidest, koosõppimisest ja õpetajaameti väärtustamisest. Aasta jooksul toimus kaks hariduskohvikut, kutsuti kolleege tundi, kirjutati ajaleheveergudel ja toimus ka õppepäev Tallinnas. Konverentsil aga kõlasid meeleolukad ettekanded ...

Merle Tustit, 8. juuni 2017

Praktikapäevad viisid 2.b klassi õppereisile Muhusse, õppisime tundma oma kodulinna parki, tegime sporti ning pidasime oma klassi päeva.

Artikkel / KlassiloodMis oli põnevat maikuus?
Merle Tustit, 8. juuni 2017

Lisaks igapäevasele õppetööle oli 2.b klassi maikuu täis põnevaid tegemisi-toimetamisi.

Legendikivi juures / Argo JürissonMändjala rannas / Argo JürissonTihemetsa talus / Argo Jürisson
Sirje Mehik, 7. juuni 2017

Pühapäeval, 5. juunil toimus 2.a klassi laste ja perede jalgrattamatk Mändjalga. Teel Mändjala randa käisime Legendikivi juures. Saime teada, miks kivil selline nimi on. Nasva poe juures tegime järgmise peatuse, et täiendada toiduvarusid. Mändjala rannas otsisime üles soovide puu, mille juurde sai soovi täitumiseks asetada kivikese.

Artikkel / KlassiloodKäisime Muhu saarel puhkamas
Muhus / Ruth TarusMuhu muuseumis / Ruth Tarus2.a Muhu jaanalinnufarmis / Ruth Tarus
Sirje Mehik, 7. juuni 2017

1. juunil külastas 2.a klass Muhu saart. Esmalt väisasime Muhu muuseumi. Tutvusime vanade mänguasjade väljapanekuga muuseumi kontoris, külastasime vana Koguva koolitare ja seejärel osalesime põnevas rühmatöös, kus saime muuseumi territooriumil otsida vastuseid etteantud küsimustele.

Artikkel / KlassiloodPangas
Grete Pihl, 7. juuni 2017

Esmaspäeval, 5. juunil käisid 6.b klassi õpilased tutvumas panga tööga. Swedbank'i töötajad näitasid Kuressaare kontorit, lapsed said teada, kes pangas töötavad. Koos uuriti erinevaid rahatähti ning jälgiti, kuidas aparaat raha loeb.

Oli huvitav. Täname küllakutse eest!

Kerttu Aru, 5.c klass, 6. juuni 2017

5.c klass pani praktikapäevadele punkti Saare Ratsakeskuse külastusega.

Video / VariaHea KG õpilane!
Youtube video!
Merle Rekaya, 6. juuni 2017

Kõik meie kooli õpetajad ja töötajad soovivad Sulle imelist päikselist ja turvalist suve!!

Ülle Räim, 6. juuni 2017

Õppeaasta kokkuvõtete tegemisel on paslik heita pilk ka toimunud klasssidevahelisele võistlusele läbi spordi.

Ruth Rist, 6. juuni 2017

Kooliaasta on lõppenud ja lõppenud on ka õuesõppe programmid. Õueõpe on õpilastele alati meeldinud, sest saab ju koolipingist välja. Kuidas meil siis sel õppeaastal läks?

Lelet Aavik-Part, 6. juuni 2017

Kõik sai alguse sellest, et käesoleval õppeaastal on Kuressaare Gümnaasiumis koos käinud ägedate õpetajate klubi, kuhu kuuluvad ärksad õpetajad, kel sisemine soov kooli uuendusi ja põnevust tuua! Aasta jooksul on korraldatud hariduskohvikuid õpilastele ja lastevanematele, antud ja külastatud lahtisi tunde, kirjutatud haridusteemalisi artikleid. 18. mail sai teoks klubi seminarireis Tallinnasse, mille eesmärk oli koostöö ja õppemetoodika arendamine koolielus. Loe reisist lähemalt ...

Sirje Metsküll, 5. juuni 2017

Maikuuga lõppes kooli 10. klasside 7 nädalat kestnud golfikursus. Taas omandasid kõik tublid õpilased golfi green cardi, mis annab võimaluse seda tordat mängu nautida kõikidel golfiväljakutel.

Kui veebruari lõpus kursus algas, oli mõnigi õpilane pessimistlik uue kursuse suhtes. Arvamused aga muutusid kursuse käigus oluliselt. Kindlasti aitas sellele kaasa meie golfitreener Mari Suursalu.

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii