üles
Neljapäev, 17. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

24. oktoober

Heleriin Lopp, 12.b klass, 9. veebruar 2018

Heleriin Lopp: "Meie kõik siin ilmas oleme, käime oma rada, otsime jälge, mida mööda edasi minna. Me läheme ära, me tuleme tagasi. Iga inimese südamesse jääb just see, mis ta ise tahab, et sinna jääks."

Artikkel / Klassilood2.c klassi memmed
Katrin Kannik, 9. veebruar 2018

2.c klassi lumememmed paberil said seekord sellised vahvad. Tore, et nüüd saab memmesid ka õues meisterdada.

Elise-Maria Trei ja Paula Nõmme, 8.a klass, 8. veebruar 2018

Täna hommikul ärkasime nagu igal teiselgi hommikul 7.30 ja tegime veel viimased viimistlused oma toa korrastamisel ning harjutasime oma kitarri-lauluesitust. Esitasime asjakohast "Vana klaverit". Peale söömist läksime suusamägesid vallutama. Õues oli mõnus ilm – päike paistis ning temperatuur polnud ei liiga külm ega liiga jahe. Lund sadas. Muidugi oli täna suusatamine juba rohkem käpas kui eile ning kõrgete puude all liuglemist sai rohkem nautida.

Merle Rekaya, 8. veebruar 2018

Teisest poolaastast töötab Kuressaare Gümnaasiumis muusikaõpetajana Anita Kangur. Meie KG tundis huvi tema tegemiste vastu.

Uku Timm, 11.c klass, 8. veebruar 2018

Uku Timm: "1980. aastate lõpp saabus meile kui kevadine vihm lillele. Püüdsime kinni esimesed soojust andvad päikesekiired, mida olime oodanud terve igavikupikkuse külma talve, ning hakkasime tõusma mullast ja kiirelt virguma."

Marit Tarkin, 8. veebruar 2018

Juba sel nädalavahetusel, 10.–11. veebruaril toimub keskkoolide vabariiklik II väitlusetapp Lähte gümnaasiumis. KGd esindavad kaks tiimi, koosseisus Rauno Rauniste, Gerly Ots, Richard Mõisaäär ja Ketli Rihkrand, Kirsika Rahu ja Eliisa Täht. Meistrivõistlustel osaleb ka Karoliina Tammel, kes sel turniiril õpib juba meie vilistlase Ann Tarkini juures turniiridirektori ametit. Homme kell 14.45 ootame kõiki huvilisi klassi 305 vaatama väitluseelvooru.

Anni Liisi Lauk ja Marit Algo, 8.c klass, 7. veebruar 2018

Teine päev suusalaagris algas hommikul umbes kell 7, kui kõik ärkasid ning hakkasid oma tubasid toakontrolli jaoks korda tegema. Peaaegu kõik said oma tubade eest maksimumpunktid. Maksimum ei tähenda aga peaaegu kunagi seda kõige viimast piiri. Igal toal oli võimalik teenida boonuspunkte, esitades etteasteid või pakkudes küpsist või mis iganes pähe tuli. Ühes toas mängiti isegi kitarri.

Melani Raamat, 12.c klass, 7. veebruar 2018

Melani Raamat: "Hinnakem seda, mis meil on, hoidkem Eesti lippu auga kõrgel ning ärgem põgenegem probleemide ja raskuste eest."

Annely Oolup, 7. veebruar 2018

Meie kooli võrkpallurid võitsid Saaremaa koolinoorte meistrivõistlustel võrkpallis 7.–9. klasside arvestuses I koha ja seda nii neidude kui noormeeste arvestuses! Neidude võistkonda kuulusid Marie Puust, Mia Muru, Kätriin Põld, Maria-Aleksandra Käesel, Katrin Teng, Geidi Tasane, Annabel Metsalu ja Kätriin Allik. Noormeeste võistkonnas mängisid Egert Andrejev, Tanel Tool, Tanel Raamat, Gerdo Pool, Andree Goidin, Marcus Puust, Mart Vahter, Martin Rosljuk ja Kaspar Lest.

Gerta Nurk, 7. veebruar 2018

3. veebruaril toimus Saaremaa Ühisgümnaasiumis 6.–12. klassi õpilastele bioloogiaolümpiaadi maakondlik voor. Olümpiaadil osales maakonna erinevatest koolidest 105 õpilast.

Artikkel / Klassilood3.a klassi olümpia
3.a olümpia / Kristina Mägi3.a olümpia / Kristina Mägi3.a olümpia / Kristina Mägi
Kessu Hollo, 3.a klass, 6. veebruar 2018

Ülemöödunud pühapäeval toimus 3.a klassi olümpia, kus osalesid klassi lapsed ja ka nende vanemad ning õed-vennad. Olümpia korraldasid lapsevanemad Pille Valdmets ja Maris Rebel.

Madli-Maria Naulainen, 6. veebruar 2018

Meie kool kingib Eestile mõtlevad noored. Kõik 9.–12. klassi õpilased said ülesandeks luua kõne Eesti sünnipäevaks. See ei olnud lihtne ülesanne, andsite meile sellest märku. Teame, et see ei olnud lihtne. Aga teame ka, et meie koolis õpivad mõtlevad noored, kes on väljakutseteks valmis. Usume teisse. Ja nii need kõned valmisid. Kokku sai aukartustäratav hulk häid mõtteid, mida alljärgnevalt ja ka kogu veebruarikuu jooksul Meie KG vahendusel jagada tahame.

Jaanis Kannik, 10.a klass, 6. veebruar 2018

Jaanis Kannik: "Meie ilmad ei ole kõige soojemad, aga selle kompenseerib eestlaste tugev olemus ja soe süda."

Reportaaż / Sport1. päev suusalaagris
Irene-Liis Saar ja Meeli Kombe, 8.b klass, 6. veebruar 2018

Kätte on jõudnud Kuressaare Gümnaasiumi 8. klasside 14. suusalaager, mis on meie koolil suureks traditsiooniks saanud.

Anu Saabas, 6. veebruar 2018

Alates veebruarist toimub järelevastamine kolmel päeval nädalas.

Gert Lutter, 5. veebruar 2018

Vaata Kuressaare Gümnaasiumi ja Inspira õpilaste esinemisi Eesti noorte lauljate konkursil Solistica 2018!

Artikkel / ÕppetööKas naeruta saab elada?
Marit Tarkin, 5. veebruar 2018

Laupäeval, 3. veebruaril külastas 5.c klass koos sõpradega nukuteatrit, kus etendus näitemäng "Timm Thaler ehk Müüdud naer" meie kooli vilistlase Mihkel Vendeliga peaosas. Etendus oli eelmise aasta populaarseim etendus Nukus ja sellega oleme 100% nõus, sest rollilahendused olid head, lavakujundus põnev ja etendus tempokas ja sügava sisuga. 5.c klass mõtiskles kirjandustunnis nähtu üle. Loe täpsemalt ...

Arvamus / ÕppetööEV100: Saja-aastane Eesti
Merzeede Liis Ork, 9.a klass, 5. veebruar 2018

"Olen uhke, et jagan Eestit nii paljude heade inimestega. Inimestega, kes näevad sõpra naabris või võõras, kes juhtub teel vastu tulema, kes ulatavad abikäe seal, kus seda vaja, kes on heatahtlikud ka siis, kui neil endil elu kõige roosilisem ei ole olnud."

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii