üles
Neljapäev, 17. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

24. oktoober

Artikkel / KlassiloodOotus
Anu Rand, 8. detsember 2017

Kuusepuud kõik ehtima,

kuusejalga sättima!

Karrad kuusele nüüd külge,

küünlaid panema siis tulge!

Meisterdasime küünlad kuusepuule ise. Mõnusat pühadeootust kõigile!

Lorena Voronov, 10.b klass, 8. detsember 2017

7. detsembri hommikul said sõprusklassid 1.c ja 10.b kooli aulas kokku, et koos lõbusalt aega veeta.

Arvustus / KlassiloodKui vaatasin neid maale ...
Kessu Hollo, 3.a klass, 8. detsember 2017

Kui vaatasin neid maale, tekkis mu sees talve- ja jõulutunne. Kaunid raagus puud seisid mu ees. Näha oli ka üht põõsast, kuhu olid tuulega kinni jäänud päkapikumütsid. Piltidel oli ka lund, kaunist ilusat lund. Et seda kõike näha, on tarvis sisemist rahu ja teravaid silmi. Minu klassis on need olemas.

Elena-Liis Lember ja Bret Nepper, 9.b klass, 7. detsember 2017

Kunstitunni raames osalesime noorte arhitektide konkursil „Minu unistuste linnaväljak“. See on neljandat korda toimuv üleriigiline ruumiteemaline ideevõistlus, kus põhikooli- ja gümnaasiumiõpilastel on võimalus mõelda kaasa ja pakkuda loovaid lahendusi linnaruumi kujundamiseks.

Marit Tarkin, 7. detsember 2017

Möödunud nädalavahetusel, 2.–3. detsembril toimus Kiili gümnaasiumis keskkoolide Eesti väitlusmeistrivõistluste esimene etapp. KGd esindas 2 tiimi koosseisus Karoliina Tammel, Rauno Rauniste, Kadi Pirn ja Gerly Ots, Rahel Kirs ja Richard Mõisaäär. Võistlus oli tihe ja tasavägine ja mõlemad tiimid suutsid parandada enda spiikripunkte ja väitluskogemust. Kokku osales üle 30 võistkonna erinevatest Eesti koolidest. Saarlaste osalust kommenteeris KG vilistlane turniiridirektor Ann Tarkin...

Uudis / ÕppetööToimuvad KoodiTunnid
Maidu Varik, 6. detsember 2017

4.–8. detsembrini toimuvat rahvusvahelist programmeerimist tutvustavat algatust Hour of Code / KoodiTund peetakse maailma suurimaks õppimise sündmuseks. Selle raames kutsutakse kõiki inimesi maailmas üles ühe tunni jooksul koodi kirjutama, et tunnetada, kui lihtne ja võimas programmeerimine on.

KoodiTundides osalevad ka KG õpilased. Tunnis mängitakse praktiliselt läbi üks programmeerimismäng, kõik osalejad saavad ka tunnistuse.

Merle Rekaya, 5. detsember 2017

5. detsembril kogunesid Kuressaare Gümnaasiumisse maakonna etlejad, et lugeda Lydia Koidula ja Paul-Eerik Rummo tekste. Maakonna parimad Mariliis Kivimägi ja Mart Truu esindavad 12. detsembril saarlasi Pärnus.

Ave Jõgi, 5. detsember 2017

Pidupäeva eel oli spordiosakonna juhataja Ülle Räim lahkesti nõus jagama meiega enda mõtteid mööduvatest aastatest ja tema enda tegevusest nendes. Koolipere soovib sünnipäevaks palju jaksu ja jätkuvat reipust, heade mõtete realiseerumist ja uute vahvate ideede tekkimist! Palju õnne!

Laine Lehto, 4. detsember 2017

Kuressaare Gümnaasiumis 26.–27. jaanuaril 2018 toimuva Eesti noorte lauljate konkursi Solistica eelvooru registreeris end rekordiliselt palju – 189 solisti. Otse lõppvõistlusele pääsevad neist Solistica 2017 esikolmikusse jõudnud lauljad. Laulude demosalvestusi saadeti Harjumaalt 46, Ida-Virumaalt 4, Jõgevamaalt 5, Järvamaalt 8, Lääne-Virumaalt 6, Põlvamaalt 6, Pärnumaalt 37, Raplamaalt 4, Saaremaalt 23, Tartumaalt 30, Valgamaalt 8, Viljandimaalt 19 ja Võrumaalt 3.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 1. detsember 2017

Hanna Kitt, 7.a klass. Kompositsioon ristuvate joontega "Liikumine".

Lotta Meet, 9.b klass, 1. detsember 2017

Esmaspäeval, 27. novembril toimusid Kuressaare spordihoones KG kergejõustikuvõistlused. Võistlustel osalesid meie kooli noored, igast klassist oli väljas kümme õpilast – viis tüdrukut ja viis poissi.

Tiia Kuusk, mõttespordi olümpiaadi koolipoolne kontaktisik, 1. detsember 2017

20.–23. novembrini toimus vabariikliku mõttespordi olümpiaadi I etapp, sel korral on osavõtjaid 68 koolist. Kuressaare Gümnaasiumi õpilased osalevad olümpiaadil neljandat korda. Sel aastal on meil võistlejaid jällegi kõikidest kooliastmetest, kokku 27 õpilast. Mängitakse nelja mõttemängu: malet, vene kabet, gomokut (viis ritta) ja sudokut. Võistlus on arvutipõhine ja toimub keskkonnas vint.ee.

Holger Nõgu, 10.a klass, 1. detsember 2017

24. novembril tähistasime KGs kadripäeva. Koolis on tavaks saanud, et ÕE suunab õpilasi osalema kõiksugustel tähtpäevadel. Seekord oli sündmuseks kadripäev. Nagu ikka läks üritus väga hästi ja asjad tulid ilusasti välja. Nii tantsuvahetundidest, mängudest kui ka võistlusest võeti osa. Kasutati ka julgelt ära fotonurka. Kostüümiauhinna võitsid Mariete Järvelaid, Loore Levisto, Rudolf Jürviste, Kenneth Ellermaa ja Robin Tuuling.

Meeldivat koostööd!

KG ÕE

Holger Nõgu, 10.a klass, 30. november 2017

22. novembril käisid meil oma koolist rääkimas Eesti Mereakadeemia tudengid!

Artikkel / Klassilood1.c klassi ootuste aeg
Inna Vann, 30. november 2017

Läheneb advendiaeg ... Igaühe südames on ootusärevus, sest päkapikud ju piiluvad. Et päkapikkudel oleks parem meid üles leida, meisterdasid 1.c klassi lapsed küünlalaternad.

Kaunist advendiaega kogu kooliperele!

Merle Rekaya, 29. november 2017

Täna, 29. novembril kell 18 on raadio Kadi eetris KG noortesaade "Rendez-vous" (kohtumine). Tänases saates räägib 12.a klassi näiteseltskond, kuidas valmib grand prix´vääriline etendus, sõna saavad Suure Teatriõhtu žüriiliikmed ja peakorraldaja Lelet Aavik koos Marit Tarkiniga. Saate panid kokku meediakursuse õpilased Kateriine Püüa, Maria Vera Pšenitšnaja ja Keneth Parbus. Toredat kuulamist!

Ebeliis Truu, 6.a klass, 29. november 2017

17. novembril käisid paljud klassid, sealhulgas ka meie 6.a, keskraamatukogus lastekirjanik Ilmar Tomuskit kuulamas, kus ta rääkis oma raamatutest ja kõigest muust.

Marit Algo, 8.c klass, 29. november 2017

16. novembril oli üle-eestiline töövarjupäev, millega seoses saavad noored varjutada töötavaid inimesi. Aastal 2017 pidi olema valitud varjutatavaks Kuressaare Gümnaasiumi vilistlane, kuna sel aastal on Kuressaare Gümnaasiumi 40. sünnipäev. Sellega seoses käisid 8.c klassi tüdrukud Marit Rohulaid ja Marit Algo varjutamas Saaremaa Piimatööstuse AS söökla perenaist Siirit, kes on KG 12. lennu vilistlane.

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii