üles
Neljapäev, 17. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

24. oktoober

Artikkel / Klassilood6.a klassiöö koolis
Iris Pihlas, 6.a klass, 1. november 2017

20. oktoobrist 21. oktoobrini toimus meie klassil 6.a klassiöö. Me ööbisime koolimajas ja tegime palju põnevat.

Maidu Varik, 1. november 2017

Neljapäeval, 2. novembril saab teoks järjekordne teadushappening, millele on oma jälje jätnud ka halloween.

Avamisel kell 18 astub talveaias esmakordselt üles tantsulabor oma erakordse impro-etendusega. Sellele järgneb pisut õudne teadusviktoriin, õudselt ilus loodusfotonäitus koos õudselt ägedate lauludega. Ka järgnevad töötoad on õudselt põnevad.

Uudis / ÕppetööÕpioskuste olümpiaad
Ruth Rist, 31. oktoober 2017

6.a klassi meeskond osales edukalt maakondlikul õpioskuste olümpiaadil.

Kristin Lauri, 30. oktoober 2017

TORE (Tugiõpilaste Oma Ring Eestis) eesmärk on suurendada koolis selliste õpilaste hulka, kes oskavad ja tahavad leevendada kaaslaste muresid, ning parandada kooli õhkkonda. Tugiõpilased on õpetajate koostööpartnerid igapäevases koolielus.

Uudis / ÕppetööKogu KG loeb
Kogu KG loeb! / Gert Lutter5.c klassi õpilased meisterdasid kirjandustunnis endale kirjanduslike nimedega järjehoidjad / Eve Tuisk5.c klassi õpilased meisterdasid kirjandustunnis endale kirjanduslike nimedega järjehoidjad / Eve Tuisk
Eve Tuisk, 30. oktoober 2017

Kooli juubeliaastal kutsub humanitaarosakond kõiki lugema ja oma lugemiselamust teistega jagama: selleks soovitame täita loetud raamatute kohta teost tutvustavad tagasisidelehed ja jagada oma emotsioone ning mõtteid Meie KG vahendusel või erinevatel raamatustendidel. Täpsemat infot projekti „Kogu KG loeb“ kohta oskab jagada eesti keele õpetaja.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 27. oktoober 2017

Fredi Paiste, 4.b klass, töö pealkiri "Sügis veel leheehtes!"

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Mikk Rajaver
Irene-Liis Saar, 8.b klass, 26. oktoober 2017

Mikk Rajaver õppis 30. lennu D-klassis, tema klassijuhataja oli Reene Kanemägi. Millega Mikk pärast gümnaasiumi lõpetamist tegelenud on, sellest saadki siit lugeda.

Merle Rekaya, 25. oktoober 2017

Täna, 25. oktoobril kell 18 on raadio Kadi eetris KG noortesaade "Rendez-vous" (pr. k kohtumine), kus meediakursuse õpilased Annmarie Tuuli Koskinen, Sirli Tamm, Marta Rõõm ja Geiry Magdalena Pilv räägivad Suure Teatriõhtu teemadel näitleja ja KG vilistlase Mihkel Vendliga ning teevad reportaaži 12.b klassi Itaalia-reisist. Toredat kuulamist!

Artikkel / Klassilood2.b klassi meisterdused
Reet Lasn, 24. oktoober 2017

Siilile meeldivad seened ...

Artikkel / Klassilood4.a seiklused
K-seikluspargis / Reet KirsProjektipäeva ettelugemine eesti keeles / Kristel PajuKlassiga kinno / Kristel Paju
Anette Kuusk, 4.a klass, 23. oktoober 2017

Meie, 4.a klass, oleme teinud esimese vaheajani palju põnevat.

Eve Tuisk, 20. oktoober 2017

Reedel kuulutati täiskasvanud õppija nädala (TÕN) tunnustusüritusel Saaremaa aasta klassijuhatajaks meie kooli õpetaja Ave Jõgi ning aasta hariduse teoks purjetamise algõpetus 2. klassidele. Margit Düüna pälvis tunnustuse kui aasta õpiteo "Lasteaia- ja kooliõpetajate eripedagoogika 160-tunnise kursuse toomine Saaremaale" üks eestvedaja.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 20. oktoober 2017

Kristel Salda, 3.b klass, töö pealkiri "Kunst".

Maidu Varik, 20. oktoober 2017

Global Junior Challenge on rahvusvaheline konkurss infotehnoloogia uuendusliku kasutamisega seotud haridusprojektidele. GJC finaalüritus toimub Roomas. Koolide kategoorias konkureeris üle 700 projekti kõigilt kontinentidelt.

Eve Tuisk, 19. oktoober 2017

Väike Teatriõhtu M.Ä.N.G toimub juba 9. novembril kell 17. Pärast vaheaega esimesel nädalal (30.10–3.11) palume kõikidel klassidel registreerida enda osavõtt! 2. novembriks ootame eesti keele õpetajate vahendusel ka teie etenduse reklaamplakateid, et need välja panna kolmanda korruse teatriõhtute stendile!

Teade / ÕppetööReedel on projektipäev
Anu Saabas, 19. oktoober 2017

Meie kool valmistub oma 40. juubeliks. 20. oktoobril räägime, kuulame, teeme koos kõike, mis on seotud Kuressaare Gümnaasiumiga. Päeva korraldavad kooli reaalteaduste osakonna õpetajad.

Kristin Lauri, 19. oktoober 2017

Käesolevast õppeaastast on esmakordselt huvikool Inspira ridades kokandusring Väikesed Kondiitrid, kus teeme selgeks küpsetamise ja magusamaailma põhitõed.

Madli-Maria Naulainen, 18. oktoober 2017

Eesti Pank annab 2019. aastal välja laulupeo 150. juubelile pühendatud kaheeurose mündi, mille kujundus selgub laste ja noorte joonistuskonkursi kaudu. Joonistuskonkurss lastele ja kuni 19aastastele noortele kestab 22. novembrini. Konkursi eesmärk on leida kaheeurose mündi tagaküljele kujutis, mis sümboliseerib laulupeo traditsiooni ja tähistab ühtlasi üldlaulupeo 150. aastapäeva. Tegemist on Euroopa esimese kaheeurose mündiga, mille kujunduse autoriks on laps või noor.

Kristin Lauri, 18. oktoober 2017

Tantsuvahetund on lahe tund, äge liikumisharrastus, mis paneb suure osa meie kooliperest iga päev tantsima. Eelmise õppeaasta viimasest veerandist said alguse tantsuvahetunnid, mis toimuvad iga päev 9.45 aulas.

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii