üles
Reede, 11. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

11. oktoober

12. oktoober

13. oktoober

14. oktoober

15. oktoober

16. oktoober

Töötajate sünnipäevad

11. oktoober

15. oktoober

Madli-Maria Naulainen, 17. oktoober 2018

Teisipäeval leidis Kuressaare Gümnaasiumi aulas aset väitlus, mille eesmärk oli tutvustada gümnaasiumiõpilastele Euroopa Liidu Sahharovi mõttevabaduse auhinna nominentide tegevust ja tuua välja, mille poolest kandidaadid inimõigustealast tunnustust väärivad.

Enda Torga, 17. oktoober 2018

8.–9. oktoobril toimus Ungaris Veszprémis projekti LELLE2 avaseminar. Tegu on Erasmus+ poolt toetatava projektiga, mille keskmes on õpilaste õpioskuste arendamine – Let's Learn How to Learn.

Maidu Varik, 17. oktoober 2018

Seekordse loo peategelaseks on samuti KG 20. lennu vilistlane – Imre Paadik, kes kooli ajal paistis silma keemia-alaste saavutustega nii maakonnas kui vabariigis, aga hiljem andis siiski järele IT-kiusatusele, mis tänaseks täidab tema töö-ja puhkepäevi.

Maidu Varik, 15. oktoober 2018

Rando Ots on KG 20. lennu vilistlane. Klassikaaslased nimetasid lennuraamatus, et Rando on nii heasüdamlik, et tema käest võib igal kellaajal abi küsida, märkamatuks ei jäänud ka tema teravmeelne mõistus. Ja kõik need asjaolud koos armastusega matemaatika vastu on viinud selleni, et arvutisüsteemid hõlmavadki Rando tegevusest mõnikord terve ööpäeva.

Alljärgnevalt Rando-poolne lühike ülevaade oma tegevusest ning – kõigile huvilistele on ta valmis Facebookis ka küsimustele vastama.

Madli-Maria Naulainen, 15. oktoober 2018

Oktoobri esimesel nädalal olid 8. klasside õpilased Käti Saar ja Thomas Hendrik Liiv Erasmus+ koostööprojekti Wonderful World of Words raames Bulgaaria pealinnas Sofias. Reisiseltskonnas olid veel õpetaja Madli-Maria Naulainen ning kooli projektijuht Viktoria Bubukin. Õpirände projekti raames ööbisid õpilased kohalikes peredes ja osalesid tegevustes, mis toimusid Sofia 51. Elisaveta Bagryana nimelises koolis.

Reet Lasn, 15. oktoober 2018

Täna 30. sünnipäeva tähistav Kristin Lauri on tulnud KG uksest sisse väga erineval moel ja erinevates rollides: ema süles, ema käekõrval, esimese klassi õpilasena, gümnasistina, personalitöötajana, kolleegina, klassijuhatajana, huvijuhina, lapsevanemana.

Uudis / KlassiloodMeie loeme!
Anu Rand, 15. oktoober 2018

1.c klass ühines rahvusvahelise lugemisprojektiga MEIE VÄIKE RAAMATUKOGU.

Merle Rekaya, 14. oktoober 2018

KG säravate õpetajate seas on järjekordne tähtpäevaline – muusikaõpetaja Laine Lehto. Sel aastal alustas ta meie koolis 25. tööaastat.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 12. oktoober 2018

Travis Tiitus, 3.d klass. Sügise seened.

Arvamus / VariaNädalalõpp KGga
Gert Lutter, 12. oktoober 2018

Kolm nädalat on möödas ja jälle on aeg üle vaadata koolilehes Meie KG ilmunud huvitavamad ja vaadatumad lood. Sekka ka mõni mujal ilmunud lugu, mis räägib koolist või haridusega seotud teemadel.

Head lugemist!

Maidu Varik, 12. oktoober 2018

19.–20. septembril toimuvad KG robootika- ja programmeerimise päevad. Avaldame sellega seoses ka temaatilisi lugusid meie praeguste ja endiste õpilastega. Avaloos räägib 11.b klassi õpilane Kenert Kütt krüptorahast Bitcoin.

Madli-Maria Naulainen, 12. oktoober 2018

9. oktoobril toimus kooli aulas 10. klasside lastevanemate koosolek. Sel korral uues vormis, hariduskohvikuna. Laudkondades võeti jutuks erinevad teemaderingid, uuriti lastevanemate ootusi, arvamusi ja mõtteid, et koostöö eelseisva kolme aasta jooksul annaks parimaid tulemusi. Milliste mõteteni laudades jõuti, saab lugeda alljärgnevalt.

Raido Kahm, 12. oktoober 2018

Ilmselt pole kellelgi, kes Kuressaare Gümnaasiumi hoovist sel õppeaastal läbi on sammunud, tähelepanuta jäänud kaks pinki. Pühendatud on need nii Eestile, meie koolile kui ka koolidirektoritele.

Artikkel / KlassiloodPidurüüs vahtrapuud
Stevelin Tamm, 12. oktoober 2018

Sügis saabus, pintsel peos –

mets on nüüd kui kunstiteos!

Vahtrad said talt põsepuna,

kastan tuhat pruuni muna.

Kask ja pärn on kullakarva,

lepalehed mullakarva.

Pihlakad said kaela pärlid...

Sügisel on võimsad värvid!

Samaks jäid vaid mänd ja kuusk –

nad on hoopis teisest puust!

Leelo Tungal

Maksim Losnikov, 12.a klass, 11. oktoober 2018

Võtsime oma klassiga osa Keskkonnainvesteeringute Keskuse projektist "Pankrannikud Saaremaal", mis toimus teisipäeval, 2. oktoobril.

Teade / VariaMõmmid KGs
Külas 1.c klassil / Gert LutterTulevased direktorid? / Gert Lutter
Merle Rekaya, 10. oktoober 2018

Pargi lasteaia Mõmmirühm külastas täna, 10. oktoobril KGd. Õppealajuhataja Anu Saabas ja tugikeskuse juhataja Piret Tenno tutvustasid lastele maja: sööklat, klassiruume, ujulat, rahunemistuba ja palju muud. Mõmmid proovisid ka aula akustikat ja esitasid meie õpetajatele koos ühe luuletuse. Pärast külaskäiku teatasid lapsed ühest suust, et neile meeldis kõik. Juba homme on paljudel neist võimalus tulla eelkooli tundi ja maja tundub kohe tuttavam.

Arvamus / VariaArhiivinurk XXIV
Ubinamoosi esimene koosseis. Kuulsaim teatritükk Moliere'i "Naeruväärsed eputised". / erakoguUbinamoos Saaremaa Miniteatripäevadel 1995. / erakoguGailiti "Muinasmaa". Kes vallutab peretütar Erna südame? / erakogu
Gert Lutter, 10. oktoober 2018

Selle nädala arhiivinurgas meenutab Marit Tarkin kooliteatri Ubinamoos tegemisi 90ndate lõpus, mis sujuvalt nakatas kogu kooli teatripisikuga, ja nii tugevalt, et 1999. aastal toimus esimene Suur Teatriõhtu, teemaks Boccaccio "Dekameron".

Esimesel fotol on Ubinamoosi esimene koosseis. Kuulsaim teatritükk Moliere'i "Naeruväärsed eputised".

Teisel on Ubinamoosi kollektiiv Miniteatripäevadel, aastaks 1995.

Kolmandaks on hetk Gailiti etendusest "Muinasmaa". Kes vallutab peretütar Erna südame?

Piret Tenno, 10. oktoober 2018

1. ja 2. oktoobril käisid Kuressaare Gümnaasiumi tugikeskuse liikmed ja õppealajuhataja õppereisil Viimsi ja Randvere koolides. Viimsi koolis õpib kokku umbes 1400 õpilast, Randvere kool on aga 6-klassiline kool, kus kokku 384 õpilast.

Lehekülg: eelmine /367 järgmine

Kuulutused

Galerii