üles
Neljapäev, 10. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

10. oktoober

11. oktoober

12. oktoober

13. oktoober

14. oktoober

15. oktoober

16. oktoober

Töötajate sünnipäevad

11. oktoober

15. oktoober

Artikkel / Klassilood2.a kalalkäik
Stevelin Tamm, 2. aprill 2019

Kindlasti on nii mõnigi teist juba kalal käinud ning esimesed särjedki kinni püüdnud ja kuivama pannud. 2.a klassi lapsed meisterdasid kalalkäiku kujutava pildi.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd – Ann Tarkin
Eve Tuisk, 2. aprill 2019

Gümnaasiumis väitluspisikuga nakatunud Ann Tarkin läks pärast KGd ülikooli õigusteadust õppima, täiendas end Moskvas Vene õiguse ja inimõiguste vallas ning on nüüdseks juba advokaat, kuid leiab, et võiks veel midagi juurde õppida. Ta jumaldab Moskva linna, kuid elab praegu hoopiski Brüsselis. Oma gümnaasiumiajast meenuvad Annile Ariita Sepa matemaatikatunnid ja ahjukana riisi ning külma kastmega.

Artikkel / KultuurKadri Rabi luulefoorum
Galerii!
Kadri Rabi, 12.a klass, 2. aprill 2019

Käesoleva eesti keele aastaga seoses otsustasin pühendada aega oma emakeelele ning kutsusin kokku foorumi arutamaks poeetika üle. Tutvustasin ka mõnda enda kirjutatud luuletust.

Toimetus, 1. aprill 2019

Õppekava kui diskursus kannab endas implitsiitselt ühiskondlikke arenguid ja eksplitsiitselt nende arengute mõjul kujunenud haridusfilosoofiat.

Õpetajate paremaks ettevalmistamiseks lõimigupõhiseks õppeks otsustasid KG õpetajad teha senisest suuremat ainetevahelist koostööd, mis eeskätt tähendab õpetaja jaoks välja tulla mugavustsoonist, tulles välja enda ainest ja sisenedes hoopis teise aine õpetamisse.

Maidu Varik, 1. aprill 2019

Tulenevalt hinnetega "piitsutamise" lõpetamisest ja põhikooli lõpueksamite kadumisest, on vaja ka uusi kriteeriume õpilaste vastuvõtul gümnaasiumisse – kuna KGsse on jätkuvalt suur tung.

Sel aastal rakendame vastuvõtul esmakordselt teaduslikke uuringuid. Lisaks tavapärasematele uuringutele kehaanduritega ja ajulainete mõõtmisele, pööratakse tähelepanu õpi-geeni olemasolule. Õpilastel on ka ise võimalik uuringutes kaasa lüüa, selgitamaks välja sobivamaid pinginaabreid ja klassikaaslasi.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 29. märts 2019

2.b klassi õpilase Tuuli Tähe sinililled ootavad kevadsooja!

Artikkel / VariaKG edukas FLLi hooaeg
Olle Arak, 29. märts 2019

Seekordne FIRST® LEGO® League Eesti hooaeg kulmineerus 9.–10. märtsil Tartus AHHAA keskuses toimunud finaalturniiriga, millel osalesid edukalt ka mõlemad meie finalistid KG Klemm ja Mõlk. Hooaja jooksul korraldasime KG PRO’18 maakondliku robootikapäeva FLLi töötoad ja FLLi Lääne-Eesti eelvooru, milles esindasid meie kooli ka võistkonnad KG Magnet ning KG X.

Arvamus / VariaAlles see oli ...
Gert Lutter, 29. märts 2019

Arhiivinurk võib küll olla ilmumise lõpetanud, aga väikeseid meenutusi avaldame ikka! Koolileht Meie KG, mis ilmus paberlehena alates jaanuarist 2003, pakub selleks päris head materjali ning nendesse lugudesse olengi valinud killukesed 10 ja 15 aasta tagustest ajalehenumbritest. Head lugemist!

Merle Rekaya, 29. märts 2019

Täna toimus Euroopa rahatarkuse viktoriin, millest võttis Eesti 131 võistkonna seas osa ka KG 7.a klass. Vastuseid vajutas Kahoodis Kregor Koppel, kaasa mõtles kogu klass.

Ave Jõgi, 27. märts 2019

Kersti Kirs ütleb, et ta on töötanud meie koolis juba 18 aastat, kaks aastat enne seda oli ta siin praktikal, mis lubab arvata, et täna 40. sünnipäeva tähistav Kersti on KG-ga seotud olnud pool oma elust.

Helle Rand, 27. märts 2019

Tartu Raatuse Kooli lastekoor Rõõm, KG tütarlastekoor Vocaliisa, Väikesed Sõlesepad ja KG Pererühm tutvustasid suvise laulu-ja tantsupeo repertuaari.

Merle Rekaya, 27. märts 2019

Kolmapäeval, 27. märtsil kell 18 on raadio Kadis eetris hooaja seitsmes noortesaade "Rendsez-vous" (loe: randevuu ehk kohtumine). Saate panid kokku meediakursuse õpilased Viivian Laes, Sandra Kald ja Liis Sannik. 2019. aasta miss ja mister abituurium Mesike Tõrv ja Henri Paomees mõtisklevad gümnaasiumi lõpetamise teemadel, üle-eestiline noorte moekonkurss MoeP.A.R.K 2019 võitjad õpivad KGs – stuudios on üks võitjatest Gloria Siirak 10.a klassist, Juhan Soon ja Rico Sinipea räägivad Inspira teatristuudio tegemistest (loe: laureaaditiitel Saaremaa miniteatripäevadel). Mõnusat kuulamist!

Triinu Räim, 8.b klass, 26. märts 2019

22.–24. märtsini Saaremaa Ühisgümnaasiumis toimunud 28. Saaremaa Miniteatripäevadelt tõi Inspira teatristuudio koju auväärse laureaaditiitli.

Artikkel / VariaSuur Uba 2019
Youtube video!Galerii!
Kristin Lauri, 26. märts 2019

22. märtsil toimus Kuressaare Gümnaasiumi 4.–6. klasside näitemängupäev Suur Uba. Sellel aastal oli teemaks „Naerata ja maailm naeratab sulle vastu!“. Lavale jõudis 12 väga toredat ja elulist näidendit.

Gert Lutter, 26. märts 2019

Kuressaare Gümnaasiumi üheteistkümnendikel on kooli lõpetamiseni jäänud veel veidi rohkem kui aasta ja reedel, 22. märtsil kinnitasid kõik tulevased abituriendid oma kestvat seotust kodu, kooli ja Saaremaaga, lausudes üheskoos sõrmusevande ning pannes sõrme kooli sümboolikat kandva sõrmuse.

Rahel Kirs, 11.a klass, 25. märts 2019

Kuressaare Gümnaasiumi noored moeloojad Meeli Kombe ja Gloria Siirak noppisid nädalavahetusel toimunud üle-eestilisel noorte moekonkursil MoePARK mõlema vanuseastme esikohad.

Meie KG, 25. märts 2019

Võrkpallivõistlused toimuvad homme, 26. märtsil Kuressaare Spordikeskuses. Kell 17.00 mängivad tütarlapsed ja kell 18.15 alustavad noormehed.

Annely Oolup, 25. märts 2019

Gümnaasiumi sisekergejõustikuvõistlusel oli palju osalejaid ja häid tulemusi!

Lehekülg: eelmine /367 järgmine

Kuulutused

Galerii