üles
Reede, 11. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

11. oktoober

12. oktoober

13. oktoober

14. oktoober

15. oktoober

16. oktoober

Töötajate sünnipäevad

11. oktoober

15. oktoober

Lelet Aavik-Part, 15. november 2018

Sel aastal loosis esinemisjärjekorra meie kooli armastatud emakeeleõpetaja ja Suure Teatriõhtu maaletooja Marit Tarkin. Küsimus tähelepanelikule vaatajale: kes õpetajatest ilmub ekraanile video lõpus?

Arvamus / VariaArhiivinurk XXIX
Galerii!
Põhikooli Teatriõhtu 2003 / KG arhiivPõhikooli Teatriõhtu 2004 / KG arhiivPõhikooli Teatriõhtu 2005 / KG arhiiv
Gert Lutter, 14. november 2018

Novembrikuu on teatrikuu ja selle avaüritusena toimus eile õhtul järjekordne Väike Teatriõhtu. Kas midagi on muutnud? Arhiivinurk uurib!

Kuni aastani 2010 kandis Suure Teatriõhtu väiksem vend hoopis nime Põhikooli Teatriõhtu. Nimi Väike Teatriõhtu oli esimest korda kasutusel aastal 2011.

Viited galeriidele ja ajalehelugudele leiad fotode juurest ja artikli sisust!

Maidu Varik, 14. november 2018

KGs oli külas Tartu Ülikooli arvutiteaduse instituudi töögrupp, kes jäädvustas filmilindile programmeerimise, arvutiõpetuse ja robootikatunde, robootikaringide tegevust ja meie õpikeskkonda. Samuti tehti intervjuusid nii õpilaste kui õpetajatega.

Merle Rekaya, 14. november 2018

13. novembril toimus KG Väike Teatriõhtu "Minu maa", mida hindas žürii koosseisus Kateriine Püüa, Eve Tuisk, Kaja Puck, Leelo Laus ja Anu Liik.

Merle Rekaya, 14. november 2018

Novembri algusest toimetab meie raamatukogus uus inimene – Tiina Kaup. Meie KG uuris, kes ta on ja mida talle teha meeldib.

Marko Kesküla, 13. november 2018

Oktoobri lõpus – novembri alguses oli mul suurepärane võimalus osaleda Erasmus+ projekti raames Itaalias Bolognas ettevõtluse õpetamise koolitusel “Teaching entrepreneurship and leadership at school”, eesmärgiga jagada saadud teadmisi alates jaanuarist meie kooli gümnasistidele.

Katrin Liiv, 13. november 2018

Ettevalmistused mardipäevaks algasid 4.c klassis juba varakult, sest olime mardisantidena külla oodatud Ida-Niidu lasteaia Liblikate rühma. Uurisime mardipäeva kombeid ja valmistasime ette väikese eeskava. Registreerisime oma ettevõtmise ka Euroopa kultuuripärandiaasta 2018 üle-eestilisse aktsiooni „Hakkame santima!“.

Ave Jõgi, 13. november 2018

Esimese Waldorf-kooli sünnist Stuttgardi Waldorf-Astoria sigaretivabriku ruumides on möödas pisut vähem kui 100 aastat. Maailmas on umbes tuhat Waldorf-kooli 65 riigis, kus õpib ümmarguselt 200 000 last. Ka erinevad vabakoolid viljelevad alternatiivhariduse andmist, olles Waldorf-kooliga mõneti sarnased, paljuski aga erinevad. Meie võõrkeeleõpetajad käisid Pärnus kahte kooli kaemas.

Marit Tarkin, 12. november 2018

Laupäeval, 10. novembril toimus Eesti Väitlusseltsi ja KG eestvedamisel väitlusturniir algajatele väitlejatele Kuressaare START 2018. Võistlusel osales 12 võistkonda kokku 36 väitlejaga, lisaks 16 õpilaskohtunikku. Peakohtunikuks oli Martin Küüsmaa, turniiridirektoriks Ann Tarkin ja kohtunikeks ka Siim Ruul ja Kristin Parts Eesti Väitlusseltsist.

Artikkel / Klassilood11.c väisas Toompead
Riigikogus / Kristiine SaartPikk Hermann / Kristiine Saart
Kristiine Saart, 11.c klass, 12. november 2018

6. novembril asusime teele pealinna, et külastada klassiga Pikka Hermanni ning tutvuda riigikoguga.

Artikkel / KultuurMardipäev QR-koodidega
Virge Lember, 9. november 2018

Täna võis koolimaja koridoride seintelt leida hulganisti QR-koode.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 9. november 2018

Gregor Kärm, 9.c klass. Ühe koondumispunktiga perspektiiv pealkirjaga "Mereäärne saun".

Arvamus / VariaNädalalõpp KGga
Gert Lutter, 9. november 2018

Märkamatult on kätte jõudnud november ja aeg on jälle kokku võtta vahepealsete nädalate jooksul Meie KGs ilmunud vaadatumad ja huvitavamad artiklid, sest huvitavaid lugusid ja põnevaid üritusi jätkus küllaga. Lisaks veel noppeid teistes väljaannetes ilmunud lugudest, mis seotud kooli või meie inimestega.

Toimetus soovib kõigile kena nädalavahetust ja head lugemist!

Ave Jõgi, 9. november 2018

Seda halli novembrit nagu polekski. Meile vaatavad vastu päikesed, kes ilmselgelt on suutnud luua juba „oma päikesesüsteemi”, kus, nagu me kõik teame, käivad asjad nii, et planeedid ja muud asjaosalised liiguvad ümber nende. Tänase looga tervitame meie kooli töötajaid ja nende peresid, kes tegelevad tähtsaima tööga – laovad vundamenti uutele eludele nii, et tormituuled, mis edaspidi vahel räsida võivad, neisse pragusid ei suudaks tekitada.

Helle Niit, 9.b klass, 9. november 2018

Meie väljasõit laululaagrisse algas 2. novembril kooli juurest. Salme kooli jõudes asusime koos Salme koori lauljatega kohe laulma. Laagri eesmärgiks oli talletada endale ilusti ajusoppi laulupeo laulude õiged partiid.

Halloweeni klassiõhtu 4.b klassis / Lisette SeppHalloweeni klassiõhtu 4.b klassis / Lisette Sepp
Maria Pae, 4.b klassist, 7. november 2018

Kolmapäeval oli meil Halloweeni klassiõhtu. Kõik riietusid Halloweeni-teemaliselt.

Marit Tarkin, 7. november 2018

Aeg liigub kiiremini, kui arvata oskame ja gümnaasiumi 3 aastat on ühtäkki finišis. Millises etapis on 11.a õpilased, kuidas kulgeb õppetöö, mis on aasta jooksul plaanis ja mis sihid ootavad ees abituuriumis – kõigest sellest oli juttu ühisel kellakuuekohvil, kus osalesid õpilased koos lastevanematega, kokku üle 60 pereliikme. Suur tänu, kes tulid, kaasa mõtlesid, kuulasid, küsisid, aitäh õppealajuhataja Maidu Varikule. Sellised me oleme ja hea on liikuda edasi, kui pere on plaanid paika pannud.

Merle Rekaya, 7. november 2018

2.–3. novembrini oli 5.d klass Harjumaal Viimsi Koolis üleriigilisel XI noorema astme kooliteatrite festivalil Väike Lava 2018. Kahe päeva jooksul astus lavale 21 truppi 10 maakonnast.

Lehekülg: eelmine /367 järgmine

Kuulutused

Galerii