üles
Reede, 18. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

24. oktoober

25. oktoober

Kaisa Nurm, noorsoopolitseinik, 21. september 2017

Endiselt on jalakäijale suurim ohuallikas pimedas liiklemine, sest helkurita liikleja jääb juhile märkamatuks ja see on paljude traagiliste liiklusõnnetuste põhjus. Helkurita jalakäijat märkab sõiduki juht lähituledega alles 30 meetri kaugusel, helkurit kandev inimene on seevastu nähtav juba 120 meetri kauguselt, mis annab juhile piisava aja reageerimiseks ja ohutu möödasõidu tegemiseks.

Teade / SportHea uudis!
Hanna Tammel, 11.a klass, 20. september 2017

Klassidevahelised jalgpallivõistlused tulevad taas. Sel sügisel selgitame välja, kes on gümnaasiumiastme parimad klassid jalgpallis – nii noormeeste kui ka neidude seas.

Merike Kivilo, 20. september 2017

40 aastat kooli on üks asi, aga kui palju õpilasi, õpetajaid, teadmisi, avastamisi, alustamisi ja lõpetamisi sellesse majja nende kümnete aastate jooksul on mahtunud, see on hoopis teine asi. Mõned arvud on teada, mõned saaks hea matemaatika korral välja arvutada, mõndagi jääb ainult aimata ja oletada. Koolil ei olegi lõppu, isegi kui kaob tuttav nimi, koolimaja või mõlemad. Need, kes siit lähevad, kannavad oma kooli kõikjale, kuhu tee viib. Ja aeg-ajalt tulevad tagasi. Näiteks juubelile.

Eve Tuisk, 20. september 2017

Neljapäeval, 9. novembril kell 17 toimub KG aulas Väike Teatriõhtu „M.Ä.N.G“

Merle Rekaya, 20. september 2017

KG meediakursuse õpilased kirjutasid üles nii enda kui kümnendike muljeid Jukude nädalast. Mõnusat lugemist!

Uudis / KlassiloodSügisnäitus
3.c klassis on teisipäevast neljapäevani avatud näitus sügisandidest / Gert Lutter3.c klassis on teisipäevast neljapäevani avatud näitus sügisandidest / Gert Lutter
Anu Rand, 20. september 2017

3.c klassis on teisipäevast neljapäevani avatud näitus sügisandidest. Väljapanek on mitmekesine: kurgid, suvikõrvitsad, pohlad, porgandid, kartulid, tomatid, söödapeedid ...

Sügis on helde aastaaeg.

Artikkel / KlassiloodKena kala
Merle Tustit, 19. september 2017

Kuressaare Gümnaasiumi algklasside õpilastel on vahva võimalus osaleda projektis "Kena kala". Nii sõitis ka 3.b klassi rõõmsameelne seltskond Nasvale Tihemetsa tallu, et kalapüügist ja Läänemeres elavatest kaladest kõik teada saada.

Karen Lopp, 10.c klass, 19. september 2017

Valimised on minu jaoks võõras teema. Kuna olen noor, vaid 16-aastane, siis ei ole ma suurelt sellega kokku puutunud.

Reportaaż / Klassilood8.b käis Lubjapargis
Irene-Liis Saar, 8.b klass, 18. september 2017

8.b käis kolmapäeval, 13.septembril projektiõppetunni raames Lümandas lubja- ja tõrvapargis, kus saime teada, miks ja kuidas ikkagi valmistatakse lupja.

Holger Nõgu, 10.a klass, 18. september 2017

14. septembril toimus gümnaasiumi Jukude ja Juhanite Erna retk.

Hedili Nõu, 10.c klass, 18. september 2017

Alles hiljuti võeti vastu otsus ja anti ka 16-aastastele valimisõigus. Kas see on õige, et nii noored kogu Eestit puudutavaid otsuseid aitavad vastu võtta, ja kas nad teavad, mida nende valitu tähendab? Selle üle mõtiskleb Hedili Nõu 10.c klassist.

Uudis / VariaMeie KG uuenes!
Gert Lutter, 18. september 2017

Uue aasta puhul uuenes veidi ka Meie KG veebilehekülg. Lehelugeja jaoks kõige silmatorkavam muudatus on suurem telefonisõbralikkus – uus lehekülg sobitab ennast palju paremini telefonide ja tahvelarvutitega.

Head kasutamist!

Artikkel / Sport4.d aerusurfi lummuses
Lelet Aavik-Part, 18. september 2017

8. septembri hommikul hoidsime kogu klassiga pöidlaid, et ilm püsiks ilus ja meie esimene ühine aerusurfi kogemus oleks maksimaalselt lõbus. Nii ka juhtus! Läksime Mändjala Surfiklubisse aerusurfi koolitusele. Kergelt öeldes olid 4.d klassi õpilased kogetust vaimustuses!

Uudis / VariaTekliaktus
Galerii!
Merle Rekaya, 15. september 2017

Meie püüdlused Kuressaare Gümnaasiumis, meie visioon, meie ideaal on kokku võetud kolme sõnasse: VABADUS, ILU, TÕDE – me õpetajad püüavad töötada nõnda, et meie oma edasises elus püüdleksime nendes sõnades väljendatud ideaali poole.

Ülle Räim, 15. september 2017

KG 20. spordipäeval osalevad kõik õpilased, ka esimene kooliaste. Siit saad lugeda, mida nemad sel päeval teevad.

Merle Tustit, 14. september 2017

3.b klassi õpilased joonistasid-meisterdasid end pildile binokliga. Ikka selleks, et õuesõppepäevadel ei jääks miski oluline kahe silma vahele.

Ülle Räim, 14. september 2017

Siinkohal toome välja veel viimaste alade kirjeldused, et õige spordiala valiku tegemine lihtsam oleks.

Artikkel / KlassiloodMustrid
Linda Männik, 3.a klass, 13. september 2017

Sügis on käes ja nagu ikka käivad sügisega kaasas mustrid. Sügismustrid pugesid ka 3.a klassi laste meeltesse. Küll need mustrid seal rabelesid, kuni lõpuks me need mustrid endast välja lasime. Nendest mustritest tulid vägevad pildid, mille üle 3.a on väga õnnelik.

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii