üles
Reede, 11. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

11. oktoober

12. oktoober

13. oktoober

14. oktoober

15. oktoober

16. oktoober

Töötajate sünnipäevad

11. oktoober

15. oktoober

Teade / KultuurSolistica tuleb taas
Gert Lutter, 13. september 2018

Vähem kui kolm kuud on jäänud noortel solistidel ja nende juhendajatel, et veel sättida oma demovooru salvestisi ja end kirja panna, sest pole enam kaugel 25. jaanuar, kui elektriroosas valguses lööb särama Solistica logo ja lavale astuvad Eesti parimad 4.–12. klasside solistid. Ning seda juba seitsmendat korda!

Tiiu Smidt, 13. september 2018

Pühapäeval, 16. septembril on koolimaja suletud.

Ülle Räim, 12. september 2018

Järjekorras 21. KG tervisespordipäeval on 1.–3. klassidele nii mõndagi toredat varuks.

Artikkel / Klassilood3.d suvemälestused
Reet Lasn, 12. september 2018

Suur suvi ja suvemälestused on ikka veel laste silmis ja unistustes.

Arvamus / VariaArhiivinurk XX
Ka mõttespordi alad on alati au sees olnud / 2003 / KG arhiivVihm ei sega! / 2004 / KG arhiivVeidi mittetraditsioonilisemad alad ... / 2005 / KG arhiiv
Gert Lutter, 12. september 2018

Järgmisel nädalal toimub järjekorras juba 21. tervisespordipäev!

Sellise teistmoodi spordipäev traditsioon, kus oluline pole mitte sportlike tulemuste saavutamine, vaid uute ja huvitavate spordialade avastamine, sai Kuressaare Gümnaasiumis alguse 1998. aastal. Idee selliseks korralduseks saadi Soome sõpruslinna Vammala koolist.

Siinkohal väike fotomeenutus erinevatest aastatest! Vaata edasi artikli sisust.

Chrisanne Prei, 12.c klass, 11. september 2018

Esimesel koolinädalal said merenduse õppesuuna õpilased jälle päris merele. Marko Kesküla juhendamisel omandasime algteadmisi aerusurfist e SUPist (stand up paddle). Meie tegevusi soosis ka algajate jaoks ideaalne surfiilm ning seetõttu saime hakkama nii surfilaua juhtimise, pööramise kui ka sellele püsti tõusmisega.

Oli ütlemata tore ja põnev päev!

Lelet Aavik-Part, 11. september 2018

Lugupeetud reisijad! Tere tulemast KG lennukompanii Boeing ST-2018 pardale. Algab “Reis ümber maailma”, mis sisaldab endas üheksat omanäolist sihtkohta läbi universumi. Kinnitage turvavööd, lennuk tõuseb õhku juba 22. novembril!

Gert Lutter, 11. september 2018

Juba eelmisel nädalal taas käima läinud õuevahetunnid ootavad jälle õpilasi ja õpetajaid! Aktiivne puhkamine koolimaja sisehoovis algab hommikuti alates teisest vahetunnist ning kestab kuni 14.45 vahetunnini.

Vahetunnid veedame õues, kuni ilusat ilma jätkub! Vaata videot!

Keili Tees, 10. september 2018

Fotodega loome olevikust tulevikku ajaloo materjali.

Mul on äraütlemata hea meel alustada seda kooliaastat koos teiega! Ja seda veel valdkonnas, mida nii väga armastan – fotograafia. Olen mitu aastat unistanud, et ühel päeval hakkan noortele enda teadmisi ka edasi jagama. Aga et see just siin KGs juhtub, ei osanud ma aasta alguses veel mitte ette näha.

Meie KG toimetus, 10. september 2018

Meie KG jagab oma originaalset fotosisu nüüd ka Instagramis! Kui huvitab siis jälgi kasutajat @meiekg! Lisaks leiad meie lood endiselt ka kooli Facebooki lehelt ning videod kooli Youtube´i kanalist.

Meie KG – ja tahadki koolilehte lugeda!

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 7. september 2018

Ilusat kooliaastat soovib meile Liisa Sall kunstiringist!

Kaja Puck, 7. september 2018

5. septembril toimus KGs Saaremaa Sallivuspäev. See on osa Eesti ÕELi projektist Salliv Kool.

Sel aastal jagunes päev kahte teemablokki. Esimeses oli võimalus kuulata kogemuslugusid ja teises keskenduda sellele, kuidas end või oma sõpra emotsionaalselt aidata. Veel sisaldas päev endas foorumlaudu, kus õpilastel oli vabadus rääkida oma mõtetest ning aruteluga selgitada eri inimeste maailmapilti. Sai kuulata muusikat noorte endi esituses, nautida ühistegevust ja parimat seltskonda.

Ülle Räim, 7. september 2018

Juuni hakul selgitasime spordiosakonna kolleegipreemia tiitli saaja. Vääriliseks osutus igati teenitult suurte kogemustega õpetaja Tiina Käen.

Malle Tustit, 6. september 2018

Parafraseerides H. Visnapuud: „See aasta tuleb teatriõhtu teisiti, tiu-tiu! Ja teisiti, see aasta teisiti ...”

Eesti 100 üritused on kestnud ja kestavad. Väärikas number on andnud põhjust mõelda meie isamaale sügavamalt ja südamest.

Arvamus / VariaArhiivinurk XIX
Galerii!
1. september 2003 / KG arhiiv1. september 2003 / KG arhiiv1. september 2003 / KG arhiiv
Gert Lutter, 5. september 2018

Suur vilistlaspidu on ühel pool ja loodetavasti said seal kokku kõik Triinud, Piretid, Katrinid, Martinid, Margused ja Taavid, Sepad, Saared ja Mäed* ning kõik teised meie armsad lõpetajad ...

Kooli juubeliaasta aga kestab endiselt ja kuigi me selle nimega kooli juubelipeol vast enam ei kohtu, siis tühja sest nimest! Kool jääb ja nagu ikka alustasid 1. septembril kooliteed uued koolijütsid.

Teade / KultuurSaare Skaut!
Youtube video!
Alar Tael, skaudijuht, 4. september 2018

Saare Skaut kutsub seiklema tüdrukuid ja poisse vanuses 6–17!

Hundud 6–11-aastased, skaudid 12–14-aastased, vanemskaudid 15–17-aastased. Esimene kokkusaamine toimub 13. septembril kell 14.00 Kuressaare Gümnaasiumis klassis 407! Edaspidi hakatakse kohtuma kokkulepitud aegadel kaks korda kuus.

Kaja Puck, 4. september 2018

Kuna eelmisest õppeaastast askeldab meie majas T.O.R.E. (tugiõpilaste oma ring Eestis), siis pakkuski MTÜ Noorteühing TORE meie kooli õpetajatele spetsiaalselt mõeldud mentorlusprogrammi, mis annaks teavet ringi tegevuse ja olemuse kohta. Teemaks oli "Omavahelised suhted kooliperes – oskused konfliktiga toimetulekuks, juhtumite edukaks lahendamiseks."

Riina Haljas, 3. september 2018

Juuli lõpus oli kolmel Kuressaare Gümnaasiumi ja ühel Kiviõli noorel võimalus osaleda rahvusvahelises noortelaagris Shanghais Hiina Rahvavabariigis. Noored tulid tagasi tohutu kogemustepagasiga ja saadi juurde kümneid uusi sõpru erinevatest maailmanurkadest. Suur tänu Hiina Rahvavabariigi saatkonnale Tallinnas, kes meid sõidu ettevalmistamisel abistas.

Lehekülg: eelmine /367 järgmine

Kuulutused

Galerii