üles
Reede, 11. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

11. oktoober

12. oktoober

13. oktoober

14. oktoober

15. oktoober

16. oktoober

Töötajate sünnipäevad

11. oktoober

15. oktoober

Arvamus / VariaArhiivinurk XXVIII
Kogutud artiklid kohalikest lehtedest / KG arhiivKogutud artiklid kohalikest lehtedest / KG arhiivKogutud artiklid kohalikest lehtedest / KG arhiiv
Gert Lutter, 6. november 2018

Selle nädala arhiivinurk pakub vaatamiseks kohalikes lehtedes ilmunud artikleid meie koolist. Lugeda saab sellest, kuidas koolis käivitus e-post, raamatukogu kolimisest uude kohta, ujulast ja muusikakogumikust ning paljust muust.

Et lisatud fotod on suured, siis ava need eraldi brauseriaknas, et teksti oleks parem lugeda (paremklõps pildil ja vali korraldus "Ava uuel vahelehel"). Viited allikale on artiklite juures.

Head lugemist!

Kaari Maidle, 6. november 2018

Sellel pühapäeval, 9. novembril tähistatakse isadepäeva.

1.a klass alustas juba isadepäevaks valmistumist, tehes oma isadele ja vanaisadele kaarte, mida pühapäeval üle anda.

Merle Rekaya, 6. november 2018

Reedel, hingedepäeval, 2. novembril osalesid KG 19 õpetajat Tallinna Õismäe vene lütseumis koos sealsete õpetajatega koolituse "Kuidas töötada andekatega" esimeses moodulis. Koolitust juhtis Halliki Põlda, kes on TLÜ haridusteaduste instituudi õppejõud, MTÜ Eesti Talendikeskus võrgustiku ja Euroopa andekusuurijaid koondava organisatsiooni ECHA liige.

Grete Pihl, 5. november 2018

30. oktoobril toimus järjekordne hariduskohvik, seekord 5. klasside lastevanematele. Kuna kevadel toimub 5. klasside loovus- ja looduslaager Jõulumäel, algaski lastevanemate nõupidamine laagriülema õpetaja Ruth Risti ülevaatega. Järgnesid arutelud laudkondades erinevatel koolielu puudutavatel teemadel, üldnimetajaks kooli ja kodu koostöö.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 2. november 2018

Mariete Rehesaar, 9.a klass. Ühe koondumispunktiga perspektiiv pealkirjaga "Minu unistuste kodu".

Intervjuu / PersonaaliaJaapanist Kuressaarde
Kaie Saks, 10.c klass, 2. november 2018

Tänavune kooliaasta tõi kooli palju uusi õpilasi, sealhulgas ka Jaapanist vahetusõpilaseks tulnud Moemi Ono. Miks valiti sihtkohaks just Eesti ja kui raske oli alguses teise kultuuriga kohanemine?

Lelet Aavik-Part, 1. november 2018

Viimane aeg teha check in Suurele Teatriõhtule 2018 "Reis ümber maailma"!

Ave Jõgi, 1. november 2018

Täna on põhjust soovida palju-palju õnne meie ajalehe peatoimetajale Raidole. Seda teeme koos nendega, kes päevast päeva koos temaga “eesliinil” – ehk siis tema klassi, 8.c-ga. Aga ei puudu ka kooliaegsete kaaslaste mõtted. Usun, et järgnevad arvamused annavad hästi aimu meie tänase minijuubilari olemusest ja panevad meid uskuma, et on väga tore, et Raido just meie kooli õpetajaks sattus.

Virge Lember, 1. november 2018

Hea raamatusõber, oled oodatud leidma uusi ja huvitavaid lugemiselamusi meie lugemislaevast, mis asub talveaias.

Merle Rekaya, 31. oktoober 2018

Täna kell 18 on raadio Kadi eetris KG noortesaade "Rendez-vous", mille panid kokku 12. klassi meediaõpilased Rico Sinipea, Rebeca Ilvik ja Kadri Rabi. Juttu tuleb 12. klassi Rhodose-reisist, jagame muljeid õpetajate päevast ja muusikast. Toredat kuulamist!

Septembrikuu "Rendez-vous" on järelkuulatav alloleva lingi kaudu.

Tiia Kuusk, 31. oktoober 2018

Vabariikliku mõttespordi olümpiaadi I etapp toimub juba 26. novembril. Meie kool on osalenud sellel internetipõhisel võistlusel alates 2014/15. õppeaastast. Kutsun võistlema nii eelmistel aastatel osalenuid ja liituma ka uusi huvilisi.

Arvamus / VariaArhiivinurk XXVII
Galerii!
12.a klass etendusega Maeterlinck'i "Pimedad" / KG arhiiv“On üks mägi” 12.b klass / KG arhiiv”Aga ükskord algab aega” eepose Kalevipoeg ainetel, 10.c klass / KG arhiiv
Gert Lutter, 31. oktoober 2018

Peagi algav november on KGs ikka teatrikuu olnud ning peagi on tulemas teatriõhtud! Kõik klassid on kindlasti juba usinasti ametis oma etendustega, meie aga uurime, mida huvitavat leiame kooli fotogaleriist!

Esimene galeriisse jõudnud Suur Teatriõhtu on aastast 2002 ning grand prix´ pälvis tookord 12.a klass Maeterlincki näidendiga "Pimedad", mis žüriiliikme Aivo Sadama sõnul üllatas oma sügavusega. Ka Kutt Kommeli arvates oli tegemist tõsise etendusega, mis väga hästi välja tuli. (1. foto)

Sander Suurhans, 31. oktoober 2018

Reedel, 19. oktoobril läksid Kuressaare Gümnaasiumi 4.–9. klasside õpilased koolivaheajale vastu sportlikult, võisteldes Kuressaare spordihoones KG meistrivõistlustel sisekergejõustikus.

Artikkel / KultuurImeline Rhodos
Eliise Maripuu, 12.a klass, 31. oktoober 2018

Hei, 41.a siin. Uus veerand on alanud ja kõik 12.a õpilased on valmis viimasteks pingutusteks siin koolis, sest nädal aega tagasi naasime imeliselt Rhodoselt, kus sai tehtud ja nähtud nii mõndagi.

Kui tahad teada, mida saatis korda kooli juhtkonna liige Inge Jalakas, milline on Rhodose kõige parem klubi, mida Oliver Moring vee alt leidis ja kuhu kadusid Sandra telefon ja Karl, siis loe ja vaata reisist järjejutte ning pilte meie Instagrami kasutajast @kg12a.

Teade / ÕppetööKG PRO: CodeWeek tänab
Madli-Maria Naulainen, 30. oktoober 2018

KG sai diplomi ja tänu aktiivse osalemise eest Euroopa CodeWeek üritusel. Suur tänu kõigile, kes aitasid KG PRO elluviimisel!

Raido Kahm, 30. oktoober 2018

Kuressaare Gümnaasiumi raamatukogus 1990. aastast alates leiba teeninud Urve Aedma on täna viimaseid päevi tööl. Soovime talle edu edasistes toimetustes.

Maidu Varik, 30. oktoober 2018

KG robootika- ja programmeerimise päevade raames toimus 20. oktoobril Saare maakonna robootikaõpilaste koostööpäev.

Maidu Varik, 30. oktoober 2018

Üleeuroopalise programmeerimisnädala Code Week raames toimunud KG robootika- ja programmeerimise päevad pakkusid kaasalöömisvõimalusi õpilastele 1. kuni 12. klassini. Ürituse õnnestumisele aitasid kaasa kooli juubeliaastale kohaselt ka vilistlased ja klasside tegemistes lõid kaasa lapsevanemad. Üritust toetas Google.

Lehekülg: eelmine /367 järgmine

Kuulutused

Galerii