üles
Neljapäev, 10. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

10. oktoober

11. oktoober

12. oktoober

13. oktoober

14. oktoober

15. oktoober

16. oktoober

Töötajate sünnipäevad

11. oktoober

15. oktoober

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Kristin Liias
Eve Tuisk, 19. veebruar 2019

Värvilise peanupuga igav õpilane – nii meenutab end loomehing Kristin Liias. Samas tõdeb, et teda toetati ja innustati kooli ajal väga. Nüüdseks on moeloojast saanud stilist, kellel Eesti Laulu ja vabariigi aastapäeva eel käed tööd täis on. Aga mitte ainult. Tema tööpäevas peaks ka muul ajal rohkem tunde olema, et kõike südamelähedast teha jõuaks.

Artikkel / Klassilood3.a klassi tervitus Eestimaale
Inga Engso, 18. veebruar 2019

 3.a klassi lapsed valmistasid Eestimaa sünnipäevaks sinimustvalgeid lumehelbeid. Johanna ja Renaate kirjutasid Eestist luuletused.

Artikkel / ÕppetööOrienteerumismäng 3. klassile
Mia-Liise Saar ja Klaara Mia Kuusk, 8.b klass, 18. veebruar 2019

12. veebruaril 2019 toimus KG-teemaline orienteerumismäng 3.c klassile. Mängu korraldasime 3. klassi õpilastele enda loovtöö raames.

Merle Rekaya, 16. veebruar 2019

Sander Suurhans on KG 30. lennu vilistlane ja meie kehalise kasvatuse õpetaja. 16. veebruaril saab Sander 30. Palju õnne!

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 15. veebruar 2019

8. klass õpib tundma eesti kunsti ja jäljendab seda. Konrad Mägi maali "Otepää kirik" jäljendamine. Töö autor Lilia Kasela, 8.c klass.

Arvamus / KultuurMinu sõnum Eestile
Laura Nook, 11.c klass, 15. veebruar 2019

Vabariigi aastapäeva eel on meie koolis saanud ilusaks traditsiooniks kõnede kirjutamine oma kodumaale. Sellel aastal said 9.–12. klasside õpilased ülesandeks kirjutada kõne "Minu sõnum Eestile". Parimatest parimad valiti välja ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse tundides ning kanti ette 4. veebruaril toimunud kõnekoosolekul.

Veebruarikuu kolmel reedel avaldame kõned, mille mõtted saadavad meid pidulikult vabariigi aastapäeva! Sel nädalal avaldame kõne, mille autoriks on Laura Nook 11.c klassist.

Artikkel / KlassiloodHead sõbrapäeva!
Anu Rand, 14. veebruar 2019

1.c klass meisterdas sõbrapäeva eel toredad kaardid parimatele sõpradele.

Valmis tööd tõid meile naeratused näole.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Liise Kukk
Aksliga Punase mere ääres talvepäikest nautimas. / erakogu2001. aasta lõpetaja - esimesed, kes talaaridega lõpetasid. / erakogu
Anu Liik, 14. veebruar 2019

17. jaanuari arhiivinurgast võis lugeda, et Meie KG ristiemaks on vilistlane Liise Kallas. Kuressaare Gümnaasiumi lõpetas Liise – tookord Kallas, nüüd Kukk – 2001. aastal. Siis riietuti esmakordselt talaaridesse. See oli lennu ettepanek, et oleks vähem muretsemist ning aktusel kõik korrektne. Ja traditsioon sai alguse. Üht-teist kooliajast ja sellest, kuidas tal on läinud peale lõpetamist, Liiselt nüüd teada saamegi.

Kristin Lauri, 13. veebruar 2019

Võistlus oli äärmiselt tasavägine ja punktivahe peaaegu olematu. Kõige suurem konkurents oli II kooliastmes, kus ettasteid oli kõige enam.

Žürii oli koosseisus Karl-Kevin Lauri (4.c klass), Uku Timm (12.c klass), Elise-Maria Trei ( 9.a klass), Gretten Vaga (11.a klass) ja Kaja Puck.

Greete Paaskivi, KG 39. lennu vilistlane, TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia tudeng, 11. veebruar 2019

Ärkan hommikul ja tunnen ootusärevust algava päeva ees. Nii põnev ja veidike hirmutav on mõte minna jälle kooli, teadmata, mida oodata või milleks valmistuda. Söön taas kord nii armsaks saanud ema tehtud hommikuputru ja pakin koti. Tuttav hommikune unine silm ja kiirustamine – kõik on just nagu kunagi varem. Minu plaan algavaks päevaks on olla oma vennale õpilasvarjuks, käia temaga igal pool kaasas, kogeda, milline on tema tavaline päev.

Madli-Maria Naulainen, 11. veebruar 2019

KG 3.–6. klassi tüdrukutel on sel kevadel võimalus osaleda põnevas STEM-klubis. STEM on ingliskeelne vaste loodus- ja täppisteadustele. Ring on mõeldud tõesti ainult tüdrukutele, et julgustada neid tehnoloogiat ja reaalaineid õppima. Algatus pärineb IT-ettevõtjalt Taavi Kotkalt ning seda veavad aktiivsed lapsevanemad.

Ülle Jasmin, 11. veebruar 2019

2.b klass soovib kõigile toredat sea aastat!

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 8. veebruar 2019

8. klass õpib tundma eesti kunsti ja jäljendab seda. Konrad Mägi maali "Lõuna-Eesti maastik" jäljendamine. Töö autor Janeli Lember, 8.c klass.

Arvamus / KultuurMinu sõnum Eestile
Peeter Kaju, 10.b klass, 8. veebruar 2019

Vabariigi aastapäeva eel on meie koolis saanud ilusaks traditsiooniks kõnede kirjutamine oma kodumaale. Sellel aastal said 9.–12. klasside õpilased ülesandeks kirjutada kõne "Minu sõnum Eestile". Parimatest parimad valiti välja ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse tundides ning kanti ette 4. veebruaril toimunud kõnekoosolekul.

Järgneval kolmel reedel avaldame kõned, mille mõtted saadavad meid pidulikult vabariigi aastapäeva! Esimesena avaldame 10.b klassi õpilase Peeter Kaju kõne.

Maria Anett Allikveer, 8.a klass, 8. veebruar 2019

Täna, 7. veebruaril 2019, suusalaagri 4. päeval toimus Kääriku MV suusatamises, mis pani end ületama ja tõi paljude laagriliste silmadesse sära.

Angeelika Siinor, 8.b klass, 7. veebruar 2019

Suusalaagri kolmas päev (6. veebruar) on olnud mõnedele gruppidele päris mõnus puhkus ja teistele väsitav, kuid põnev ajaviide.

Arvamus / Klassilood1.b klassi talvine mõistatus
Merle Tustit, 7. veebruar 2019

Mõista, mõista, kes see on?

Vihjeid vastuseks saab 1.b klassi kunstitunni töödest.

10.b klass, 7. veebruar 2019

Kirjandus õpetab ka elu ja kolmapäevahommikuses tunnis oli parim aeg katsetada, kuidas toimib hea tiimitöö ühes klassikollektiivis. Katse oli lihtne: kogu klass pidi ühtses, sobivas tempos liikuma kahel jalal seisva tooli juurest järgmise toolini nii, et tool ei kuku. Läbida tuleb terve ring ja kui katse ebaõnnestub (st kellegi tool kukub), siis tuleb tagasi enda kohale liikuda ja katse algab taas algusest. Kes juhib, kes kuulab, kes jagab häid retsepte – kõik hakkab ses mängus suurepäraselt tööle. Mida siis arvestada...

Lehekülg: eelmine /367 järgmine

Kuulutused

Galerii