üles
Laupäev, 12. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

12. oktoober

13. oktoober

14. oktoober

15. oktoober

16. oktoober

19. oktoober

Töötajate sünnipäevad

15. oktoober

Gert Lutter, 21. mai 2018

Esmaspäeval, 21. mail külastas kooli muusikaosakonna projekti "Vilistlased kooli" raames 31. lennu vilistlane, laulja ja näitleja Kristel Aaslaid. Kristel rääkis oma elust enne KGd, lahedatest tegemistest kooliajal ja sellest, millega ta on tegelenud peale KG lõpetamist.

Pikem intervjuu Kristeliga ilmub peagi Meie KGs!

Raina Rääp, 21. mai 2018

Lillel liblikas kirjutiib ...

Mai Rand, 21. mai 2018

11.c klassi õpilane Jaan Kask saavutas Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudi koolinoorte ja noorte heliloojate 5. digitaalse heliloomingu konkursil elektroonilise tantsumuusika kategoorias (16–19-aastaste vanuserühmas) auhinnalise II koha teosega “Mars”. Palju õnne!

Tiiu Smidt, 21. mai 2018

Kuressaare Gümnaasiumil on nüüd oma jalgratas. Põhjusi, miks selline ost tehtud sai, võib üles lugeda mitmeid. See on väikeses Kuressaares liiklemiseks kiireim sõiduvahend ja parkimisprobleemid on olematud. Vähem heitgaase on roheline mõtlemine. Tervislik liikumine on ilu pant.

Jalgratas on kasutamiseks kõikidele kooli töötajatele piiramatus mahus kasutuskilomeetreid lugemata! Ratas asub maja ees parklas ja kasutamise soovist anna märku haldusjuhile!

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 18. mai 2018

Liselle Magus, 8.a klass. Eesti maalikunstniku Konrad Mägi maali "Lõuna-Eesti maastik" jäljendamine.

Artikkel / KlassiloodKastanipuu kasvatamine
Inga Engso, 18. mai 2018

Olen 2.a klassi poiss. Paar nädalat tagasi leidsin sporditunnis kooli õuest kastanimuna.

Ene Pidmann, 18. mai 2018

Joonistusvõistlusel "Kohtumine Eerik Haameriga" võitsid Saare maakonna keskraamatukogu eripreemia Käti Saar ja raamatukogu lisaauhinna Kertlyn Kiil 7.c klassist ning Hallikivi seikluspargi priipääsme Kaspar Lest 7.b klassist.

Chrisanne Prei, 11.c klass, 17. mai 2018

6.–12. maini veetsid seitse meie kooli õpilast koos Läti, Leedu ning Poola õpilastega nädala Erasmus+ projektiga Poroninis Poolas. Projekti teemaks oli "On-Line Knowledge", mille käigus rääkisime lähemalt internetiohtudest, nutiseadmetest ning videotöötlusest. Poolas käisid Chrisanne Prei, Carola Truumeel, Eliisa Laur, Heidili Nõu, Jaan Kask, Karli Kastepõld ja Mathias Iilane ning õpetaja Raido Kahm.

Eve Tuisk, 17. mai 2018

Kuressaare Gümnaasiumi koolituskeskuses Osilia on tööl uus koolitusprojektide juht. Meie KG uuris, kellega täpsemalt tegu on ning kuidas sisseelamine sujub.

Galerii!
Holger Nõgu, 10.a klass, 17. mai 2018

12. mail toimus Kuressaare Linnateatris Minifilm 2018. Filme hindasid Priidu Saart, Jako Jõgi, Madli-Maria Naulainen, Heidi Raimla ja Mikk Rand. Tulemused on järgmised ...

Arvamus / VariaArhiivinurk XIII
Vestlevad linnapea Jaanus Tamkivi ja direktor Toomas Takkis, esireas staažikad õpetajad. / KG arhiiv / Irina MägiLinnapea kingitud "pikk kala" / KG arhiiv / Irina MägiHumoorika koolikella kingib koolile Viljar Aro. / KG arhiiv / Irina Mägi
Gert Lutter, 16. mai 2018

Kooli 25. aastapäeva pidulik aktus lossihoovis 23. augustil 2003. Piduliku päeva puhul tõid tähtsad inimesed koolile kingitusi, suuremaid ja väiksemaid ...

Esimesel fotol vestlevad linnapea Jaanus Tamkivi ja direktor Toomas Takkis, esireas staažikad õpetajad.

Teisel fotol linnapea kingitud "pikk kala" (mis kalaga hiljem juhtus, teab rääkida direktor ...).

Kolmandal fotol kingib koolile humoorika koolikella Viljar Aro.

Rohkem fotosid artikli sisus!

Grete Pihl, Raili Kaubi ja Marit Tarkin, 16. mai 2018

13.–20. mail on Hispaanias Lleidas Col.legi El Carme koolis käimas jätkuprojekt õpetajatele 5 riigist (Poola, Leedu, Türgi, Hispaania ja Eesti). Projekt keskendub andekate laste avastamisele, õpetamisele ja arendamisele. Col.legi El Carme kool on selles vallas teinud suurt sisulist tööd ja nädala jooksul jagatakse partneritele kogemusi, vaadeldakse ja analüüsitakse tunde, tutvustatakse koolis käivitunud projekte, mis keskenduvad just iga õpilase isikupära arvestamisele.

Mai Rand, 16. mai 2018

10. mail külastasid meie 3.–4.klasside mudilaskoori Ave Sol-bemoll vahvad lauluritsikad Kahtla kooli ja andsid seal meeleoluka kevadkontserdi.

toimetus, 16. mai 2018

11.–12. mail toimusid Tartumaal Rõngus riiklikud algklasside näitemängupäevad, kus Saare maakonda esindas Kuressaare Gümnaasiumi 4.d klass. Kokku osales üritusel 17 erinevat näitetruppi, etendused toimusid kahel päeval Rõngu rahvamajas. Koju tuldi laureaadipreemiaga. Näitlejapreemiad pälvisid usutava õpetaja Paakspuu rolli eest Uku Mägi ja tänapäevase lapse rolli eest Harold Robin Kallas. Ühe kolmest parima juhendaja preemiast pälvis õpetaja Lelet Aavik. Palju õnne!

Eliisa Täht, 10.c klass, 16. mai 2018

Reedel, 11. mail istutasime 10.c ja 1.b klassiga koolihoovi peiulilli.

Ave Jõgi, 15. mai 2018

Kuuenda klassi Oliveri oleme erinevatel lavadel esinemas näinud-kuulnud ikka. Tähelepanu keskpunkti sattus ta aga Kanal 2 menusaates "Väikesed hiiglased" osalemisega. Sellel puhul võtsime ette väikese jututunni ja rääkisime koolist, muusikast ja – mis seal salata – ka sellest saatest.

Eve Tuisk, 14. mai 2018

Kuressaare Gümnaasiumil on uus projektijuht Anne Keerberg, kes hoiab silma peal kõikvõimalikel allikatel, kust võib kooli arengueesmärke toetavalt lisarahastust leida. Koostöös Osilia kolleegidega aitab ta kaasa ka täiskasvanuhariduse projektidele. Praegu valmistab ta juba ette kahte uuendusliku õppevara soetamise ja ühiskasutuse projekti.

Eve Tuisk, 14. mai 2018

Neljapäeval, 10. mail oli 9.b klassil suurepärane võimalus veeta osa oma koolipäevast Nasval Saaremaa ühes suuremas väikelaevaettevõttes Baltic Workboatsis ja Upal Kuressaare Ametikooli Tehnoloogiamajakas ning väikelaevaehituse õppetöökodades. Ikka selleks, et viia end kurssi erinevate töö- ja õppimisvõimalustega Saaremaal.

Lehekülg: eelmine /367 järgmine

Kuulutused

Galerii