üles
Kolmapäev, 16. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

16. oktoober

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

Maria Koppel, 18. aprill 2018

17.–19. aprillil toimub Kuressaare koolide vahel õpilasvahetus. Vahetusse läksid KG ja SÜGi 7.–9. klasside õpilased. Õpilasvahetuse korraldamise eesmärk on võimaldada põhi- ja keskkooliõpilastel tutvuda naaberkooli tegemistega. Õpilaste muljed esimesest vahetuspäevast.

Laine Lehto, 18. aprill 2018

Laupäeval, 14. aprillil oli Saaremaa Ühisgümnaasiumi aula linna parimate noorte lauljate päralt. Toimus Kuressaare Laululind 2018, mille käigus valiti välja maakondliku noorte solistide konkursi Kevadümin finalistid. Kuressaare Gümnaasiumi ja KG huvikooli Inspira esindanud 30 lauljast pääsesid lõppvõistlusele täpselt pooled – 15, kellest tublimad pälvisid kuuest vanusegrupist lausa neljas I koha. Palju õnne!

Endel Tustit, 18. aprill 2018

TV 10 OS III etapp toimus Tartus.

Nooremate poiste kuulitõukes võistles hästi 5.d klassi õpilane Andri Jürisson. Tulemus 10.41 andis 5. koha ja seega oli Andril asja autasustamisele. Teise auhinnalise koha võitles välja Jasper Haamer. Selleks tuli hüpata uus isiklik rekord 1.65. See tulemus andis 6. koha. Tulemus 1.59 jättis Karl Berensi Jasperi järel seitsmendaks.

Järgmine etapp toimub 25. mail Rakveres.

Käti Saar, 7.c klass, 18. aprill 2018

Mina teen intervjuu oma venna Ergoga, kes elas viis kuud koos Mariliga Austraalias. Ma teen temaga intervjuu, sest ma tahan ka ise selle reisi kohta teada saada.

Eve Tuisk, 17. aprill 2018

Esmaspäeval, 16. aprillil osalesid 9. klassid Märt Treieri koolitusel "Georgi ja Kaspari lugu". Käsitletavad teemad olid liiklusõnnetused noortega, seos väärtegu-tagajärg, noorte peamised liiklusriskid jms. Treier ise võttis teema kokku kolme tähega – ELU. Ta kõnetas noori läbi nende endi, kutsus kaasa mõtlema, peegeldama, käsitles noorte arengu eripärasid, juhtides lõpuks sisu teemani, mis kõiki mingil moel puudutada võib.

Teade / KultuurGalakontserdi tänu
Galerii!
Laine Lehto, 17. aprill 2018

Pühapäeval, 15. aprillil Kuressaare Linnateatris toimunud KG 40. sünnipäeva galakontserdi õnnestumisse andsid oma panuse paljud meie kooli õpilased, õpetajad ja head abilised.

Mirtel Maaker, Anete Vapper, 5.d klass, 17. aprill 2018

5.d klass käis 10. aprillil Kuressaare Raegaleriis Eerik Haameri tuuma otsimas.

Oli väga inspireeriv. Tõesti imeline, et meie enda saare mees oskas nii hästi maalida. Näitusesaali sisenedes jahmatas oma suurusega pannoo „Saaremaa” (1940). Meri ja laiud ja kiviaiad ja põllud ja kajakaparved ja nende keskel kaks kündvat naist. Küllap selline oli Saaremaa elu 80 aastat tagasi?

Inge Jalakas, 17. aprill 2018

Lõppenud nädalavahetusel kulmineerus kolm kuud kestnud Koolitants 2018 tantsude festival piduliku finaalüritusega Paide Muusika- ja Teatrimajas.

Karl Marcus Šalamov, 7.c klass, 17. aprill 2018

Mina otsustasin intervjueerida enda ema – Kristina Mägi, sest ta on minu arvates väga huvitav inimene. Ta on turismiinfo töötaja ja ta hobi on pildistamine. Ta käib erinevaid pidusid ja teisi kohti pildistamas ja ta töötab turismiinfos, kus ta on teada saanud palju huvitavaid asju ja on rääkinud huvitavate inimestega.

Olle Arak, 16. aprill 2018

14. aprillil toimus Jõhvis üleriigiline kooliõpilastele suunatud robootikavõistlus RoboMiku lahing 2018. Meie kool osales lahingus 9 õpilasega 6 võistlusalal. KG parimad tulemused olid I koht alla 13-aastaste Lego sumos ning III koht joonejärgimises.

Uudis / PersonaaliaKG Uhkus – Maidu Varik
Galerii!
KG Uhkus – Hilja Metsmaa ja Maidu Varik / Gert LutterKõneleb äsja KG Uhkuse aunimetuse pälvinud Maidu Varik / Gert Lutter
Madli-Maria Naulainen, 16. aprill 2018

15. aprilli juubeligalal kuulutati välja KG Uhkuse aunimetuse saaja. Selle pälvis KG 40. sünnipäeval kooli esimese lennu vilistlane ja praegune õppealajuhataja Maidu Varik. Ettepanek nominatsiooniks tuli kooli vilistlase Indrek Väli poolt. 

Tiiu Smidt, 16. aprill 2018

Sellel aastal saime söökla rahulolu-uuringu kaudu tagasisidet neljasaja kolmekümne kaheksalt vastajalt, mis on taas kord enam kui eelmistel aastatel. Esindatud olid kõik klassid, töötajad ja ka külastajad väljastpoolt maja.

Maris Rebel, KG hoolekogu esimees, 16. aprill 2018

KG vanemate rahulolu küsitlusele 2018 vastas tänavu 307 lapsevanemat. Kõige aktiivsemad olid algklasside vanemad ja kõige vähem motiveeritud selgelt abiturientide vanemad.

Uudis / Klassilood6.a kevadprojekt
Ebeliis Truu, 6.a klass, 16. aprill 2018

Tegime oma klassiga 12. aprilli projektõppe tunnis teoks päris kevadprojekti: panime kooliparki üles linnupesakasti saabuvatele kevadlindudele. Meiega koos olid ka Aste põhikooli õpilased, kes pesakasti meile kinkisid ja olid nüüd tulnud tutvuma KGga.

Eve Tuisk, 14. aprill 2018

Esmaspäeval, 16. aprillil on abiturientidel eesti keele riigieksam. Kõik eesti keele õpetajad soovivad teile loovust, julgeid ja isikupäraseid mõtteid, lennukat sulge ja ilusat õiget keelt enda väljendamiseks.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 13. aprill 2018

Ennar Talvik, 2.c klass, "Minu Saaremaa, kus on hea elada!"

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Indrek Saar
Indrek Saar otsustas ühel heal päeval "oivikuks" hakata ja õppis sellest ajast peale neljadele-viitele / Kadri Purje13. lend ja b klass. Indrek Saar istub ees keskel / KG arhiiv
Raido Kahm, 13. aprill 2018

Kultuuriminister Indrek Saar, Kuressaare Gümnaasiumi 13. lennu vilistlane, meenutab kooli 40. juubeliaastal oma kooliaegseid tegemisi-toimetamisi ja räägib sellest, mis pärast edasi sai.

Video / KultuurVäike Uba 2018 videod
Youtube video!Galerii!
Gert Lutter, 13. aprill 2018

Mis täpsemalt ikka seal proua Varese tunnis toimus, kuidas läks nõid Nöbininal, printsessidest-piraatidest ... Kui soovid kõike seda uuesti vaadata, siis I kooliastme teatripäeva videod on nüüd üles laetud. Head vaatamist!

Filmis ja videod pani kokku Arvi Tanila.

Lehekülg: eelmine /367 järgmine

Kuulutused

Galerii