üles
Reede, 18. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

24. oktoober

25. oktoober

Eliisa Täht, 10.c klass, 18. oktoober 2017

Kolmapäeval, 27. septembril käisime oma klassiga väikesel väljasõidul, kus tutvusime lähemalt Viieristi allikasoo taimestiku, Viieristi mäe ja Sõrve sääre loodusega.

Eve Tuisk, 17. oktoober 2017

Kooli juubeliaasta õpetajatekuul on paslik vaadata, kes on üks keskmine Kuressaare Gümnaasiumi õpetaja.

Madli-Maria Naulainen, 16. oktoober 2017

Kuni 10. novembrini on 9.–12. klassi õpilastel võimalus end asetada õigusemõistja rolli ning lahendada kaasusi, mille sarnastega kohtunikud igapäevaselt kokku puutuvad. Osalejad saavad valida kolme kaasuse seast – nii kriminaal-, tsiviil- kui ka haldusõigus. Muuhulgas saab lahendust pakkuda küsimustele nagu „kas ja millises ulatuses tuleks Eestisse elama asudes omaks võtta siinseid kombeid ja traditsioone?“ ning „millistel juhtumitel võib kodanik liiklusreeglitest kõrvale kõrvale kalduda?“.

Artikkel / Klassilood6.a klassi valimised
Ebeliis Truu, 6.a klass, 16. oktoober 2017

Taaskord tegi meie klass valimised ja ongi nüüd valitud uued ministrid.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 13. oktoober 2017

Keira Tuisk, 3.a klass, töö pealkiri "Suvine liblikas seentel külas".

Artikkel / KlassiloodSügisluulet 3.d klassilt
Reet Lasn, 13. oktoober 2017

Meie luuletused said nii toredad. Tahame neid ka teiega jagada.

Holger Nõgu, 10.a klass, 13. oktoober 2017

12. oktoobril käisime oma klassiga Sõrves loodusretkel. Külastasime mitmeid huvitavaid objekte ja kohti.

Merike Kivilo, 13. oktoober 2017

Saaremaal viibinud Tapal asuva NATO lahingugrupi koosseisu kuuluv Suurbritannia pataljoni 100-mehelise kompanii neli sõdurit käisid kolmapäeval külas ka meie gümnasistidel. Kolm sõdurit olid pärit Suurbritanniast ja üks Kanadast. Sõdurid rääkisid oma sõjaväeelust, tutvustasid õpilastele sõdurite abivahendeid, jagasid nendega sõduripajukit ning vastasid õpilaste küsimustele.

Merike Kivilo, 13. oktoober 2017

Li Zeng ehk Abby on Kuressaare Gümnaasiumi hiina keele õpetaja, kes läbis vabatahtliku õpetaja karmi treeringprogrammi ja naudib hiina keele õpetamist.

Merike Kivilo, 12. oktoober 2017

Lu Mengli ehk Lucy on Kuressaare Gümnaasiumi hiina keele õpetaja, kes on läbinud Konfutsiuse Instituudis mitu eksamit, et pääseda Eestisse õpetajaks, kuid on õppinud veel lisaks Hiina maali- ja paberikunsti, tai chi´d ning hieroglüüfide korrektset ülesehitust.

Raido Kahm, 12. oktoober 2017

Teise klassi õpilased näoga mere poole pööranud Kuressaare Gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja ja ujula juhataja Juhan Kolk jõudis suure tunnustuse lävele, olles haridusasutuse aasta teo nominent.

Madli-Maria Naulainen, 11. oktoober 2017

10. oktoobril osalesid 11. ja 12. klasside võistkonnad aulas avalikul väitlusel, mille eesmärk oli tutvustada Sahharovi mõttevabaduse auhinnale esitatud kandidaate. Auditooriumina oli väitlust jälgimas kogu gümnaasium. Suur tänu kõigile tublidele väitlejatele!

Heleriin Aau, 11. oktoober 2017

Erasmus+ projekti raames toimus septembrikuu viimasel nädalal eripedagoogidele koolitus Reggio Emilias Itaalias. Selles projektis sain KG eripedagoogina võimaluse osaleda tänu koolituskeskusele Osilia. Suured tänud! Kursusel tutvustati meile Reggio Emilia lapsest lähtuvat pedagoogilist pärandit ning Itaalia kaasamise kogemust.

Artikkel / KlassiloodLõbus sügis
Inga Engso, 11. oktoober 2017

2.a klassis on täies hoos sügisesed meisterdused.

KG 40!
Helle Rand, 11. oktoober 2017

KG 40. juubeliaasta puhul külastab oma kooli 31. lennu vilistlane Tuuli Rand alias WINDY BEACH.

Eve Tuisk, 10. oktoober 2017

Septembri lõpus käisid KG 9. klasside õpilased Peterburis õppereisil. Nüüd on reisimuljed saanud pisut settida ning on aeg reisile tagasi vaadata. Oma eredamaid hetki reisist jagavad üheksandikud ise.

Karoliina Tammel, 12.a klass, 10. oktoober 2017

Viis projektigrupi õpilast sõitsid koos huvijuhi Mariaga 18.–22. septembriks Taani, et pakkuda võimalikke lahendusi ÜRO arengueesmärkide teostusele. Projektis osalevad lisaks Eestile ja Taanile veel Läti, Soome ja Island.

Anu Saabas, 10. oktoober 2017

Riiklik õppekava § 21 (7) kehtestab: kui kirjalikku või praktilist tööd, suulist vastust (esitust), praktilist tegevust või selle tulemust on hinnatud hindega „puudulik” või „nõrk” või on hinne jäänud panemata, antakse õpilasele võimalus järelevastamiseks või järeltöö sooritamiseks.

Alates 9. oktoobrist kehtib koolis alljärgnev järeltööde sooritamise korraldus.

Esimene järeltööde päev on reede, 13. oktoober (eelregistreerimine 11. oktoobriks) kooli kodulehel.

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii