üles
Kolmapäev, 16. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

16. oktoober

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

Uudis / ÕppetööTantsuline kingitus Eestile
Youtube video!Galerii!
Raido Kahm, 8. märts 2018

7. märtsil seadsid paljud õpilased teise vahetunni ajal sammud aula poole, et teha Eestile juubeli puhul üks tore kingitus – üheskoos tantsimine. Mis saaks olla veel parem?

Eve Tuisk, 7. märts 2018

KG35 toimkond kuulutas välja konkursi KG Uhkus, et tunnustada inimesi, kes on meie kooli oma tubli töö ja abiga aidanud. Järgmine KG Uhkus antaksegi välja sel aastal Kuressaare Gümnaasiumi 40. juubelil.

Ettepanekuid seekordseks aunimetuse andmiseks ootame hiljemalt neljapäevaks, 29. märtsiks kõikidelt Kuressaare Gümnaasiumiga seotud inimestelt – nendeks võivad olla õpilased, vilistlased, õpetajad, lapsevanemad, organisatsioonid.

Arvamus / VariaArhiivinurk III
Gert Lutter, 7. märts 2018

Selle nädala arhiivinurk keeras ajanupu veidi ettepoole ja valis välja natuke uuema aja foto.

Käes on 2005. aasta juuli ja veel viimaseid kordi saab armsasse koolimajja siseneda läbi nende ammu tuttavaks saanud roheliste uste ...

2005. aastal sündinud lapsed aga on juba 6. klassis!

Malle Tustit, 6. märts 2018

14. märtsil kell 14 korraldame kooli aulas suure keelepäeva viktoriini. Osalema on oodatud neljaliikmelised võistkonnad kõikidest klassidest esimesest kuni kaheteistkümnendani. Küsimuste valdkonnad on emakeel, kultuuri- ja kirjanduslugu.

Eve Tuisk, 6. märts 2018

Jaanuarikuus tähistanuks A. H. Tammsaare oma 140. juubelit. 11.b klass mõtiskles, kas ja kuidas tänapäeva noored Tammsaare loomingut mõistavad. Arvamusi oli erinevaid.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 2. märts 2018

Helerin Kull, 8.a klass. "Eesti 100."

Eve Tuisk, 2. märts 2018

Kuressaare Gümnaasiumi viis tegusat noort alustasid KG meediaringiga. Silver Vahsteini sõnul on nende eesmärk edasi anda kooliga seotud sündmusi ja teemasid noortepärasemas võtmes. Meediaringi noored loodavad edaspidi hakata videoid avaldama igal nädalal.

Maidu Varik, 28. veebruar 2018

Esmaspäevast reedeni toimub Kuressaares Nordplus programmi koostööprojekti "Global Learning Power" kokkusaamine. Projekti partneriteks on Kalundborgi High School (Taani), Borgarholtsskoli Comprehensive Secondary School (Island), Porvoo International College (Soome), Madona Keskkool (Läti) ja Kuressaare Gümnaasium.

Käesoleva kohtumise alateemaks on kvaliteetne haridus. Koostööpäevade jooksul toimuvad praktilised töötoad ja arutelud, aga tutvutakse ka Kuressaare huviväärsustega.

Arvamus / VariaArhiivinurk II
Gert Lutter, 28. veebruar 2018

Arhiiviraamatut lehitsedes jäi toimetusele silma üks huvitav 8. lennu foto. Mitu KG töötajat (või tuttavat) leiad fotolt sina?

8. lend lõpetas aastal 1986.

Eve Tuisk, 27. veebruar 2018

Alles mõni aeg tagasi kirjutasime Meie KG-s sellest, et Kuressaare Gümnaasiumis lisandus õppekavasse merendusõpe. Meie rõõmuks kajastas seda uudist eile ka ERR, kui "Aktuaalses kaameras" läks eetrisse Margus Mulla ülevaade antud teemast.

Madli-Maria Naulainen, 26. veebruar 2018

Eesti päeval mängisid õpilased klassijuhatajatunnis läbi viktoriini, milles oli küsimusi nii Eesti kui meie kooli kohta. Parimad Eesti tundjad alljärgnevalt.

Artikkel / KlassiloodVastlarõõm
Uus tehnika - "kiletamine" / Merilyn TennoPärast värskes õhus toimetamist maitsevad pirukad hästi / Merilyn Tenno
Eliisa Täht, 10.c klass, 26. veebruar 2018

Reedel, 16. veebruaril käisime 10.c klassiga vastlaliugu laskmas. Kaasa tuli ka õpetaja Maren ja mõned väikesed sõbrad 1.b klassist. Kellelgi ei jäänud süda külmaks. Sellist üritust kordaks veelgi.

Arvamus / ÕppetööEV100: Luuletused Eestile
Madli-Maria Naulainen, 24. veebruar 2018

Mis maa see on, see Eestimaa? KG õpilased kirjutasid luuletusi Eestist. Nendest andsime välja väikese kogumiku. Sada mõtet, sada tänu, sada aastat! Täna on meie kõigi sünnipäev. Palju õnne, armas Eesti!

Uudis / VariaHakkasime sättima!
Youtube video!Galerii!
Eve Tuisk, 23. veebruar 2018

Kuressaare Gümnaasiumis on täna pidupäev. Tähistasime pidulike aktustega vabariigi sünnipäeva. Suur aitäh kõikidele kõnelejatele, lauljatele, tantsijatele, aktuse juhtidele, juhendajatele ning kogu korraldustoimkonnale. Väärikat vabariigi aastapäeva tähistamise jätku!

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 23. veebruar 2018

Jette Tiitus, 3.a klass. "Palju õnne, kallis Eesti!!!"

Merle Tustit, 23. veebruar 2018

Kallid koolikaaslased ja õpetajad!

Eesti saab 100-aastaseks ja 100 on väga suur arv. Oleme kõik koos uhked Eesti riigi, imelise looduse ja Eesti toredate inimeste üle. Meil on laulupeod ja tantsupeod, kus on toredad tantsijad ja lauljad. Meil on ilus lipp ja armas kodumaa. Palju õnne, Eesti!

Kõne koostas 3.b klassi õpilane Maria Pae dirigent ja helilooja Rasmus Puuri e-külalistunnis.

Kaunist Eesti Vabariigi sünnipäeva meile kõigile soovivad 3.b klassi õpilased!

Karl Jakob Toplaan, 12.a klass, 23. veebruar 2018

Karl Jakob Toplaan: "Hoidke rändrahnu tuule ja vihma eest, hoidke Eestit ida ja lääne eest, et rändrahnu juurdunud riik ei mureneks, vaid 100 asemel võiksime näha ka numbrit 200, 300, 400 ...

Taastage seda, mis meil on olnud, hoidkem seda, mis meil on, ja ärge laske tulla sellel, mis ei ole Eesti!"

Artikkel / KlassiloodSaime sõpradega kokku
Sõbrad / Sirje MehikSaime sõpradega kokku / Sirje Mehik
Linda Männik, 3.a klass, 22. veebruar 2018

Esmaspäeva pärastlõunal toimus 1. korruse koridoris tore pidu. Kokku said sõbrad 3.a, 3.d ja 12.a klassist. Peo korraldasid 3. klasside õpilased.

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii