üles
Kolmapäev, 16. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

16. oktoober

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

Raido Kahm, 22. veebruar 2018

Käesoleva aasta jaanuarikuust alates lisandus Kuressaare Gümnaasiumi õppekavasse merendusõpe.

Elari Orb, 12.c klass, 22. veebruar 2018

Elari Orb: "Miks targad riigipead lubavad kord üht ning teine hetk räägivad vastupidist juttu? 21. sajandi algusest on poliitikud lubanud silda ning see teema on aastakümneid olnud aktuaalne, kuid siiani pole suudetud ühtegi ideed ellu viia."

Arvamus / VariaArhiivinurk I
Gert Lutter, 21. veebruar 2018

Meie kooli peatselt saabuva 40. juubeli puhul avaldame igal nädalal kooli arhiivist pärineva foto, millelt huvitavat uudistamist leiavad loodetavasti kõik kooliga seotud inimesed. Ja mis sobiks esimeseks valikuks paremini kui mitte esimene foto koolist – 1. septembri avaaktus uue koolimaja ees 1978.

Tiiu Smidt, 21. veebruar 2018

24. veebruaril on koolimaja suletud. Ilusat Eesti Vabariigi aastapäeva!

Grete Salumägi, 12.a klass, 21. veebruar 2018

Grete Salumägi: "Meil eestlastena on nii palju, mille üle uhkust tunda ja rõõmu, et elame heas riigis. Meil on imeline loodus, kus härmas kuuseokkad vahelduvad õitsvate krookustega ja suvine soe päike mängeldes külmataadiga ja värviliste lehtedega koostööd teeb. Saame olla õnnelikud, et palju puhast loodust on säilinud ja Eesti kõik saared oma erilise kultuuriga inimesi juurde tõmbavad."

Artikkel / KlassiloodPalju õnne, armas Eesti!
Inga Engso, 21. veebruar 2018

Eestil sünnipäev on tulemas ...

Uudis / ÕppetööTeateid matemaatikaradadelt
Raido Kahm, 20. veebruar 2018

Käesoleva kuu algul kogunesid 5.–7. klasside matemaatikahuvilised üle Saaremaa Kuressaare Gümnaasiumisse, et panna oma võimed proovile võistlusel NUPUTA.

Laine Lehto, 20. veebruar 2018

Laupäeval, 17. veebruaril toimus Kuressaare muusikakoolis üleriigilise muusika aineolümpiaadi maakondlik voor. KG-st osales põhikooli vanuseastmes 7.b klassi õpilane Thomas Hendrik Liiv (juhendajad Helle Rand, Laine Lehto ja Lolita Äär), kes saavutas tubli 3. koha. Palju õnne!

Arvamus / ÕppetööEV100: Paeluv on see jõud
Jade Marie Laido, 10.a klass, 20. veebruar 2018

Jade Marie Laido: "Number 100 ei tähenda ju tegelikult eriti midagi, vaid lihtsalt ühte järjekordset põhjust, mida tähistada. Loomulikult tuleb Eesti 100 meie riigile igati kasuks – saame välismaal palju reklaami ning ehk murrame veidi oma stereotüüpigi, lisaks meelitame Eesti pinnale uusi turiste meie firmadele kasumit jätma. Kui aga soovime tähistada oma rahvuslikku ühtsust, siis selleks ei ole vaja numbrit 100."

Lõbus laagrilõpupilt / erakoguLaager on korda läinud! / erakogu
Ülle Räim, 19. veebruar 2018

... andis kaheksandikele viiepäevase laagri vältel hulgaliselt erinevaid emotsioone – üllatusi, hirmu, viha, nalja, naeru, kurbust ... Ka kõige negatiivsemad tunded muutusid väsimuse ja eneseületamiste järel kustumatuteks muljeteks. 94,4% vastanutest leidis, et nende suusatamise oskus paranes.

Ülle Räim, 19. veebruar 2018

Harva esinev vaatepilt, kus nii ujulas kui ka võimlas on vaikus ja tühjus. Sagimine on koondunud suusabaasi, kus enne kehalise kasvatuse tundi on hulgaliselt noori inimesi. Õpetajad ulatavad oma abikäed, et leida tundi minejale jalga nii sobiv suusapaar kui ka kepid.

Lotta Meet, 9.b klass, 19. veebruar 2018

Lotta Meet: "Me tegelikult ei mõtle vabadusele, me peame seda iseenesest mõistetavaks, ei oska seda väärtustada – me ei tea vabaduse väärtust."

Maria Koppel, 16. veebruar 2018

Neljapäeval, 15.02 toimus Salme rahvamajas juba järjekorras 5. maakondlik Jäljendusvaadend. Jäljendusvaadendile pani aluse Aste Klubi juhataja Triino Lest. Nimelt olevat tal tulnud idee, et kui kõik koolid korraldavad Playbacki, siis võiks ka maakonnas ühiselt korraldada ürituse, kus parimad omavahel võistelda saaksid.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 16. veebruar 2018

Joosep Rand, 9.b klass. Kalligramm – mäng tähtedega. "Mu isamaa, mu õnn ja rõõm ..."

Sander Berens, 10.a klass, 16. veebruar 2018

KGd peetakse enamasti kooliks, kus õpilastel lastakse tegeleda oma loomingulise poolega ja põhirõhk ei ole õppimisel. Uurisin intervjuu alustuseks kooli külastanud vilistlaselt muusikult Margus Vaherilt, mida tema sellest mõttest arvab. Margus oli mõttega päri ja lisas: "Kui ma meenutan 15 aasta tagust aega, kui ma kooli lõpetasin, siis oli see juba tol ajal nii. Tundub, et see energia, loomingulisus ja vaba mõtlemine ning julgustamine teha midagi piiridest väljaspool on siiani säilinud."

Victoria Rosing, 9.a klass, 16. veebruar 2018

Victoria Rosing: "Me täname Eesti rahvast, teid, kes te lasite meil sündida vabasse riiki. Me oleme tänulikud, et võitlesite Eesti nimel mitmetes sõdades ja mitmete võõrvõimude vastu, et saaksime sündida sinimustvalge lipuga riiki. Me oleme tänulikud, et saame öelda: oleme eestlased."

Holger Nõgu, 10.a klass, 15. veebruar 2018

Playbackil osales väga palju vapraid ja tublisid õpilasi. Kõigil olid erinevad ja omamoodi head esitused. Tulemused olid järgnevad:

Artikkel / KlassiloodKollase koera aasta algab täna
Raina Rääp, 15. veebruar 2018

2.b klassi lapsed soovivad kogu kooliperele ilusat KOLLASE KOERA aastat!

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii