üles
Neljapäev, 17. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

24. oktoober

Artikkel / KlassiloodLehesadu
Ülle Jasmin, 21. november 2017

Lehesadu, lehesadu,

sügis ära kadus ...

Puud on vaikses ootuses,

meie lume lootuses ...

Mai Rand, 21. november 2017

Muusikaõpetajate kutsel on KG juubeliaastal igas kuus oodata kooli muusikutest vilistlasi. Nad tulevad kõigi kooliastme õpilaste tundidesse ja ka aulasse suurematele muusikalistele kohtumistele.

6. novembril külastas meid Triin Ella, ooperilaulja ja muusikapedagoog.

Marit Tarkin, 21. november 2017

Laupäeval, 18. novembril toimus Tallinnas presidenditurniiri finaal, kus osales 20 võistkonda üle Eesti. Saarlased olid esindatud 4 võistkonnaga meie koolist ja ühe tiimiga SÜGist. Turniiri teemaks oli "Võrdõiguslikkusesse uskuvad naised peaksid vabatahtlikult läbima kaitseväe." Finaali eel oli kõigil osalejail võimalus jälgida Siim Kallase ja Kersti Kaljulaidi näidisväitlust. Saarlaste parim tulemus oli suurepärane 4. koht. Loe tulemustest lähemalt ...

Lelet Aavik-Part, 20. november 2017

Austatud õpetajad, gümnasistid ja külalised! Olete oodatud Suurele Teatriõhtule 2017 "Mängult on päriselt!" KG aulas juba sellel neljapäeval, 23. novembril algusega 18.00.

Merike Kivilo, 20. november 2017

Täiskasvanute koolitaja rahvusvahelise magistriõppe raames viibisid koolituskeskuses Osilia praktikal kaks eksootilistest maadest pärit magistranti. Nendega tegid intervjuu Kaisa Esko ja Mesike Tõrv 11.b klassist.

Kaisa Esko, 11.b klass, 20. november 2017

Neljapäeval, 9. novembril käis meie klassi kirjandustunnis oma elust ja tegemistest rääkimas KG vilistlane Mihkel Vendel.

Artikkel / SportKorvpall on tore mäng!
Ülle Räim, 20. november 2017

Novembrikuu kolmanda nädala viimase kehalise kasvatuse tunni eel olid 2.a ja 1.b klassi õpilased ootusärevad ja põnevil. Tavapäraste õpetajate asemel astus nende ette pikka kasvu lihaseline ja silmnähtavalt heas sportlikus vormis olev meesõpetaja.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 17. november 2017

Mirjam Paimre, 1.a klass. Astrid Lindgreni lasteraamatu "Pipi Pikksukk" illustratsioon.

Anu Saabas, 17. november 2017

Teisipäeviti on 2.–3. klasside pikapäevarühma õpilastel võimalus viibida Kuressaare avatud noortekeskuses.

Holger Nõgu, 10.a klass, 16. november 2017

10. novembril oli KGs mardipäeva raames väike üritus! Nagu halloween´iga oli jällegi tegemist väga laheda üritusega. Loe mardipäeva tagasisidet ja infot eesseisvast kadripäevast siit!

Hanna Tammel, 11.a klass, 16. november 2017

Neljapäeval, 9. novembril toimus Kuressaare Gümnaasiumis järjekordne kaua oodatud Väike Teatriõhtu. Selleaastaseks teemaks oli “Mäng”, kus näitlejad said välja tuua endas kõik selle, mis neisse suureks kasvamisega peitu pugenud oli. Õhtu pühendati Eno Raua loomingule, eriti teostele „Kilplased“ ja „Naksitrallid“, mis sellel aastal suurejoonelist sajandat juubelit tähistavad.

Madli-Maria Naulainen, 16. november 2017

Kutsume õpilasi esitama oma uurimistööd 2018. aasta õpilaste teadustööde riiklikule konkursile! Konkursitööde esitamise tähtaeg on muutunud tavapärasest varasemaks ja on nüüd 20. veebruaril! Konkursi lõppvooru kutsutakse kuni 100 parima töö autorid oma töid stendiettekannetena esitlema ja konkursi auhindade kätteandmine toimub õpilaste teadusfestivalil 12.–13. aprillil 2018 Tartus Eesti Rahva Muuseumis.

Maidu Varik, 15. november 2017

Kuigi võib arvata, et põhikoolilõpetaja edasise koolitee valikul ei ole infomessid kõige tähtsamateks mõjuriteks, on KG kindlasti kohal ka selleaastasel Tuleviku Kompassil.

Kõige paremini esindavad kooli loomulikult meie õpilased. KG messiboksis võtavad külalisi vastu õpilasesindus, robotiehitajad ja projektigrupi õpilased. Inspira huvikooli esindavad Cheeri tantsutüdrukud. Hiina keele ja kultuuriga aitavad huvilistel tutvuda meie hiina keele õpetajad.

Mai Rand, 14. november 2017

Pärimusmuusika aida kontsertide tuuri raames esinesid reedel, 10. novembril õpilastele ja tutvustasid pärimusmuusikat Eeva ja Villu Talsi.

Artikkel / Klassilood12.b vahva reis Itaaliasse
Marta Rõõm, 12.b klass, 14. november 2017

Reedel, 20. oktoobril algas Kuressaare Gümnaasiumis sügisvaheaeg. Sel ajal aga seadsid 12.b klassi õpilased oma pilgud Itaalia poole.

Anu Liik, 14. november 2017

Täna, 14. novembril tähistatakse maailmakuulsa Rootsi lastekirjaniku Astrid Lindgreni 110. sünnipäeva. Seetõttu on ka meie koolimajas kolme päeva jooksul veidi teistmoodi tegevusi.

Reportaaż / Klassilood7.c muljed osaluskohvikust
Arvajad pole veel jõudnud, aga lauad on valmis! / Grete MilpakNoored arvajad on vestlushoos! / Kaur Aaso
Käti Saar, 7.c klass, 13. november 2017

Meie käisime eelmisel neljapäeval osaluskohvikus, kus arutlesime erinevate teemade üle.

Ruth Jasmin, 13. november 2017

Puud annavad käest kätte tuult...

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii