üles
Kolmapäev, 16. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

16. oktoober

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

Eve Tuisk, 9. aprill 2018

Kui Laura-Liisa 10 aastat tagasi KG lõpetas, tahtis ta kindlasti ajakirjanikuks saada. Aga läks hoopis nii, et ta sattus programmi Noored Kooli ja sealt edasi juba hoopis teises suunas – endalegi pisut ootamatult sidus ta end lastega.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 6. aprill 2018

Jete Krupinš, 2.b klass, "Minu kodu Saaremaa!"

Maria Koppel, 6. aprill 2018

Traditsiooniliseks kujunenud õpilasvahetus Kuressaare koolide vahel toimub sel aastal 17.–19. aprillil. Vahetusse lähevad KG ja SÜGi 7.–11. klasside õpilased. Õpilasvahetuse korraldamise eesmärk on võimaldada põhi- ja keskkooliõpilastel tutvuda naaberkooli tegemistega.

Rauno Rauniste, 11.a klass, 5. aprill 2018

Kolmapäeval, 4. aprillil oli KGs külas haridus- ja teadusminister Mailis Reps. Riigigümnaasiumi lepingu allkirjastamisega seoses Saaremaal olnud minister külastas kohalikke haridusasutusi. Meie armas, nüüd ametlikult viimaseid aastaid gümnaasiumina tegutsev Kuressaare Gümnaasium oli üks neist. Ministri tiheda ajakava tõttu, mille kohaselt ta päeva jooksul lisaks KGle veel kolme Saaremaa kooli külastas, tuli kogu visiit mahutada tunni aja sisse.

Maidu Varik, 5. aprill 2018

Esimesse klassi astujad said 4. aprillil osa järjekordsest avastusretkest, mida korraldasid Teadusmaa projektigrupi õpilased.

Teadus-padjaklubi otsesaates said osalejad näha, kuidas keemia- ja füüsikateadmised aitavad põnevaks muuta ka tavalist pidu, samuti prooviti koos vanematega selgeks saada taiji põhiliigutused. Järgnenud töötubades sai kaasa lüüa robotite jalgpallis, uurida lähemalt hologramme, panna iPadi abil oma pildid elama ning teha tutvust ka Hiina kunstiga.

Marit Tarkin, 5. aprill 2018

KG väitlusklubil ja kõigil väitlejatel on põhjust rõõmu tunda, sest 2017./2018. õppeaasta arvestuses oleme vabariigis kaheksandal kohal. Koolid järjestatakse kolme toimunud üleriigilise meistrivõistluse põhjal, arvestades osalejate arvu koolist ja võitude arvu. Meie kooli suures võidus on "süüdi" tublid väitlejad Rauno Rauniste, Karoliina Tammel, Kadi Pirn, Gerly Ots, Richard Mõisaäär, Hanna Tammel, Aleksander Lember, Ketli Rihkrand, Rahel Kirs, Kirsika Rahu ja Eliisa Täht.

Arvamus / VariaArhiivinurk VII
Gert Lutter, 4. aprill 2018

Sellenädalane arhiivinurk avab ukse meelelahutuse peadpööritavasse maailma – ja milline vaade meile sealt avaneb!

Õpetajate bändi Mula Maker jõulupeo peaproovi on kogunenud uudistama suured ja väikesed fännid. Kas tunned kõik ära? Vihje: kõige väiksema fänniga sellel fotol on Meie KG teinud intervjuu!

Tegemist oli õpetajate bändi esinemisega õpilaste jõulupeol ja aasta oli 1999.

Gert Lutter, 4. aprill 2018

Koos direktor Toomas Takkise, õppealajuhataja Maidu Variku ja Saaremaa valla haridus- ja noorsootööosakonna juhataja Raivo Peetersiga külastati 3.a klassi programmeerimistundi, vaadati, kuidas läheb hiina keele õppijatel, kellega koos raamatukogus ka pilti tehti, ning piiluti sotsiaalpedagoog Piret Tenno juhtimisel ka meie harmooniatuppa.

Pikem lugu õige pea Meie KGs!

Eve Tuisk, 4. aprill 2018

Eile, 3. aprillil SÜGis korraldatud vendade Liivide etluskonkursil pälvis Lotta Meet (9.b) laureaaditiitli ja Lisa-Martina Jäe (9.b) eripreemia. KGd esindasid konkursil väärikalt veel Elise-Maria Trei (8.a) ja Hanna Tammel (11.a). Palju õnne, tublid etlejad!

Madli-Maria Naulainen, 3. aprill 2018

Märtsi lõpus said kaks meie kooli 5. klassi õpilast võimaluse viibida Erasmus+ õpilasrände projekti raames Leedus Šiauliais. Keeleõppe ja kultuurilise elamuse saamise nimel ööbisid õpilased kohalikes peredes ja suhtlesid nendega inglise keeles. Lisaks õppetööle, mis toimus kohalikus põhikoolis, said õpilased osa ka kultuuriprogrammist, külastades erinevatel päevadel erinevaid kohalikke asutusi või vaatamisväärsusi.

Artikkel / Klassilood2.c kevadekiisud
Katrin Kannik, 3. aprill 2018

Õues ilmad veel vilud on,

pajukiisud just nüüd kõige armsamad on ...

Artikkel / KultuurSuur Uba 2018 videod
Youtube video!Galerii!
Gert Lutter, 2. aprill 2018

Vaata uuesti oma klassi või lemmiku esinemist II kooliastme teatripäeval Suur Uba 2018!

Videod pani kokku Arvi Tanila.

Laine Lehto, 2. aprill 2018

Pühapäeval, 1. aprillil selgusid saate „Eesti otsib superstaari” lohutusvoorus neli viimast finalisti. Publikuhääletuse tulemusena pääses finaali ka KG 10.a klassi neiu Merilin Mälk, kes esitas Ott Leplandi laulu „Tunnen elus end”. Palju õnne Sulle, armas Merilin!

Urve Aedma, 2. aprill 2018

2. aprillil, maailmakuulsa muinasjutuvestja Hans Christian Anderseni sünnipäeval, tähistatakse rahvusvahelist lasteraamatupäeva.

Lasteraamat on imeline jõud, mis võimendab väikese inimese suurt soovi ja võimet olemas olla. Julgust elada.

Raamatus on väike alati suur – just nüüd, mitte alles täiskasvanuna.

Raamat ootab Sind, leia ta üles.

Annely Oolup, 2. aprill 2018

Neljapäeval, 29. märtsil toimus järjekordne võistlussarja "10 olümpiastarti" maakondlik etapp. Tüdrukute aladeks olid seekord kõrgus- ja kaugushüpe, noorematel poistel kaugushüpe ja kuulitõuge ning vanemad poisid võistlesid kõrgushüppes ja kuulitõukes.

Grete Pihl, 2. aprill 2018

Reedel, 23. märtsil toimus 4.b klassi õpilastele orienteerumismäng "KG 40". Mängu korraldasid ja viisid läbi 8.b klassi õpilased Genver Kõiv ja Joonas Püüding.

toimetus, 1. aprill 2018

29. aprillil kogunesid Kuressaare Gümnaasiumi ametiühinguliikmed erakorralisele koosolekule, et arutada ainsa päevakorrapunkti üle. Ametiühingu juhatuse liige Ruth Rist andis ülevaate kujunenud olukorrast ja kohal olnud 61 liiget võtsid vastu ühehäälse otsuse. Väljavõte protokollist:

toimetus, 1. aprill 2018

Alates märtsikuu viimasest nädalast saavad kõik KG kohvisõbrast õpetajad tunduvalt mugavamalt oma kuuma joogi kätte, sest koridorides vurab ringi kohvirobot. Õpetaja ei pea enam muretsema, kuidas lühikese vahetunni jooksul jõuda õpetajate tuppa kohvi tooma – selle toob tema eest ära robot, mis on füüsikaõpetaja ja robootikaringi juhendaja Olle Araku sõnul valminud koostöös Eesti suuremate ülikoolidega ning mille ehitamisel on eeskujuks võetud MITi ja Boston Dynamicsi parimaid lahendusi.

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii