üles
Neljapäev, 17. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

24. oktoober

Gert Lutter, 10. november 2017

Pärimusmuusika aida kontsertide tuuri raames esinesid reedel, 10. novembril õpilastele ja tutvustasid pärimusmuusikat Eeva ja Villu Talsi.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 10. november 2017

Ennar Talvik, 2.c klass. Astrid Lindgreni lasteraamatu "Karlsson katuselt" illustratsioon.

Eve Tuisk, 10. november 2017

Neljapäeva õhtul toimunud Väikesel Teatriõhtul nägi laval suurepärast näitlejatööd, leidlikke lahendusi, toredaid tegelasi Eno Raua loomingust. Õhtu tulemustest saad lugeda siit.

Laine Lehto, 10. november 2017

2. ja 3. novembril oli Saaremaa kahtlemata kõige tihedamalt muusikaõpetajatega asustatud maakond Eestis. Toimusid XXIV üleriigilised muusikaõpetajate sügispäevad alapealkirjaga „Rööm muusikast ehk pilli-eri”. Kahe päeva koolitusprogramm pakkus ligikaudu 150 osalejale hulgaliselt erinevaid töötube, ekskursioone ja lahtisi tunde nii koolides, huvikoolides kui lasteaedades.

Rauno Rauniste, 11.a klass, 9. november 2017

Oktoobris toimusid 10.–12. klasside arvestuses jalgpallimeistrivõistlused ning selgitati välja kooli osavaimate jalgpalluritega klassid.

Eve Tuisk, 9. november 2017

Täna õhtul ootame kõiki teatrisõpru kell 17 KG aulasse Väikesele Teatriõhtule, mis on pühendatud Eno Raua loomingule. Lavale astuvad kõik 7.–9. klassid. Õhtu kava ...

Marit Tarkin, 8. november 2017

Kõigil varasema väitluskogemuseta koolinoortel oli 3. novembril võimalik alustada kooliks, tööks ja eluks vajaliku argumenteerimisoskuse omandamist Vabariigi Presidendi väitlusturniiril. "Tänases maailmas on argumenteerimise ja eneseväljenduse oskus üks olulisemaid. Seda nii ühiskondlikes aruteludes, töiste koosolekulaudade taga kui ka kaasaegses koolis," ütles president Kersti Kaljulaid üleriigilist turniiri välja kuulutades. Tulemustest...

Maidu Varik, 8. november 2017

Selle aasta halloweeni-hõnguline Teadushappening pakkus nii kaasaelamisrõõmu, isetegemislusti kui ka põnevust.

KG Cheeri tantsulabori etteaste eksperimendid kulmineerusid talveaia basseini muutmisega tõeliseks nõiakatlaks. Asjakohast meeleolu aitasid luua noored muusikud Merilin Mälk ja Robin Mäetalu, aga ka tunnustatud loodusfotograafi Karl Jakob Toplaane näitus.

Holger Nõgu, 10.a klass, 8. november 2017

Teisipäeval, 31. oktoobril toimus KGs halloween!

Ave Jõgi, 7. november 2017

Õpetaja Ruth Rist on KGs toimetanud viis aastat. Koolis paistab silma tema lahke olek ja särav naeratus. Täna, 7. novembril on tal sünnipäev. Palju õnne!

Aleksander Lember, 11.a klass, 6. november 2017

19. oktoobril külastas Kuressaare Gümnaasiumit meie oma vilistlane Mihkel Vendel, kes nüüd ronib karjääriredelil Nukuteatris näitlejana. Energiat täis ja üdini positiivne Vendel korraldas KG noortele töötoa, kus ta jagas erinevaid teadmisi teatrikunsti kohta. Töötuba, kus ma ka ise osalesin, oli täis energilist liikumist ja huvitavaid teatrielemente. Kõigile jagus tegevust ja ei olnud kedagi, kes poleks saanud uusi teadmisi näitlemisest ja selle meisterlikkusest.

Marit Tarkin, 3. november 2017

Juba aasta aega on KGs tegutsenud Ägedate Õpetajate Klubi, kus põhieesmärkideks tunnimetoodika arendamine, õpetajaameti väärtustamine, koolisisese mõtestatud koostöö tegemine nii õpilaste, õpetajate kui lastevanemate vahel. Kuna õpetajate omaalgatuslikku ettevõtmist asus toetama Euroopa Sotsiaalfond ja Eesti riik, siis võimaldas see klubilistel aasta jooksul kuulata erinevaid koolitajaid, teha koostööd Tallinna koolidega ja ühiselt kavandada uusi jätkutegevusi...

Olle Arak, 3. november 2017

Konkursss „Ventspilsi IT-väljakutse 2017” paneb proovile noorte teadmised ja oskused digitehnoloogiate kasutamises. Osalejateks on 4.–12. klassi õpilased nii Eestist, Lätist kui ka Leedust.

Artikkel / Klassilood2.c klassi kilpkonnad
Katrin Kannik, 3. november 2017

KÜSIMUS KILPKONNALE ...

Karoliina Pilden, 10.c klass, 2. november 2017

Vaheaja eelviimasel päeval võtsid mõned gümnasistid osa näitleja Argo Aadli juhitud õpitoast. Saime näpunäiteid oma näitlemisoskuse parandamiseks ning kuulasime lugusid teatrielust. Peale õpituba andis Argo Aadli Meie KG-le ka väikese intervjuu.

Eve Tuisk, 2. november 2017

Kuressaare Gümnaasiumi esimese korruse pikas koridoris võib novembrikuus vaadata fotonäitust, mis on pühendatud Naiskodukaitse 90. aastapäevale.

Artikkel / Klassilood10.c ja 1.b ühine päev
Karoliina Pilden, 10.c klass, 2. november 2017

Viimasel päeval enne vaheaega oli projektipäev. Meie klass kasutas seda lühikest päeva, et veeta aega meie väikeste sõpradega.

Lelet Aavik-Part, 2. november 2017

Muusikaõpetajate kutsel on KG juubeliaastal oodata kooli igas kuus muusikutest vilistlasi. Nad tulevad kõigi kooliastme õpilaste tundidesse ja ka aulasse suurematele muusikalistele kohtumistele. 19. oktoobril külastas kooli 31. lennu vilistlane, muusik Tuuli Rand.

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii