üles
Laupäev, 12. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

12. oktoober

13. oktoober

14. oktoober

15. oktoober

16. oktoober

19. oktoober

Töötajate sünnipäevad

15. oktoober

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 22. aprill 2018

Jette Tiitus, 3.a klass, "Minu koer Rocco".

Laine Lehto, 20. aprill 2018

Neljapäeval, 19. aprillil külastasid KGd muusikaosakonna projekti "Vilistlased kooli" raames 28. lennu vilistlane, tegevmuusik ja pedagoog Erko Niit koos laulja ja pedagoogi Laura Junsoniga. Aulas toimus kaks kohtumist, kus Erko rääkis oma muusikutee kujunemisest ning elust peale KGd. Laura juures said väärtusliku ettelaulmise ja vokaalkonsultatsiooni kogemuse kaheksa noort KG ja INSPIRA solisti.

Marit Tarkin, 20. aprill 2018

Kolmapäeval, 18. aprillil külastas 10.a klass härra Kalle Laaneti kutsel riigikogu. Kohtumine algas valges saalis tehtud ühise fotoga ja seejärel toimus tõsine õppetund, mille jooksul härra Laanet andis ülevaate meie poliitikast, riigikogu juhatuse ja parlamendi igapäevatööst ning probleemidest, järgnes parlamendi infotund, ekskursioon ja retk Pika Hermanni torni. Suur tänu Kalle Laanetile ja abilistele vastuvõtu eest!

Video / KultuurGalakontserdi video
Youtube video!Galerii!
Gert Lutter, 20. aprill 2018

15. aprillil tähistas Kuressaare Gümnaasium oma 40. aastapäeva piduliku galakontsert-aktusega Kuressaare Linnateatris.

Esinesid etlejad, solistid ja ansamblid, näha sai rahvatantsu Sõleseppadelt, moekollektsioone ja võimlemiskavasid ning kuulutati välja KG Uhkuse aunimetuse saaja.

Siit saad pidulikku aktust uuesti vaadata. Filmis ja video pani kokku Arvi Tanila.

Gert Lutter, 20. aprill 2018

8. klass on loovtöödega jõudnud lõpusirgele – täna toimub aulas loovtööde kaitsmine, kus õpilased selgitavad töö eesmärki, tutvustavad töö valmimisel kasutatud meetodeid ja esitavad kokkuvõtte.

Kaitsmine toimub kolmes osas ja kestab päeva lõpuni. Esimesena olid kaitsmisel robootika valdkonna teemad.

Edukat kaitsmist juhendajatele ja õpilastele!

Eve Tuisk, 20. aprill 2018

Teisipäeval, 17. aprillil oli 9.b klassi õpilastel võimalus osaleda ametlike vestluste simulatsioonidel. Ikka selleks, et lähenevatel sisseastumisvestlustel või suvisel töökohaotsingul endast hea esmamulje jätta. Millised on Saaremaa Rajaleidja keskuse tähelepanekud ja nõuanded sellisel tähtsal vestlusel osalemise kohta ja mida õpilased ise asjast arvavad?

Maris Rebel, KG hoolekogu esimees, 20. aprill 2018

Kuressaare Gümnaasiumi hoolekogu on lastele ja nende vanematele suunatud rahuloluküsitlust läbi viinud juba aastaid ja kuna vastamisprotsent on alati kasin, siis otsustasime teha sel aastal teisiti. Palusime vastata vaid vanematel, ka esitasime ainult neli küsimust, millele sai vastata jutustavas vormis.

Tiiu Smidt, 20. aprill 2018

23.–30. aprillil on söökla suletud.

1. mail koolimaja suletud.

Maria Koppel, 19. aprill 2018

17.–19. aprillil toimuva Kuressaare koolide vahel õpilasvahetuse 2. päeva tagasiside.

Kristin Lauri, 19. aprill 2018

Teisipäeval, 17. aprillil toimus Kuressaare Gümnaasiumi aulas 1.–4. klasside maakondlik näitemängupäev, kus astusid lavale kuue kooli esindajad oma etendustega. Kuressaare Gümnaasiumi lava sai täidetud lustakate tegelastega, kes pakkusid publikule mõnusaid elamusi.

Artikkel / Klassilood1.b sinililled
Ülle Jasmin, 19. aprill 2018

Kased on kikkis ja kägugi kukub,

sinilill väike, miks sina veel tukud?

Tõuse, mu sõbrake, üles nüüd juba,

käes on sul ammugi õitsemisluba.

H. Mänd

Elisa Saar, 7.c klass, 19. aprill 2018

Mina viisin intervjuu läbi oma vanaema Õilme Saarega. Ma valisin tema, kuna ta käib hästi palju reisimas ja alati, kui ta tagasi tuleb, räägib ta huvitavaid jutte. Ka mind huvitab väga reisimine, nii et sellepärast tegin intervjuu oma vanaemaga.

Arvamus / VariaArhiivinurk IX
Vaade saali / KG arhiivEELK Kuressaare Laurentiuse koguduse õpetaja Hannes Nelis õnnistab kooli lipu / KG arhiiv2000. vilistlane Kärt Põldman saab tammepärja / KG arhiiv
Gert Lutter, 18. aprill 2018

Kui eelmine arhiivinurk vaatas tagasi kooli 25. aastapäevale ja juubeliallee istutamisele, siis seekord läheme ajas veel viis aastat tagasi ja heidame pilgu kooli 20. aastapäeva tähistamisele.

Näeme aktusele kogunenud rahvast, kooli lipu õnnistamist ja seda, kuidas kooli 2000. vilistlane Kärt Põldman saab kaela tammepärja. Muide, praeguseks on meie vilistlaste nimekirjas 4243 lõpetajat.

Ilusat jätkuvat juubeliaastat, KG!

Maria Koppel, 18. aprill 2018

17.–19. aprillil toimub Kuressaare koolide vahel õpilasvahetus. Vahetusse läksid KG ja SÜGi 7.–9. klasside õpilased. Õpilasvahetuse korraldamise eesmärk on võimaldada põhi- ja keskkooliõpilastel tutvuda naaberkooli tegemistega. Õpilaste muljed esimesest vahetuspäevast.

Laine Lehto, 18. aprill 2018

Laupäeval, 14. aprillil oli Saaremaa Ühisgümnaasiumi aula linna parimate noorte lauljate päralt. Toimus Kuressaare Laululind 2018, mille käigus valiti välja maakondliku noorte solistide konkursi Kevadümin finalistid. Kuressaare Gümnaasiumi ja KG huvikooli Inspira esindanud 30 lauljast pääsesid lõppvõistlusele täpselt pooled – 15, kellest tublimad pälvisid kuuest vanusegrupist lausa neljas I koha. Palju õnne!

Endel Tustit, 18. aprill 2018

TV 10 OS III etapp toimus Tartus.

Nooremate poiste kuulitõukes võistles hästi 5.d klassi õpilane Andri Jürisson. Tulemus 10.41 andis 5. koha ja seega oli Andril asja autasustamisele. Teise auhinnalise koha võitles välja Jasper Haamer. Selleks tuli hüpata uus isiklik rekord 1.65. See tulemus andis 6. koha. Tulemus 1.59 jättis Karl Berensi Jasperi järel seitsmendaks.

Järgmine etapp toimub 25. mail Rakveres.

Käti Saar, 7.c klass, 18. aprill 2018

Mina teen intervjuu oma venna Ergoga, kes elas viis kuud koos Mariliga Austraalias. Ma teen temaga intervjuu, sest ma tahan ka ise selle reisi kohta teada saada.

Eve Tuisk, 17. aprill 2018

Esmaspäeval, 16. aprillil osalesid 9. klassid Märt Treieri koolitusel "Georgi ja Kaspari lugu". Käsitletavad teemad olid liiklusõnnetused noortega, seos väärtegu-tagajärg, noorte peamised liiklusriskid jms. Treier ise võttis teema kokku kolme tähega – ELU. Ta kõnetas noori läbi nende endi, kutsus kaasa mõtlema, peegeldama, käsitles noorte arengu eripärasid, juhtides lõpuks sisu teemani, mis kõiki mingil moel puudutada võib.

Lehekülg: eelmine /367 järgmine

Kuulutused

Galerii