üles
Laupäev, 12. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

12. oktoober

13. oktoober

14. oktoober

15. oktoober

16. oktoober

19. oktoober

Töötajate sünnipäevad

15. oktoober

Riina Haljas, 8. juuni 2018

Reedel, 8. juunil võttis direktor Toomas Takkis vastu Hiina suursaadiku Li Chao ja saatkonna esinduse. Lisaks juhtkonnale olid külalisi vastu võtmas meie hiina keele õpetajad ja õpilased, kes suvel lähevad noortelaagrisse Shanghais.

Toomas Takkis, 8. juuni 2018

Eelmise aasta vastuvõtul esitasin loetelu meie traditsioonilistest, koolielu just meie koolile iseloomulikest toimetamistest. Sel aastal sean esiplaanile koostöise tegutsemise ja alustan selle tunnustamisest ja äramärkimisest. Koostöö ja osalus on meie kooli põhiväärtuste hulgas kirjas, see tähendab, et me väärtustame pikemat vaadet, mis ulatub palju kaugemale kooli toimetamistest.

Maidu Varik, 8. juuni 2018

Sel nädalal olid Kuressaare Gümnaasiumis külas Tallinna Kesklinna vene gümnaasiumi õpilased. 7. klassi õpilaste projekti "Eesti keel selgeks" eesmärgiks oli praktiseerida eesti keeles suhtlemist eestikeelses keskkonnas. "Innovatooriumi" projektis on aga KG ja TKVG koostööpartneriteks nn targa koolimaja arendamisel.

Madli-Maria Naulainen, 7. juuni 2018

Digigirls on 7.–12. klassi tüdrukutele IT-ala tutvustav üritus, mille eesmärk on aidata ka tüdrukutel tehnoloogiateemadega rohkem sina peale saada. Disainimajakas toimunud üritus oli esimene sellelaadne Kuressaares. Varasemalt on tehtud üritusi ennekõike Tallinnas ja Tartus erinevates ettevõtetes.

Arvamus / VariaArhiivinurk XVI
Saaremaa aasta õpetaja '97 Anu Saabas / Meie Maa, 7.10.1997Saare maakonna aasta õpetaja '99 Marju Kirss / Meie Maa, 30.09.1999Saaremaa aasta õpetaja 2003 Marit Tarkin / Meie Maa, 3.11.2003
Gert Lutter, 6. juuni 2018

Selle nädala arhiivinurk lappas usinalt vanu kaustu ajaleheväljalõigetega ning leidis mitmeid huvitavaid persoonilugusid meie töötajatega, mis ilmunud kohalikes lehtedes.

Mõned tubli tiitliga pärjatud, mõned lihtsalt tublid inimesed :) Esindatud on Saaremaa aasta õpetajad Anu Saabas, Marju Kirss ja Marit Tarkin ning noored õpetajad Ene Riis (Avekukk), Eve Tuisk (Paomees) ja perekond Lehtod.

Lood väga erinevatest aastatest, aga õpetaja töö on ikka endine!

Reet Lasn, 6. juuni 2018

Meie kooli 27 õpilast 3.a ja 3.d klassist ning 5 õpilast 4.c klassist sõitsid esmaspäeval, 4. juunil Paidesse konverentsile. Konverents oli pühendatud väikestele kodu-uurijatele üle Eesti.

Artikkel / Klassilood1.a õunapuud
Stevelin Tamm, 6. juuni 2018

Kevadisest elutungist

imbus puusse värsket verd,

juba enne lehti pungist

puhkes valget õitemerd.

J. Oro

Jade Marie Laido, 10.a klass, 5. juuni 2018

Kui Merilin tundi jõudis, olid klassikaaslased teda juba õhupallide ja koogiga vastu võtmas. Koogid jagatud, algas pressikonverents. Merilin oli kohustatud pudelit keerutamata vastama kõikidele küsimustele. Arutatud sai sotsiaalmeediat, kostüümidevalikut ning edasisi plaane. Temast on saanud rahulik, positiivselt mõtestatud ning suure elukogemusega noor neiu. "KG on nii vastutulelik, et ma olen väga motiveeritud taas õpingutega alustama, olen rõõmus ja rahul, " ütleb Merilin.

Gert Lutter, 5. juuni 2018

Selle õppeaasta jooksul on olulisemad kooli kodulehekülje osad saanud uue ja senisest mobiilisõbralikuma väljanägemise. Selleks oli ilmselt ka viimane aeg – ligikaudu kolmandik külastusi meie veebilehtedel tehakse mobiilsete seadmetega.

Mis on muutunud?

Madli-Maria Naulainen, 5. juuni 2018

Meil on suur rõõm teatada, et tänu Progetiigri taotlusvooru heaks kiidetud projektitaotlusele saime täiendada kooli robootikaseadmete parki ligi 5000 euro väärtuses. Sellest on HITSA sihtfinantseeringu osa 70%. Koolile soetati täiendavalt LEGO EV3'sid, mis meil juba praegu aktiivselt kasutuses. Lisaks saime päris uute vahenditena soetada mBote ja Sphero roboteid, mis aitavad nüüd täita tühimikku just ennekõike algklasside programmeerimisõppe vahendite osas.

Madli-Maria Naulainen, 5. juuni 2018

KG 10.b klassi õpilased kaitsesid eelmisel nädalal Kuressaare Kunstikoolis oma lõputööd ja lõpetasid kunstikooli. Palju õnne!

Merle Rekaya, 4. juuni 2018

Palju õnne, Uudo!

Kuressaare Gümnaasiumi 40. sünnipäevaks saime kena kingituse. Meie 38. lennu vilistlane Uudo krooniti Eesti superstaariks ja meie 10. klassi õpilane Merilin Mälk tuli superlauljate seas kolmandale kohale! Me oleme teie üle väga uhked!!!

Eve Tuisk, 4. juuni 2018

Mihkel Tanila on Kuressaare Gümnaasiumi 32. lennu vilistlane. Tema klassijuhataja gümnaasiumis oli Sirje Metsküll. Nagu paljud teavad, esindas Mihkel viimasel võrkpallihooajal just Saaremaad – kusjuures väga tulemuslikult. Mihkel oli lahkelt nõus oma sportlaskarjäärist pisut Meie KGga rääkima.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 2. juuni 2018

Bret Nepper, 9.b klass. Palju õnne, armas kool!

Tiiu Smidt, 2. juuni 2018

Koolimaja (eraldi ka ujula ja söökla) graafikud suvekuudel.

1.–21. juuni

E–R 7.00–18.00

L 9.00–17.00

P suletud

Ujula suletud!

23.–24. juuni maja suletud

Merle Rekaya, 1. juuni 2018

Mälestuseks ...

Gert Lutter, 1. juuni 2018

Täna kirjutavad põhikooli lõpetajad oma esimest lõpueksamit – toimub eesti keele eksam. Kahest osast koosneval eksamil hinnatakse õpilaste teadmisi läbi lugemis- ja kirjutamisülesannete. Head põrumist!

Peale seda jäävad veel matemaatika lõpueksam 8. juunil ja valikeksam 13. juunil ning seejärel ootab üheksandikke juba lõpuaktus 19. juunil.

Ülle Räim, 31. mai 2018

Kooliaasta lõpus on kokkuvõtete tegemiste aeg. On selgunud parimad klassid spordis. Võistlus tekitab koolielus sportlikke võistlusmomente, tähtsustades spordi olemust, ning väärtustab ausust – ausa mängu ideaali. Vastavalt võistluse juhendile autasustakase parimaid rahalise preemiaga.

Lehekülg: eelmine /367 järgmine

Kuulutused

Galerii