üles
Neljapäev, 17. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

24. oktoober

Marta Rõõm, 12.b klass, 28. november 2017

Neljapäeval, 23. novembri õhtul oli Kuressaare Gümnaasium täis põnevust ja ootust – toimus Suur Teatriõhtu. Selle aasta teemal ''Mängult on päriselt!'' valminud näitemänge hindasid KG vilistlased ning traditsiooniline žürii. Sel aastal tegid noored tublit tööd ning konkurents oli väga tugev. Laval oli üheksa näidendit ja võis näha, kuidas klassid lavastasid täiesti erinevalt teatriõhtu teemat. Vahesketšid olid väga silmapaistvad ning meeldisid kõigile.

Marit Tarkin, 28. november 2017

Sünnipäev on elus üks ääretult armas ja ilus päev, mis kingib hulgaliselt emotsioone, viib kokku sõprade, pere ja lähedastega. Väiksena ootab hällilaps põnevusega kingitusi ja lõbusat sünnipäevapidu. Täiskasvanuna aga päevakangelane ise nii tähelepanu ei ootagi, ometi on sünnipäev omamoodi märk – ajamärk, elutee märk, meie tehtu ja eesootavate tegude üle arutlemise aeg ja loomulikult õnnitlemise ja kallistamise päev. Palju õnne, armas Maren, kogu koolipere poolt ja kingituseks ...

Eve Tuisk, 28. november 2017

Reedel, 24. novembril osalesid KG 9. klassid Kuressaare ametikoolis Oskuste Päeval, kus jaguneti kaheksasse töötuppa: kokk, väikelaevaehitaja, ehitaja, tarkvaraarendaja, juuksur, kujundaja, autotehnik ja restoraniteenindaja. Töötoas saadi ülevaade erialast ja osaleti praktilistes tegevustes.

Lelet Aavik-Part, 27. november 2017

19. Suure Teatriõhtu alguses meenutasid KG vilistlased enda kooliaegset teatrikogemust ja soovisid tänastele tegijatele oskust hinnata kooliteatri võlu.

Olle Arak, 27. november 2017

24.–26. novembril toimus Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses Euroopa suurim robotivõistlus Robotex 2017. Meie õpilaste loodud Lego sumo robotid olid võistlustules reedel ning pühapäeval esineti joonejärgimises.

Artikkel / Klassilood10.c esimene ühine klassiõhtu
Hedili Nõu, 10.c klass, 27. november 2017

25. novembri õhtupoolikul saime koolimajas kokku, et maha pidada oma esimene klassiõhtu ja selle käigus üksteist paremini tundma õppida.

Maidu Varik, 27. november 2017

12. klassi õpilastel oli hiljuti võimalus tutvuda lähemalt bioanalüütiku ja medõe erialaga. Noortejaamas toimunud virtuaalreaalses töötoas said osalised võimaluse asuda bioanalüütiku ja meditsiiniõe töövarjuks, kogedes nende igapäevast töökeskkonda. Töötoa praktilises osas prooviti nende ametite töövõtteid (pipeteerimine, preparaatide vaatamine mikroskoobis, bakterikolooniate uurimine, esmaabi andmine jms) professionaalide käe all.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 24. november 2017

Liisa Sall, 4.b klass. Astrid Lindgreni lasteraamatu "Karlsson katuselt" illustratsioon.

Marta Rõõm, 12.b klass, 24. november 2017

Grand prix 12.a ''Täna ei juhtu midagi''

Laureaadid11.a ''Reaalsuse silmapiir'', 12.b ''Rüperaal''

Lavastajapreemia 10.a ''Mõttemeister''

Eve Tuisk, 24. november 2017

Reedel, 17. novembril korraldatud kodutütarde ja noorkotkaste omaloomingupäeval Orissaares kuulutati aasta noorkotkaks juba teist aastat järjest KG noorkotkaste rühma kuuluv Otto-Endel Paakspuu.

Eve Tuisk, 24. november 2017

Viire Poopuu on Kuressaare Gümnaasiumi uus kooliteenistuja ujulas. Meie KG uuris, kes ta on ning kuidas on läinud sisseelamine uuel töökohal.

Eve Tuisk, 24. november 2017

Aili Aavik on Kuressaare Gümnaasiumi uus kooliteenistuja. Meie KG uuris, kes ta on ja kuidas tal läheb sisseelamine uuel töökohal.

Artikkel / Varia10.c Lerinix Ventspilsis
Ventspils IT Challenge 2017 / Olle ArakVentspils IT Challenge 2017 / Olle Arak
Eliisa Täht, Merilyn Tenno, Heleri Siinor, 10.c klass, 23. november 2017

15.–17. novembril käisime meie, 10.c klassi kolm rõõmsameelset neidu Merilyn, Heleri ja Eliisa, Ventspilsis IT challenge`il oma oskusi proovile panemas. Võistlusele saamiseks tuli teostada lühivideo ühiskonna parandamise eesmärgil ning kohapeal olid eraldi voorud oma IT oskuste demonstreerimiseks.

Anni Haandi, 23. november 2017

14. novembril oli meie kooli abituuriumil võimalus osaleda Euroopa Parlamendi simulatsioonimängus.

Gariina Kudritskaja, 11.b klass, 22. november 2017

7. novembril käisid 11.b klassi õpilased Saaremaa keskraamatukogus kirjanikega kohtumas. Lugejatega olid kohtuma tulnud viimase aasta jooksul uue romaani välja andnud autorid.

Artikkel / PersonaaliaIn Memoriam Ester Kuusik
Ave Jõgi, 22. november 2017

Eile õhtul andis Ester oma viimase kirjandustunni. Mulle. Privaatselt. Iseseisva tööna. Ja ma olin tubli õpilane. Nii palju luulet pole ma ammu enam lugenud.

Estrit ennast aga ei olnud. Enam. Päeval saime kurva teate tema lahkumisest.

Maria Vera Pšenitšnaja, 12.a klass, 22. november 2017

Neljapäeval, 16. novembril oli aula pikalt sagimist täis – toimusid ettemängud enne Suurt Teatriõhtut. Noortele tulid appi etendusi lihvima vilistlased Mihkel Vendel ja Kaisa Tooming, kes andsid häid näpunäiteid ja nõu, kuidas oma teatritükke paremini esile tuua ning mida parandada. Tegin lähemalt tutvust 31. lennu vilistlase ja loomemaastikul tegutseva Kaisa Toominguga.

Artikkel / Klassilood6.b klassiöö
Aija Lember, 6.b klass, 21. november 2017

Meie klassiöö toimus 3. novembril kohe pärast vaheaega algusega kell 20. Põnev öö sai alguse koos klassikaaslastega võimlas palli mängides.

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii