üles
Neljapäev, 17. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

24. oktoober

Artikkel / KlassiloodEga tali taeva jää!
Ülle Jasmin, 25. jaanuar 2018

1.b klassi õpilased joonistasid talvist metsa. Usume vanasõna, et ega tali taeva jää!

Maidu Varik, 24. jaanuar 2018

Megaaju 3. voorus olid parimad 11.c ja 6.b võistkonnad ning seetõttu muutus väga pingeliseks ka esikohaheitlus. Senini kindlat liidrikohta hoidnud õpetajate võistkonnad ei saa end oma positsioonil nii kindlalt tunda. IV voor toimub 24. jaanuaril. Lisaks tavapärasele Meie KG küsimusele on sel aastal loomulikult suurem tähelepanu ka Eesti ja meie kooli juubelil.

Endel Tustit, 24. jaanuar 2018

Laupäeval ja pühapäeval toimusid Lasnamäe kergejõustikuhallis Eesti meistrivõistlused seitsmevõistluses U-14 ja U-16 vanuseklassidele. Kuressaare Gümnaasiumist olid võistlustules Karl Berens 6.a klassist ja Jasper Haamer 7.b klassist. Karl võistles U-14 ja Jasper U-16 vanuseklassis.

Merle Rekaya, 23. jaanuar 2018

Solistica on kohe-kohe algamas. Tuleb kolm erinäolist kontserti Kuressaare Gümnaasiumi suurepärase aura ja hõnguga saalis. 99 aastat tagasi lehekuul kirjutas Henrik Visnapuu:

„See aasta tuleb kevad teisiti,

Tiu-tiu! Ja teisiti, see aasta teisiti,

Ja kevad teisiti ja tuleb teisiti,

Tiu-tiu! Ja teisiti ja hoopis teisiti.”

Merle Rekaya, 23. jaanuar 2018

Esmaspäeva, 22. jaanuari õhtul toimus KG aulas meeleolukas sündmus – eelkooliealiste laste kontset. Saal oli täis vanemaid, vanavanemaid ja õdesid-vendi. Kõige tähtsamad esinejad istusid saali esimestes ridades, jälgides tähelepanelikult kaaslaste esinemisi, vajadusel kaasa tantsides ja lauldes. Kui enda esinemisjärjekord kätte jõudis, siis lavale mindi ikka jooksuga.

Marit Tarkin, 23. jaanuar 2018

Reedel, 19. jaanuaril olid koolis külas KG 37. lennu vilistlased Morten Mägi Ravn ja Mirjam Tenno. Kuna parajasti oli algamas 5.c klassi eesti keele tund, siis mis oleks veel põnevam, kui õppida reedel meie vilistlaste käe all. Täpselt nii klassis 305 juhtuski ...

Uudis / ÕppetööAlustab ettevõtlusõpe
Grete Põldemaa, 23. jaanuar 2018

25. jaanuaril kell 13 ja 15 alustab ruumis 404 praktiline ettevõtlusõpe ruumis 404. JA Eesti Õpilasfirma programmi juhendavad Kuressaare ametikooli õpetajad, kes on selle programmiga oma koolis juba aastaid tegelenud. Valikaine on tegus: toimuvad ettevõtjatega kohtumised ja ettevõtete külastused.

Holger Nõgu, 10.a klass, 23. jaanuar 2018

Klemm ja meie kooli teine robootikatiim Mõlk võtsid osa 14. jaanuaril toimunud Tallinna Laagri kooli FLL Põhja-Eesti II poolfinaalist. Võistlusel saavutasime väga head tulemused. Klemmiga tulime me teiseks ja jõudsime väga kergelt edasi finaali. Samuti jõudis ka Mõlk edasi finaali, ehkki see oli nende jaoks esimene võistlus. Lootused on suured ka finaali jaoks ja kuna nüüd on kauem aega ette valmistada, jõuame palju asju lisada ja täiendada.

Eve Tuisk, 22. jaanuar 2018

Reedel, 19. jaanuaril tunnustati Kuressaare kultuurikeskuses 2017. aasta tublimaid. Tiitli "Aasta tegu hariduses" pälvis Saare maakonna hariduskonverents "Merest kantud tarkus", mida korraldas Kuressaare Gümnaasiumi koolituskeskus Osilia. Palju õnne!

Artikkel / KlassiloodToimekad neljandikud
Jõulupidu / Kristel PajuKelgumäel / Kristel PajuKG sisekergejõustik / Kristel Paju
Anette Kuusk, 4.a klass, 22. jaanuar 2018

4.a tegus poolaastalõpp sisaldas nii tonte, sporti, teadust kui ka koosveedetud õhtuid.

Artikkel / Klassilood1.a jäljed lumel
Stevelin Tamm, 22. jaanuar 2018

Enam ei taha olla lumeta, 

tule, lumi, meid valgeks lumeta! 

Siis on lastel hea hanges tatsuda, 

peoga tõsta, keelega katsuda. 

Väikesed jäljed on lumes kassidel, 

suured jäljed Ottidel, Jassidel. 

Veel suuremad issidel ja emmedel, 

kõige suuremad lumememmedel! 

                            Jaan Kaplinski

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 19. jaanuar 2018

Eleri Alas, 9.a klass. Eesti noorte lauljate konkurssi kujutav töö rahvusliku rukkilillega.

Ave Jõgi, 19. jaanuar 2018

Meie kooli ujulas toimetab juba mõnda aega alati osavõtlik ja kohusetundlik ujulatöötaja Erika Saat. Enda 60. sünnipäeva eel oli ta nõus meiega koos mõtisklema vanuse ja juubelisünnipäevade teemal.

Eve Tuisk, 19. jaanuar 2018

Täna, 19. jaanuaril mängivad KG aulas Saaremaa 6.-9. klasside õpilased korvpalli. Esindatud on KG, Tornimäe, Lümanda, Muhu ja Orissaare meeskonnad. KG võistkonna treener on Sander Suurhans, abitreener vilistlane Ago Oll. Mänge vilistab Gabriel Sepp. Pöidlad pihku!

Merle Rekaya, 17. jaanuar 2018

Tänavuaastane II kooliastme teatripäev Suur Uba keskendub Ellen Niidu loomingule. Ellen Niidu eriline meisterlikkus ja anne avaldub tema loodud lasteluules. Ta loob oma lugudega just sellise paiga, kus lastele meeldiks olla. Ellen Niidu tohutu pagas oma lugudega annab valiku igale maitsele: seal on rõõmu, naeru, lusti ja mängu, vahel isegi pahandusi ja jonnijuttu.

Raido Kahm, 16. jaanuar 2018

Kuressaare Gümnaasiumis alustas füsioterapeudina tööd 32. lennu vilistlane Elo Jõgi.

Ave Jõgi, 12. jaanuar 2018

Kui kolleegidega lõunalauas õpetaja Erna Metsa lähenevast juubelist juttu tegin ja kohe siit ja sealt igasugu "vimkaga" lookesi tulema hakkas, sain enda arvamusele kinnitust, et tegu on õpetaja-legendiga, keda mäletatakse ja tsiteeritakse aastaid peale kooli lõpetamist. Seda juubelilookest kirjutama asudes ja tema isiklikku toimikut sirvides mõistsin, et see tegevus nõuaks juba valgeid kindaid!

Eve Tuisk, 12. jaanuar 2018

Muusikaõpetajate kutsel on KG juubeliaastal oodata kooli igas kuus muusikutest vilistlasi. Teisipäeval, 9. jaanuaril esinesid gümnasistidele Teele Viira 29. lennust ja Kusti Lemba 30. lennust. Pärast meeleolukat kohtumist oli Teele meelsasti nõus rääkima oma tegemistest ja kogemustest ka Meie KG-le.

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii