üles
Esmaspäev, 30. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

30. september

1. oktoober

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

Rubriik: Uudis
Uudis / VariaKevadmuna 2021
Maria Koppel, 31. märts 2021

Kohe-kohe on lihavõtted ja sellega seoses ootame kõigi pilte pühademunadest ja kevadkompositsioonidest!

Lisaks sellele korraldab MTÜ Saaremaa Noorsootöö maakondliku võistluse Kevadmuna 2021, kuhu pääsevad iga vanuseastme kolm kuni neli enim meeldimisi kogunud fotot. Maakondlikul konkursil hindab pilte žürii ja mittetulundusühingu Facebooki lehel valitakse välja ka publiku lemmik!

Toimetus, 30. märts 2021

5. ja 6. märtsil toimus veebis üleriigilise kirjandusolümpiaadi lõppvoor, kus 10.b klassi õpilane Maria Liis Metsküla saavutas 4. koha.

Vabariiklik eesti kirjanduse olümpiaad toimub igal neljandal aastal ja sel aastal oli teemaks „Koht ja kirjandus“. Maria Liis Metsküla valis uurimisteema allikaks Aarne Mägi lasteraamatu „Maru lugu“ ja uuris, kui palju on selles teoses konkreetse kohaga seotud mõjutusi.

Anu Liik, 29. märts 2021

Ei tulnud sel aastal kevad teisiti – samamoodi kui eelmiselgi kevadel saab tavapärasest koolipäevast vaid und näha ja kõik oma tunnid tuleb koduseinte vahel ära pidada. Pilt, mis aasta-aastalt igal emakeelepäeval Kuressaare Gümnaasiumi aulas avanes, ajaks praegu tervishoiutöötajatel juuksed peas jubedusest püsti!

Gert Lutter, 26. märts 2021

Kuni 20. märtsini toimunud vabariikliku emakeeleolümpiaadi lõppvoorus saavutas Thomas Hendrik Liiv 10.c klassist tubli 8. koha. Kokku osales Tartu Ülikooli korraldatud mõõduvõtmise 9.–10. klasside lõppvoorus 30 õpilast ja esikuuiku kohtadest jäi Thomas Hendrikut, kelle juhendajaks on Jaana Puksa, lahutama vaid paar punkti.

Gert Lutter, 23. märts 2021

Eile kuulutati välja presidendi kõnekonkursi parimad. President Kersti Kaljulaidi selleaastase kõnekorje teemaks oli „Minust sõltub kõik“ ja kokku laekus sellele üle 120 töö.

Äramärkimise leidis ka meie 11.c klassi õpilase Kent Küti luulevormis kõne.

Eve Tuisk, 23. märts 2021

Keerulistel aegadel on inimestel palju tegemist iseendaga: lisaks tavapärastele asjatoimetustele tuleb hakkama saada ümbritseva ebatavalisusega. Sellistes oludes on üdini inimlik, kui muu märkamiseks ei jätku enam aega ega energiat. Meie rõõmuks on Kuressaare Gümnaasiumis inimesi, kes tavapäratutes olukordades pead ei kaota ning asuvad otsustavalt tegutsema. Ja on ka neid, kes seda meeletut panust märkavad. Oleme uhked selliste kolleegide üle! Tiia Kuusk oli distantsõppe eel nagu orav rattas. Tema abil tehti kindlaks lähikontaktsed – et saaks otsustada, kes õpetajatest, kes õpilastest peavad eneseisolatsiooni jääma. Ning seejärel tuli tal sõna otseses mõttes jooksujalu leida lahendusi ...

Gert Lutter, 22. märts 2021

Kõik on uus märtsikuus ... Mäletate eelmise kevade mõõduvõttu? Teeme seda sel aastal uuesti! 22. märtsist kuni 18. aprillini kõik õue kõndima, rattaga sõitma, rulluisutama, jalgpalli mängima või mida iganes – kõik liikumine loeb, sest seekord loeme minuteid!

Toimetus, 16. märts 2021

Kuni märtsikuu lõpuni saavad kõik huvilised osaleda Tartu Ülikooli loodusmuuseumi korraldataval e-viktoriinil. Putuktolmeldajate temaatiline viktoriin pakub suurepärase võimaluse kõigile huvilistele leevendada piirangutest tekkivat igavust ja midagi juurde õppida.

Uudis / KultuurIlusat naistepäeva!
Youtube video!
Mehed, 8. märts 2021

Armas Kuressaare Gümnaasiumi naispere! See tervitus on Teile!

Kooli meeste poolt Teile veidi head muusikat, ilusaid sõnu ja kauneid mõtteid selleks toredaks päevaks. „Olgu natukene naistepäeva igas argipäevas!“ Head vaatamist!

Gert Lutter, 7. märts 2021

Läänemaal Topus toimusid 5. märtsil Ice-Optimist klassi Eesti meistrivõistlused, kus keerulistes oludes toimunud võistlustel krooniti Eesti meistriks Anni Kubjas 5.d klassist. Teise koha pälvis Trinette Välisson 5.a klassist.

Gert Lutter, 17. veebruar 2021

Esmaspäeval, 15. veebruaril kuulutati välja õpilasetlejate riigikonkursi parimad. Sel korral videokonkursina toimunud mõõduvõtmisel esindas meie kooli maakondlikul konkursil peapreemia pälvinud Henry Mänd 9.c klassist, kelle esituse hindas nimekas žürii suure tunnustuse vääriliseks.

Eve Tuisk, 11. veebruar 2021

Täna, 11. veebruaril kuulutati Kadi raadio „Keskpäeva“ saates välja Saare maakonna 2020. aasta noortevaldkonna parimad. Tunnustusüritusel „Noorsootöö ühendab südameid“ pärjati aasta noortevaldkonna tegijaks meie kooli noorsootöötaja Kristin Lauri. Palju õnne!

Merle Rekaya, 8. veebruar 2021

Saare maakonna 2021. aasta etlejate konkurss toimus veebikonkursina, kus kolme vanuseastme etlejate videosid hindas kolm eraldi žüriid.

Inge Jalakas, 8. veebruar 2021

Eelmisel nädalal tunnustasid Haridus- ja Teadusministeerium ning Haridus- ja Noorteamet 2020. aasta silmapaistvamaid noorsootöö valdkonna tegijaid ja tegusid.

Gert Lutter, 30. detsember 2020

Ei juhtu just tihti, et meie oma töötaja avaldab singli, nagu nüüd on juhtunud Pilvi Karu ja tema meelipaitava looga „Ei tule uni“, mille muusikavideot oleme sotsiaalmeedias juba vaadata saanud.

Gert Lutter, 25. detsember 2020

Koolilehe Meie KG toimetus soovib kõigile ilusat vaheaega, kauneid pühi, meeldivat aastalõppu ja kõikide soovide täitumist uuel aastal!

Kohtumiseni!

Margit Düüna, 22. detsember 2020

Vaatamata segastele aegadele kevadel oli koolituskeskusel Osilial võimalus anda nõusolek osalemiseks päris mitmes uues Erasmus+ rahvusvahelises projektis ja olime abiks ka projektitaotluste koostamisel. Seoses ülemaailmse Covid-19 pandeemiaga laekusid projektide tulemused väga aeglaselt ja kõikide projektide lepinguteni me ei ole veel jõudnud. Kokku sai antud nõusolek osalemiseks 11 projektis, millest 7 projekti said positiivse rahastusotsuse kogueelarvega 199 475 eurot.

Youtube video!
Inge Jalakas, 21. detsember 2020

Tavapärast jõulukontserti Kuressaare Gümnaasiumi huvikooli Inspira kõikide esinejatega me teieni kahjuks seekord tuua ei saanud. Õnneks jõudsime mõned numbrid siiski enne distantsõpet üles filmida. Soovime kõigile imelisi jõulupühi ja tervitame teid videokontserdiga.

Head vaatamist!

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii