üles
Laupäev, 12. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

12. oktoober

13. oktoober

14. oktoober

15. oktoober

16. oktoober

19. oktoober

Töötajate sünnipäevad

15. oktoober

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 11. mai 2018

Lisette Maripuu, 8.a klass. Eesti maalikunstniku Konrad Mägi maali "Vilsandi maastik" jäljendamine.

Uudis / ÕppetööPresident oli e-õpetajaks
Maidu Varik, 11. mai 2018

6.b projektiõppe tunni külaliseks oli president Kersti Kaljulaid. Kohtumine toimus küll virtuaalses klassiruumis e-külalistunnina. President rääkis sellest, milline on elu Eestis 25 aasta pärast. Kuulajad said aimu sellest, kuidas võiks välja näha õppimine ja töötamine tulevikus, millisteks muutusteks peame olema valmis, aga ka sellest, kui oluline on säilitada oma keelt ja kultuuri.

Eve Tuisk, 11. mai 2018

Pühapäeval, 13. mail on TV3 eetris "Eesti otsib superstaari" kuues finaalsaade, kuhu on osalema jäänud veel viis noort lauljat. Meie rõõmuks on endiselt võistlustules KG 10.a klassi Merilin Mälk ja 38. lennu vilistlane Uudo Sepp. Uurisime, kuidas meie omadel läheb.

Ene Pidmann, 11. mai 2018

Ilusat õiterohket emadepäeva soovivad 1.–4. klassi kunstiringi õpilased.

Mia Meet, 9.b klass, 11. mai 2018

Kevadvaheajal käis meie kooli tütarlastekoor Vocaliisa kontsertreisil Soomes Mikkeli linnas.

Ene Pidmann, 10. mai 2018

Aprillis toimus Kuressaare kultuurikeskuses Arengukoostöö Ümarlaua ja kohalike aktivistide poolt korraldatud kestlikku elustiili tutvustav festival Hoolides Homsest. Festivali raames kutsuti kõiki Saaremaa koolilapsi osalema joonistusvõistlusel “Minu Saaremaa 2025”.

Meie koolist võitis 1.–4. klassi vanuseastmes Fredi Paiste 4.b klassist. Eripreemia said originaalsuse ja loodussõbraliku teemakäsitluse eest Liisa Sall 4.b, Kaarel Kallasmaa 4.b, Ennar Talvik 2.c ja Jette Tiitus 3.a klassist.

Gert Lutter, 10. mai 2018

Talvisest aprillist suvisesse maisse – täna, 10. mail 2018 istutasid 40. lennu õpilased kooli juubelialleele oma lennu puu. Traditsiooniliselt on see toimunud enne tutiaktust, ent sel aastal jäi puu istutamine ootama veidi soojemat aega.

Inge Jalakas, 10. mai 2018

Klassidevahelistele spordivõistlustele paneb 17. mail punkti taas KG Pentatlon. Quatlonist sai pentatlon eelmisel aastal, kui tähistati ürituse viiendat toimumiskorda. Viienda toimumiskorra puhul otsustati lisada neljale alale veel üks võistlusala. Sellega seoses võeti vastu otsus, et quatlon jääbki edaspidi pentatloniks ning igal aastal vahetatakse viies võistlusala uue vastu. See annab veelgi suuremale osale õpilastestest võimaluse võistlustel osaleda!

Tiia Kuusk, mõttespordi olümpiaadi koolipoolne kontaktisik, 9. mai 2018

Sel õppeaastal osales mõttespordi olümpiaadil 22 Kuressaare Gümnaasiumi õpilast, kõige rohkem oli osalejaid I–IV klassi õpilaste seas, kõige väiksem oli huvi gümnasistide hulgas.

Arvamus / VariaArhiivinurk XII
Gert Lutter, 9. mai 2018

1983. aasta kooli lõpupäeval tehtud fotole on jäädvustatud KG vilistlased, kunagine Rahvateatri Noortestuudio.

Eesreas istuvad Hiie Mook (Saks), Laivi Raamat, Kaja Puck (Rinderberg), Leelo Laus (Nook). Tagareas seisavad Raivo Sepp, Hannes Nelis, Ilmo Au ja Tiit Ennemuist.

Kõik 5. lennu vilistlased, välja arvatud Ilmo Au 4. lennust. Viited lendude juurde leiad artikli sisust!

Signe Vahkal, 9. mai 2018

5. mail toimus Tõrvas vabariiklik NUPUTA võistlus, kus meie kooli 7.b klassi võistkond saavutas pingelises konkurentsis 31 võistkonna hulgas tubli 9.–11. koha.

Artikkel / ÕppetööLõbusalt aktiivne koolipäev
Galerii!
Kaja Puck, 8. mai 2018

20. aprillil, viimasel koolipäeval enne vaheaega osalesid meie kooli 4.–6. klasside õpilased efektiivsel, lõbusal ja sotsiaalsel fotojaht-viktoriinil, mis viis tutvuma Kuressaare linnuse ümbruses olevate vaatamisväärsustega ning andis selle käigus ülevaate linna ajaloost ja elu-olust. Üritus oli pühendatud linna 455. sünnipäevale.

Artikkel / Klassilood2.a klassi lilled emadele
Inga Engso, 8. mai 2018

EMA, KALLIS EMA, SULLE LAULAN TÄNA LAULUD.

EMA, KALLIS EMA, SULLE KINGIN ÕIED KAUNID.

Inge Jalakas, 7. mai 2018

Juba viiendat aastat Türil tegutsev Eesti noorte muusikaliteater on Eesti suurim harrastusmuusikaliteater, mille eesmärk on pakkuda noortele ja vanematele professionaalse muusikalilava lähedast kogemust. Viie hooaja jooksul on teatri lavalaudadelt läbi käinud ligi 200 noort lauljat, tantsijat ja näitlejat. Kui oled vähemalt 14-aastane, siis ole sina üks nendest ning astu muusikalilavale teatri juubelihooajal.

Lelet Aavik-Part, 4. mai 2018

21. mail algusega 18 toimub Kuressaare kultuurikeskuses heategevuslik kevadkontsert. Kogutud pileti- ja müügitulu eest luuakse Kuressaare Gümnaasiumi õuealale kaasaegne õuesõppeklass. Kontserdil esinevad huvikool Inspira õpilased, külalisena Kristel Aaslaid. Kultuurimaja on soovijatele avatud juba tund enne kontserdi algust. Kooli õpetajad avavad fuajees kohviku parimate hõrgutistega, mängib meeleolumuusika. Üllatused!

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 4. mai 2018

Annabel Metsalu, 7.c klass. Eesti kunstniku Eerik Haameri maal ja õpilase visioon Saaremaast.

Ebeliis Truu, 6.a klass, 4. mai 2018

22.–24. aprillini käis 6.a pluss veel paar kaasa kutsutud õpilast Stockholmi-kruiisil. Sellega seoses küsisin kaaslastelt kaks küsimust: "Mida ma reisilt õppisin?" ning "Mis mulle reisil kõige rohkem meelde jäi ja miks?".

Anu Saabas, 3. mai 2018

7.–24. maini esitab lapsevanem avalduse koolile lapse 1. klassi astumise kohta. Aluseks on Saaremaa valla vastav otsus õpilase koolikoha määramisest.

Lehekülg: eelmine /367 järgmine

Kuulutused

Galerii